Προς το περιεχόμενο

AGP version 2.0

freskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην καρτελα mainboard, το cpuz αναφερει τις εξης πληροφοριες:

Version: 2.0

Transfer rate: 4x Max.Supported: 4x

και η cpu ειναι Pentium4 στα 2GHz

1. Ειναι συμβατη η mobo με αυτες τις καρτες γραφικων?

2. Τι καρτα κανει γι αυτην τη cpu? H ATI-HD3650 ας πουμε θα παει χαμενη?

Δημοσ.

Η θύρα AGP είναι backwards-compatible, δηλαδή οποιαδήποτε AGP8 κάρτα λειτουργεί κανονικά σε AGP4/2/1.

...απλά θα χάσεις ένα ποσοστό της ταχύτητας που θα είχες με την γρηγορότερη θύρα. Καλύτερα, αν δε θες να αλλάξεις πλατφόρμα, να πάρεις τη σύγχρονη κάρτα, για λόγους καλύτερης υποστήριξης, κλπ.

Δημοσ.

Μονο στα μεταχειρισμενα δλδ...

Ειχα βαλει παντος μια παλια agp gpu σε ποιο καινουργιο mobo και μου το χε καψει.

Δημοσ.
Η θύρα AGP είναι backwards-compatible, δηλαδή οποιαδήποτε AGP8 κάρτα λειτουργεί κανονικά σε AGP4/2/1.

...απλά θα χάσεις ένα ποσοστό της ταχύτητας που θα είχες με την γρηγορότερη θύρα. Καλύτερα, αν δε θες να αλλάξεις πλατφόρμα, να πάρεις τη σύγχρονη κάρτα, για λόγους καλύτερης υποστήριξης, κλπ.

Σπύρο αν δεν απατώμαι, επειδή το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό, είχα δοκιμάσει να παίξω 8 σε 4άρι και δεν ταίριαζε καν το pcb να μπει στο slot.

Καλύτερα δώσε λεφτά για ένα πακετάκι φθηνό mobo-cpu-ram ας είναι και Core 21xx με 1 gb. Αργότερα με 30-40 ευρώ βάζεις μία VGA, γιατί το παλιό σου μηχανάκι κανείς δεν ξέρει για πόσο θα ζει ακόμα!

Δημοσ.
Μονο στα μεταχειρισμενα δλδ...

Ειχα βαλει παντος μια παλια agp gpu σε ποιο καινουργιο mobo και μου το χε καψει.

Gigabyte ε; :P

Κάπου είχα πετύχει ένα άρθρο που είχε κάτι πινακάκια σχετικά με τις συμβατότητες. Αν καταφέρω να το βρω θα επανέλθω.

edit: Δε μπόρεσα να το βρω. Κάτι τέτοιο έλεγε, αν βοηθάει.

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε ;), αστα να πανε ...

Απλα δεν μπορουσα να περιμενω μια μερα για την κανονικη καρτα και εγινε το κακο

Thanks για τις απαντησεις παιδια,

Θα τις προοθησω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...