S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα! Ποιο gamepad της Logitech προτείνετε για το pc? Kυρίως είμαι ανάμεσα σε αυτό και αυτό. Το X360 Controller κάνει για το pc και αν ναι, πως?
jpavly Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αυτή η σειρά είναι καλό win, αλλά τα 2 που δείχνεις είναι διαφορετικής χρήσης. Πχ το ένα έχει vibration (άχρηστο ίσως στο pc?) το άλλο είναι ασύρματο. Προσωπικά θα πήγαινα στο ασύρματο.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αυτή η σειρά είναι καλό win, αλλά τα 2 που δείχνεις είναι διαφορετικής χρήσης. Πχ το ένα έχει vibration (άχρηστο ίσως στο pc?) το άλλο είναι ασύρματο. Προσωπικά θα πήγαινα στο ασύρματο. Τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά έχουν και τα δύο. Απλώς το ένα είναι ασύρματο, το οποίο έχω και είμαι αρκετά ικανοποιημένος (βασικά οι φίλοι μου είναι μιας και εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ).
stefg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ το ασύρματο έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
varemarious Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 αν έχεις playstation που σημαίνει ότι έχεις και χειριστήρια τότε πήγαινε πάρε τον αντάπτορα που σου μετατρέπει 2 εισόδους για 2 χειριστήρια του ps2 σε 1 usb και μπορείς να παίξεις και διπλό . http://www.amazon.com/Playstation-2-PC-USB-Gamepad-Converter/dp/B000F6BGXY 10 euro κάνει
jpavly Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 αν έχεις playstation που σημαίνει ότι έχεις και χειριστήρια τότε πήγαινε πάρε τον αντάπτορα που σου μετατρέπει 2 εισόδους για 2 χειριστήρια του ps2 σε 1 usb και μπορείς να παίξεις και διπλό .http://www.amazon.com/Playstation-2-PC-USB-Gamepad-Converter/dp/B000F6BGXY 10 euro κάνει Σωστός, αλλά λέει ότι έχει Xbox μάλλον. Αν και για το συγκεκριμένο, δεν χρειάζεται Amazon, το έχουν τα Video Seven με 15 ευρώ
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μου έχει ξεμείνει ένα χειριστήριο από PS2, ίσως κάνω αυτό που προτείνετε. Εντός Ελλάδας παίζει να το βρω?
21century Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τουλάχιστον αυτά που προτείνεις δε χρειάζονται καν οδηγους για να δουλέψουν καθώς είναι plug n play, εχω ένα σπίτ μου διπλές κονσόλες που καταλήγουν σε μια θύρα usb αλλά συμφέρει μόνο για το pro evolution...
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 H αρχή έγινε γιατί έχω ένα Logitech precision gamepad και δεν δουλεύει στο GRID!
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 H αρχή έγινε γιατί έχω ένα Logitech precision gamepad και δεν δουλεύει στο GRID! Λύση 1 Λύση 2 Έχω δοκιμάσει την 1η λύση και την βρήκα πολύ βολική για ένα παλιό logitech που το έκανα τηλεχειριστήριο για το KM Player. Γενικώς, και οι δύο λύσεις είναι για να προσθέσεις υποστήριξη για joypad στα παιχνίδια/προγράμματα που δεν το υποστηρίζουν, βλέπε Call Of Duty.
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Nice, να'σαι καλά! Βρήκα και αυτό εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.