Προς το περιεχόμενο

Exe Flashes

lambra1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να εκτελέσω κάποιο exe, το εκτελέσιμο κάνει flash. Δηλαδή εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο και μετά εξαφανίζεται.

Προσπάθησα να τρέξω antivirus από usb και τα ίδια αποτελέσματα.

Καμμία ιδέα?

Ευχαριστώ,

Αλέξης

Δημοσ.

Άνοιξε το regedit αφού το έχεις κάνει rename σε regedit.com και ψάξε για το extension .exe

Νομίζω είναι HKey_Classes_Root\.exe εκεί δες μήπως υπάρχει τίποτα περίεργο σε κανένα υποφάκελο.

Δημοσ.

Όταν λες κάποιο exe, εννοείς οποιοδήποτε ή κάποιο συγκεκριμένο;

Μπορεί να μην είναι συμβατό με τα windows που έχεις ή αν έχεις vista να θέλει να το εκτελέσεις σαν administrator.

Για την 1η περίπτωση, αν θέλεις πες μας ποιό είναι το πρόγραμμα μήπως και ξέρει κάποιος τι φταίει.

Δημοσ.

πως λεγοταν ο ιος, που βρισκοταν και φτιαξαν ολα μετα?

νομιζω εχω κατι παρομοιο, 2-3 προγραμτα που δοκιμασα τρεχω το setup.exe σαν να πεταγεται και εξαφανιζεται και δεν προχοραει σε εγκατασταση.

Το γαμωτο ειναι οτι εχω nod32 αγορασμενο, δεν εχω ποιασει ιο 3 χρονια με φουλ downloads και κρακαρισμενο αντιικο, και πρωτη φορα που αγορασα antivirus (το εχω κανα 3μηνο) θα την πατησω!

Δημοσ.
πως λεγοταν ο ιος, που βρισκοταν και φτιαξαν ολα μετα?

νομιζω εχω κατι παρομοιο, 2-3 προγραμτα που δοκιμασα τρεχω το setup.exe σαν να πεταγεται και εξαφανιζεται και δεν προχοραει σε εγκατασταση.

Το γαμωτο ειναι οτι εχω nod32 αγορασμενο, δεν εχω ποιασει ιο 3 χρονια με φουλ downloads και κρακαρισμενο αντιικο, και πρωτη φορα που αγορασα antivirus (το εχω κανα 3μηνο) θα την πατησω!

χαχαχαχαχαχαχ και αμα σου πω οτι και γω σκεφτομουν να το αγορασω σε γνησιο!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...