Προς το περιεχόμενο

ποιοσ ειναι ο γρηγοροτερος σκληρος δισκος σημερα?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις ποιος ειναι ο ποιο γρηγοροs σκληρος 3.5 που μπορει να αγορασει καποιος σημερα?

ας βαλουμε και ενα οριο στα 150+- ευρω.

η χρηση του θα ειναι να μπει εσωτερικος σε ενα apple imac 24

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

@ 7200rpm κατά την άποψή μου ο Samsung 1TB...

@ 10000rpm αλλάζει κλασικά ο 150gb Velociraptor αλλά δεν νομίζω να σου κάνει η χωρητικότητά του :P

Δημοσ.

δηλ ο 150gb Velociraptor ειναι πιο γρηγορος απο τους WD3000GLFS κ WD3000HLFS Velociraptor?οτι πανω απο 150γιγα μου κανει μιας και τ αρχεια θα μπουν σε εξωτερικο.

νομιζω οι ραπτορες δε μου κανουν γιατι δεν εχουν τις συνδεσεις πισω οπως οι υπολοιποι σκληροι,ετσι δεν ειναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

είπα τον 150αρη επειδή είναι πιο κοντά στο όριο χρημάτων που έβαλες...

όχι SATA 2 είναι και οι Velociraptor/Raptor μπαίνουν κανονικά

Δημοσ.

οτι ειναι σατα2 το ξερω ,αλλα εχω την εντυπωση πως εχουν τις υποδοχες για ρευμα και δεδομενα λιγο πιο κατω(τουλαχιστον οι 300αριδες)ετσι δεν ειναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

οι υποδοχές είναι ίδιες απλά είναι σε ελαφρώς διαφορετική θέση...(στον 300αρη είναι λίγο πιο πάνω)

Δημοσ.

μαλιστα,αρα δε κανουν μιας κ ο σκληρος θα μπει σε στανταρ υποδοχη που δεν εχει καλοδια.

κομα 3 ερωτησεις φιλε μου.εκανα μια μικρη ερευνα κ ειδα οτι ο σκληρος που προτεινεις ο σαμσουγκ ειναι αρκετα φθηνοτερος απο αλλα μοντελα με ενα 1τβ,πως γινεται αυτο?

WD3000GLFS κ WD3000HLFS τι διαφορα εχουν?

ειναι σιγουρα πιο γρηγορος ο σαμσουγκ απο κατι seagate 1.5tb?

• Super Moderators
Δημοσ.

οι 2 αυτοί Velociraptor έχουν διαφορά στις υποδοχές...ο ένας είναι με τις κλασικές όπως όλοι οι δίσκοι και ο άλλος όπως είπα πιο πάνω...

τον 1.5ΤΒ Seagate δεν τον προτείνω επειδή έχει προβλήματα αν πέσεις σε συγκεκριμένη παρτίδα, οπότε πρέπει να ξέρεις ποια να μην πάρεις

αν ρίξεις μια ματιά σε ένα topic στο section για σκληρούς δίσκους θα καταλάβεις...

Δημοσ.
@ 7200rpm κατά την άποψή μου ο Samsung 1TB...

@ 10000rpm αλλάζει κλασικά ο 150gb Velociraptor αλλά δεν νομίζω να σου κάνει η χωρητικότητά του :P

Μια παράλειψη: @0rpm SSD :P

Δημοσ.

Ο TS ψάχνει 3,5" όπως είδες και τον ψάχνει για imac στο οποίο όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ θα μπεί ποτέ ο 2,5", άσε που οι χωρητικότητες είναι τουλάχιστον αστείες σ' αυτά τα λεφτά και οι 3,5" ξεφεύγουν πολύ.

Δημοσ.

Αν εξαιρεσουμε τους ssd και τους velociraptor, τοτε ο πιο γρηγορος ειναι αυτος:

Wd 640GB CAVIAR BLACK

λιγο πιο πισω ειναι αυτος:

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

και μετα ακολουθουν ο seagate 640gb, seagate 500gb και πιο πισω ο samsung 1TB.

Αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα και σου αρκουν 300gb, τοτε χαλαρα πιο γρηγορος απο ολους ειναι αυτος:

WESTERN DIGITAL VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM SATA2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...