Praetorianos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Άκυρο δεν είναι,άκυρο το 'κανες.Πάει σε συνδιασμό με το quote για το χάπι. Οκ νόμιζα ότι σοβαρολογούσες γι αυτό απάντησα έτσι. Αυτά,φιλικά ε Πάντα Κουβέντα να γίνεται
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κατάλαβες, δε φταίω εγώ... άμα δεν ξέρεις τι λες τι να καταλάβω...
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 άμα δεν ξέρεις τι λες τι να καταλάβω... Πες το κι έτσι αν θες.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Στην ερωτηση μου ομως δεν απαντησες...
SCORPIO777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 άμα δεν ξέρεις τι λες τι να καταλάβω... δεν καταλαβες οτι για ολα φταιει η κλ@νια:lol::lol:
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Άμεσα, μάλλον θα υποκύψεις για να μη σου χαλάσει η μέρα. Γενικότερα, όμως, δε θα επιτρέψεις σε μια ομάδα να καταπιέζει μια άλλη. Δε γίνεται δηλαδή οι μη καπνιστές να κλειδώνονται σπίτι τους επειδή μια ομάδα πληθυσμού (οι καπνιστές) έχει μια συνήθεια η οποία ενοχλεί τους άλλους και επιβαρύνει την υγεία τους. Γι' αυτό, ναι, μια χαρά πέφτουν κάτι τέτοιες απαγορεύσεις. Επιλογή μου είναι να κυκλοφορώ ελεύθερα χωρίς να έχω ως συνέπειες το να εισπνέω καπνό (ή οποιαδήποτε άλλη συνέπεια μου "επιβάλλει" ένας άλλος πολίτης).
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Για τους καπνιστές όμως δεν υπάρχει πρόβλημα μετά το 2010 να κάθονται σπίτια τους επειδή θα απαγορεύεται το κάπνισμα στις καφετέριες - bar. Δεν σου ειπε κανεις να μην περπατας ελευθερα στο δρομο για να αναπνέεις το καυσαέριο, αλλά μια καφετέρια είναι ιδιωτική επιχείρηση.
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ο καπνός, καλώς ή κακώς, ενοχλεί τους γύρω. Μη μπερδεύεις το δικαίωμα στο να ζεις ανενόχλητος με το "δικαίωμα" στο να ζεις ενοχλώντας τους γύρω.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το τόπικ μίσους αξίζει ένα βιντεάκι.
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μόνο το ID μετά το v= βάζουμε στα YouTube tags dear...
DIMITRISG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 οπως ελεγε ο Σακελαριος: «-πεθανε πλήρης ημερων ο μακαρίτης. Δεν καπνιζε, δεν έπινε, πηγε υγιέστατος»
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τώρα για να καταλάβω, όσοι είστε υπέρ του καπνίσματος, λέτε οτι το κάπνισμα δεν κάνει κακό σε εσάς; Και άντε πες σε εσάς πάει στο διάλο γιατί είναι απόφαση σας. Λέτε οτι το παθητικό κάπνισμα δεν κάνει κακό στους γύρω σας; Και αν δεν λέτε κάτι απο αυτά, και ξέρετε οτι κάνει κακό και σε εσάς αλλα και στους άλλους. Για να ικανοποιήσετε την κα*λα σας γ@ματε τους γύρω σας; Και αν οι γύρω σας ενοχλούνται, να μείνουν σπίτι τους ας πούμε; Είναι λογική αυτή;
DIMITRISG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 klainmaingr εγω το χω κοψει απο περυσι το καλοκαιρι (για δευτερη φορα )
duende Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ο νομος θα ειναι απολυτος η θα μπορει καποιος να εχει πχ ενα μπαρ οπου θα ειναι μονο για καπνιστες? στις επιχειρησεις θα συνεχισουν να επιτρεπουν σε συγκεκριμενους χωρους (οπως τωρα) το καπνισμα η θα βρουν αφορμη για να το απαγορεψουν?
zinas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παλιό βιντεάκι που το θυμήθηκα... (ελπίζω να μην το έχουν παραθέσει ήδη, δεν διάβασα όλες τις σελίδες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.