Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, το Wine σηκώνει και κάποια παιχνίδια. Όχι ότι χωρίς αυτά δε θα άξιζε δηλαδή... Μιλάμε για πραγματικά φοβερό project ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
Ειδικά για CAD, όχι δεν αξίζει. Αυτός που σκέπτεται να χρησιμοποιήσει Wine layer για να τρέξει το πανάκριβο Windows-only, proprietary CAD software του, αντί να το τρέχει natively επάνω από Windows εγκατάσταση, είναι επικίνδυνος παπατζής...

EDIT: imho...

owned:o

σωστός, παρασύρθηκα από τη λογική του "έχω το autocad φθηνό"

πιο σωστά να πω αυτό που ήθελα, δεν είναι τα παιχνίδια οι μόνες εφαρμογές που κάνουν το wine χρήσιμο, γενικά πιστεύω τα παιχνίδια τα υπολογίζουμε πολύ πιο σοβαρά απ' ότι θα πρεπε (we 're weak damn it!)

Δημοσ.

πολυ καλό το wine, αλλά έχω 2 "άχτια" μαζί του: 1. winamp, 2. magenta polylexicon, ξέρω πολυτέλεια, αλλά να πούμε και εμεις το πρόβλημά μας :-)

poscaman, σωστά αυτά που γράφεις, και ακόμα σωστότερη η απάντση του Δημήτρη, αλλά εκεί που έγραφες το nick του στο post σου, έπρεπε να βάλεις "χρήστες που βαθμολόγησαν την είδηση", όπως πολύ σωστά με πρόλαβε ο Δημήτρης.

ειδικά στο gddr5, εκεί πιστεύω πως το καθένα 15χρονο που έβλεπε τον τίτλο, αφού έβρεχε το παντελόνι του, χωρίς να διαβάσει πολλά πολλά (χωρίς εικονες μένουν μόνο στο τίτλο) έβαζε το thumb του απλά.

Εφόσον έχει ρπαγματική συμβατότητα σε όλες τις εκδόσεις αξίζει τον κόπο, ωστόσο δεν αξίζει τον κόπο αν δεν συμπεριληφθούν και τα παιχνίδια στον κατάλογο...

ενα παραθαλάσσιο 7 στρέμματα στη ρόδο για όποιον κάτσει και γράψει κώδικα συμβατό με το tcp/ip για να μπορέσω κάποια στιγμή να τον μπουκετιάσω.

σοβαρά όμως ρε φίλε, το στυλ του κουλτουριάρη ειρηνιστή, μελλοντολόγου, wanna be arthur clark (2η φορά μέσα στην εβομάδα που τον αναφέρω στο ινσόμνια :fear: ) νομίζεις οτι μετράει κάπου, εκτός απο 5-6 αθώες και καλομαθημένες χαζογκόμενες;

ή οτι τα γενικόλογα σχόλια, τα οποία σίγουρα τα έχεις κάνει quote απο τον captain obvious, προσφέρουν κάτι στα thread που ποστάρεις;

Δημοσ.
πολυ καλό το wine, αλλά έχω 2 "άχτια" μαζί του: 1. winamp, 2. magenta polylexicon, ξέρω πολυτέλεια, αλλά να πούμε και εμεις το πρόβλημά μας :-)

poscaman, σωστά αυτά που γράφεις, και ακόμα σωστότερη η απάντση του Δημήτρη, αλλά εκεί που έγραφες το nick του στο post σου, έπρεπε να βάλεις "χρήστες που βαθμολόγησαν την είδηση", όπως πολύ σωστά με πρόλαβε ο Δημήτρης.

ειδικά στο gddr5, εκεί πιστεύω πως το καθένα 15χρονο που έβλεπε τον τίτλο, αφού έβρεχε το παντελόνι του, χωρίς να διαβάσει πολλά πολλά (χωρίς εικονες μένουν μόνο στο τίτλο) έβαζε το thumb του απλά.

ενα παραθαλάσσιο 7 στρέμματα στη ρόδο για όποιον κάτσει και γράψει κώδικα συμβατό με το tcp/ip για να μπορέσω κάποια στιγμή να τον μπουκετιάσω.

σοβαρά όμως ρε φίλε, το στυλ του κουλτουριάρη ειρηνιστή, μελλοντολόγου, wanna be arthur clark (2η φορά μέσα στην εβομάδα που τον αναφέρω στο ινσόμνια :fear: ) νομίζεις οτι μετράει κάπου, εκτός απο 5-6 αθώες και καλομαθημένες χαζογκόμενες;

ή οτι τα γενικόλογα σχόλια, τα οποία σίγουρα τα έχεις κάνει quote απο τον captain obvious, προσφέρουν κάτι στα thread που ποστάρεις;

1)εχεις δικιο,ειχα ξεχασει οτι τα θεματα περνανε απο βαθμολογηση.τρομαρα τους

2)μην την λες στο bot.δεν εχει νοημα:P

Δημοσ.
Μαλιστα στο προσφατο αρθρο περι "Επιστροφη στην σιγουρια του ΟΤΕ"πολλοι χρηστες ανεφεραν οτι σε παλαιοτερα αρθρα στην πρωτη σελιδα του ινσομνια τα νουμερα ηταν διαφορετικα και οτι η παραπληροφορηση παει συννεφο.

Πολλές συγγνώμες για το off topic αλλά δεν μπορεί να πάει σε άλλο thread

Φίλε poscaman σε παρακαλώ μια δευκρίνηση γιατί τη συγκεκριμένη είδηση την ανέβασα εγώ, ποιά νούμερα αναφέρεις? Των συνδρομητών που ανταλλάσουν εναλλακτικοί και ΟΤΕ? Προφανώς έχεις δικιο, απλώς θέλω να ξεκαθαρίσω αν πρόκειται περί προσωπικής αιχμής για την εγκυρότητα της είδησης. Η είδηση μεταφέρθηκε αυτουσια, ήτανβ στο πνεύμα του forum και ήταν από έγκυρη πηγή.

Και, btw, έχω HOL και δεν σκοπέυω να φύγω. Όχι άμεσα τουλάχιστον.

Άλλωστε πιστεύω ότι ακόμη κι αν τα νούμερα ήταν ό,τι του κατέβηκε του ΟΤΕ να πει γιοα δικούς του (προφανείς) λόγους, καλό είναι να βγει και αυτή η είδηση έτσι ώστε μέσα από τις αναφορές να φανει ότι πρόκειται περί παραπληροφόρησης από τον ΟΤΕ.

Και η Καθημερινή και το Insomnia θεωρώ ότι είναι έγκυρα και όχι φυλλάδες, οπότε αν η πρώτη γράψει παπαριά και οι αναφορές στο δεύτερο την αποκαλύψουν ως τέτοια, επιτυγχάνουμε ισορροπία στην πληροφόρηση.

Πάντα φιλικά

Δημοσ.

πολυ καλο αυτο το wine... θυμαμαι πως παλευα να φορτωσω χειροκινητα κατι drivers για την καρτα γραφικων και δεν καταλαβαινα τι να κανω...

βεβαια την βρηκα την ακρη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...