Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων για need for speed undercover

st2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o τιτλος λεει τα περισσοτερα

ποια καρτα θεωρειτε value for money για αυτο το παιχνιδι

PCI Ex

nvidia αν γινεται

ειμαστε και σε εποχη κρισης!!

οποιος εχει καμια ιδεα τον ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Σε τι αναλύσεις θα παίζεις? Τι ποιότητα θές στα γραφικά? (πχ Εγώ παίζω το undercover με ΗD3450 256MΒ) Απο τι αποτελείται το σύστημά σου??? και πόσο είναι το budget??? (Μάλλιασε η γλώσσα μας, κάθε φορά τα ίδια :mad:)

Δημοσ.
Σε τι αναλύσεις θα παίζεις? Τι ποιότητα θές στα γραφικά? (πχ Εγώ παίζω το undercover με ΗD3450 256MΒ) Απο τι αποτελείται το σύστημά σου??? και πόσο είναι το budget??? (Μάλλιασε η γλώσσα μας, κάθε φορά τα ίδια :mad:)

:-D +1

και εγο το έπαιξα με 7200 gs 128 ΜΒ ddr2.

πρέπει να πείτε τουλάχιστον το όριο χρημάτων σας.

επίσης το παιχνίδι είναι το ίδιο με τον Carbon :eek:

Δημοσ.

προφανώς το παιδί θέλει να παίξει το παιχνίδι με όλα τα settings high και σε κάποια λογική ανάλυση p.x 1440x900

εγώ φίλε μου θα σου προτείνω να πάρεις μια κονσόλα καλύτερα, λιγότερα χρήματα από καινούργια κάρτα γραφικών κάνουν πλέον..

Δημοσ.
προφανώς το παιδί θέλει να παίξει το παιχνίδι με όλα τα settings high και σε κάποια λογική ανάλυση p.x 1440x900

εγώ φίλε μου θα σου προτείνω να πάρεις μια κονσόλα καλύτερα, λιγότερα χρήματα από καινούργια κάρτα γραφικών κάνουν πλέον..

Φίλε ίσως και να το πέτυχες (ας πει ο ίδιος) αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή!!!

Δημοσ.

σωστα πρεπει να δωσω λεπτομερειες

πεντιουμ 4 στα 3GHz

1γιγα ραμ ddr2

mobo gigabyte pci ex

120 giga SATA HardDisk

να παιζει να μην σερνεται σε μετρια γραφικα

σκεφτομουν αυτη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1077740&catalog=20&category=69977735&page=3

τι λετε??

Δημοσ.

πιστευω με μια 9500gt θα παιζει αρκετα ικανοποιητικα... τωρα γιατι δεν θες ΑΤΙ δεν ξερω, αλλα με μια 4670 θα εισουν καλυμμενος πληρως (πολυ ελαφρυ μου φαινεται παντως...αν και δεν αξιζει τεσπα)

Δημοσ.

απο το αβαταρ

καταλαβαινεις οτι εχω λινουξ

και η ατι δεν την παλευει γιατι δεν βγαζει drivers δυστυχως

αλλα θα κοιταξω αν εχουν βγει πλεον

το παιχνιδι δεν αξιζει ?? αν εισαι καμενος πορομενος τι κανεις??

bottleneck????what`s this?????

Δημοσ.

ε κοιτα δεν ειναι ουτε η nvidia 9500gt/9600gt αλλα ουτε και η ΑΤΙ 4670 high-end καρτες για να φαει γερο bottleneck....κοιτα, λιγο θα ειναι δεν λεω, αλλα οχι κατι που θα το προσεξει αμεσα δηλαδη...τωρα για τα Lx που εχεις, σιγουρα μπορεις να παιξεις ανετα το nfsuc? δεν ξερω απο linux και πολλα γιαυτο ρωταω... παντως διαλεξε αναμεσα σε αυτες που προτεινα εγω και αυτη που ειπες εσυ...

Δημοσ.
ε κοιτα δεν ειναι ουτε η nvidia 9500gt/9600gt αλλα ουτε και η ΑΤΙ 4670 high-end καρτες για να φαει γερο bottleneck....κοιτα, λιγο θα ειναι δεν λεω, αλλα οχι κατι που θα το προσεξει αμεσα δηλαδη...τωρα για τα Lx που εχεις, σιγουρα μπορεις να παιξεις ανετα το nfsuc? δεν ξερω απο linux και πολλα γιαυτο ρωταω... παντως διαλεξε αναμεσα σε αυτες που προτεινα εγω και αυτη που ειπες εσυ...

Φίλε εσύ μάλλον ξέρεις περισσότερα. Εγώ απλά ανάφερα πιθανό "πρόβλημα":-)

Δημοσ.

dual boot ειναι το μηχανημα

για παιχνιδια παραθυρα για δουλεια λινουξ

οποτε εκει ειναι το προβλημα αν η ατι ειναι συμβατη

απο τις 2 παντως η ατι συμφερει

Δημοσ.

κοίτα απ'όσο ξέρω, οι drivers δεν είναι απαραίτητοι στα Linux... λογικά δνε θα έχεις πρόβλημα εκει...καλύτερα να κάνεις search στο google για ΑΤΙ και Linux να δεις τι λένε...

Δημοσ.

εγώ πιστεύω με τέτοιο σύστημα που έχεις θα είναι δύσκολο να μην σου κάνει κολλήματα και ιστορίες με medium settings ότι κάρτα και να πάρεις...

Need for Speed: Undercover Minimum System Requirements

Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista

Processor type : Amd athlon 64 x2 4200+

1.5GB RAM

256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1600

DirectX® 9.0 compatible sound card

>=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer

Keyboard, Mouse

12 GB AVABILR HARD

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista

Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / Amd athlon 64 x2 5000+

512 MB DirectX® 10 compatible card / nVIDIA® GeForce™8600/ATI Radeon® X1950

2.0GB RAM

>=512kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer

Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller

12 GB AVABILE HARD

12 GB AVABILE HARD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...