trelofanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Eχω βαλει τον opera browser και θελω να ανοιξω μεσα του pdf αρχειο καθως επισης και να ακουσω ραδιοφωνο απο site και δε γινεται!!!! Αυτο στον firefox γινοταν με τα adds- acrobat reader και windows media player για firefox στον opera πως λυνω το προβλημα αυτο????δεν βρισκω κατι
PCharon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πάντως σε εμένα και τα δύο που λες γίνονται χωρίς κόπο. Για τα pdf, μάλλον πρέπει όταν εγκαθιστάς τον Adobe Reader ο Opera να υπάρχει ήδη ώστε να τον δει και να βάλει ένα μικρό plugin στο σχετικό φάκελο που χρησιμοποιεί ο Opera.
opts Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δες σε Tools > Preferences > Advanced > Downloads μήπως βγάλεις κάποια άκρη απο αυτά τα προγράμματα που ανοίγουν τα σχετικά αρχεία/feeds
peacer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 και σε εμένα και τα δύο που λες γίνονται χωρίς κόπο
PCharon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μήπως το ραδιόφωνο το ακούς μέσα από flash player που υπάρχει ενσωματωμένος στο site? ΑΝ ναι (αν ναι φντάζομαι δεν θα τρέχει κανένα flash γενικώς, ακόμα και διαφημιστικό) τότε πρέπει να εγκαταστήσεις το σχετικό plugin της Adobe. Γενικώς ισχύει πως πρώτα εγκαθιστούμε τον όποιο browser και μετά τα όποια plug-ins. Αν θες μπορείς να μας πεις για ποιό site πρόκειται αυτό που λες για ραδιόφωνο, να δούμε κι εμείς πως είναι φτιαγμένο κι αν παίζει σε εμάς, οπότε θα σου πούμε στα σίγουρα.
trelofanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 στο live24.gr και στο sportfm.gr ας πουμε...δεν ακουω τιποτα
PCharon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 To sportfm.gr δουλέυει μέσα από το live24.gr οπότε είναι το ίδιο πράγμα. Απ'ότι είδα το live24.gr δουλεύει με streaming media και συγκεκριμένα με το πρωτόκολλο MMS (διεύθυνση τύπου mms:///* καμία σχέση με τα χρωματιστά κουφετάκια). Αυτό σε εμένα δεν δουλεύει σε κανένα φυλλομετρητή, προφανώς επειδή δεν έχω εγκατεστημένο τον Windows Media Player. Ιδού και ο τρόπος για να ενεργοποιήσεις το MMS protocol στον Opera εφόσον βέβαια έχεις στον υπολογιστή σου τον Windows Media Player: http://www.itc.virginia.edu/network/audio-streaming/opera-mms.html
trelofanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 φιλε μου το κανα αυτο με το πρωτοκολο αλλα ακομα τιποτα...μου λειπει λεει το plug in...το κατεβασα αλλα υπαρχει μονο για firefox...εκανα και copy paste το plug in απο το firefox στα plug in του opera μηπως και καλα παιξει αλλα τιποτα!!!! δε ξερω τι να κανω...?? αν μπορεις να μου πεις και πως θα βλεπω και pdf στον opera...ουτε acrobat reader υπαρχει γιαυτον
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το MMS είναι πλέον ορισμένο από default στις σημερινές εκδόσεις του Opera. Παίζει δε κάτι με την εγκατάσταση του ndsplay ( ; ) και τέλος πάντων με το plugin του wmp στον Opera. Εδώ και ένα κάρρο εκδόσεις, δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω να δουλέψει. Έχω φάει το web (insomnia included - είχα ανοίξει και σχετικό thread), αλλά συμπέρασμα γιοκ. Οι στάνταρ "λύσεις" που γενικά προτείνονται (και περιλαμβάνουν παιχνιδάκια με το ndsplay), δεν δούλεψαν ποτέ. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι τα win μου δεν είναι τόσο αυθεντικά όσο θα ήθελε ο Βασίλης να είναι, πάντως όπου ανακατεύεται ο wmp στο web, ο Opera γυρνάει την πλάτη (συνήθως με το μήνυμα σφάλματος "Cannot create direct show player" ). Η μοναδική λύση απαντάται για μένα (δυστυχώς, όντας Οπερετικός) στη χρήση I.E. Ή F.F ... Proud WinXPproSP2 user
PCharon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 αν μπορεις να μου πεις και πως θα βλεπω και pdf στον opera...ουτε acrobat reader υπαρχει γιαυτον Αν δεν έχεις τον Adobe Reader εγκατεστημένο, εγκατέστησέ τον. Αν ήδη υπάρχει στο σύστημά σου απεγκατέστησέ τον και ξαναβάλ'τον.
CloudConnected Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλά για τον Reader φταίει μάλλον το ότι τον Opera τον έβαλες μετά, οπότε θες ένα reinstall του Reader, όπως είπαν και τα παιδιά. Ίσως το ίδο συμβαίνει και με τον wmp... Αλλά απορώ γιατί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.