Droulas13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον εβγαλα αυτα τα screenshots χρησιμοποιοντας το everest! Ερωτησεις : 1) Απο οτι φαινεται οσον αφορα στη καρτα γραφικων μπορω να βαλω pci express ετσι? 2) Τον επεξεργαστη πως τον κοβεται? Διπυρηνος θεωρειται? 3) Βλεπω καπου να γραφει 775. Αυτο σημαινει οτι μπορω να βαλω οποιον επεξεργαστη με σοκετ 775 θελω? Ποσο καλυτερος ειναι ενας τωρινος διπυρηνος? Απο ποσα και πανω ghz θα υπαρχει ουστιαστική διαφορα? 4) Ram ddr2 το περισσοτερο που υποστηριζει ειναι 533?
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 1. Nαι. 2. Pentium D. (dual core technology, αλλά όχι Core2Duo). 3. Όχι. Μπορεί να μπαίνει οποιοσδήποτε 775 στο socket, αλλά δεν πρόκειται να τον αναγνωρίσει λόγω περιορισμού του chipset. (i945) Γενικά δεν νομίζω πως μπορεί να δεχτεί κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που έχεις ήδη. 4. Nαι.
kid4computer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 1)Ναί γίνεται 2)Αυτός ο επεξεργαστής μπορεί να είναι διπύρινος αλλά έχει βγεί πριν τους Core 2 Duo. Ας δώσει αναλυτική απάντηση κάποιος πιο έμπειρος!! 3)Γίνεται νομίζω να βάλεις έναν τωρινό επεξεργαστή με 775 σόκετ. Ένας τωρινός πρέπει νομίζω να είναι αρκετά καλύτερος 4)Γίνεται edit: Με πρόλαβαν πάλι!!!
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 3)Γίνεται νομίζω να βάλεις έναν τωρινό επεξεργαστή με 775 σόκετ. Ένας τωρινός πρέπει νομίζω να είναι αρκετά καλύτερος Καλό είναι να είσαι σίγουρος πριν δώσεις κάποια απάντηση, γιατί αποπροσανατολίζεις τον άλλο, και μπορεί να μπεί σε περιττά έξοδα χωρίς λόγο./ Δεν είναι συμβατό με ένα σημερινό επεξεργαστή 775 socket.
kid4computer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Καλό είναι να είσαι σίγουρος πριν δώσεις κάποια απάντηση, γιατί αποπροσανατολίζεις τον άλλο, και μπορεί να μπεί σε περιττά έξοδα χωρίς λόγο./ Δεν είναι συμβατό με ένα σημερινό επεξεργαστή 775 socket. Εντάξει μην με λιθοβολίσεις κιόλας:devil:
Droulas13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Θενξ γκαιζ!! Θα του βαλω κανα ακομα giga ραμ και μια καρτα γραφικων και ησυχασα! Α μια τελευταια ερωτηση! Αν οπως ειναι ο τωρινος μου ατα στο τωρινο πισι, τον βγαλω και τον βαλω στη θεση του ατα του πισιου που ανεφερα πανω κινδυνευω να παθω ζημια και να τα χασω ολα η' ειναι κατι απλο και ακινδυνο?
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει μην με λιθοβολίσεις κιόλας:devil: Eγώ δεν σε λιθοβολίζω. Ο άλλος που θα μπει σε έξοδα χωρίς λόγο δεν ξέρω...
Droulas13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αλλη μια φορα μηπως ξεχαστηκε : Αν οπως ειναι ο τωρινος μου ατα στο τωρινο πισι, τον βγαλω και τον βαλω στη θεση του ατα του πισιου που ανεφερα πανω κινδυνευω να παθω ζημια και να τα χασω ολα η' ειναι κατι απλο και ακινδυνο?
kid4computer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά δεν παίρνω και όρκο
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Με μπέρδεψες λίγο. Ποια είναι τα δύο pc στα οποία αναφέρεσαι; Το πρώτο οκ είναι αυτό που έχεις τώρα στο οποίο θα βάλεις 1GB RAM και νέα κάρτα γραφικών. Το δεύτερο;
Droulas13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το δευτερο ειναι το παλιο αυτο που ειχα μεχρι τωρα και θα το αλλαξω με το πρωτο που ανεφερα, αλλα μαλλον εκανα λαθος, το ενα εχει δισκο serial ata και ο αλλος ata. Το serial ata σημαινει sata ε? Οποτε μαλλον θα κανω μεταφορα των αρχείων με αλλο τροπο!
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν και πάλι δε μπορώ να βρω που ανέφερες το δεύτερο pc (κι από τι αποτελείται), κατά πάσα πιθανότητα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τον δίσκο σε μητρική που χει SATA μιας και συνήθως υπάρχει ένα IDE κανάλι στη μητρική (για σύνδεση δύο ATA συσκευών). Τα δεδομένα δεν θα πάθουν τίποτα αλλά αν έχεις εγκατεστημένα προγράμματα εκεί, πιθανόν να μην τρέχουν. Ναι, sata = serial ATA.
disqualified Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εχεις αναφερει μονο ενα pc λεγοντας οτι θα αναβαθμισεις καρτα γραφικων και μνημη, δεν εχεις αναφερει τπτ αλλο και μας εχεις μπερδεψει
Droulas13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ετσι για να σας ξεμπερδεψω Αυτην την στιγμη εγω προσωπικα τρεχω εναν p4 στα 2,8. Επεσε στα χερια μου ομως ενας στα 3,4 που εξ αρχης σας μιλησα και ηθελα να ψαξω τι δυνατοτητες αναβαθμισης εχω! Αυτα και ευχαριστω για τις απαντήσεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.