anterovgaltis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να έρθει το 2010 άμεσα...Βαρέθηκα να βάζω κάθε μέρα πλυντήρια, γιατί όπου και αν πάω θα υπάρχει όλο και κάποιος θεριακλής που θα γ@μηθεί να καπνίζει πίνοντας ένα ρημαδοκαφέ/μπύρα και θα μου καταστρέψει εμένα τη διάθεση και θα με κάνει να βρωμάω σαν να έχω καπνίσει 5 πακέτα. ΦΤΑΝΕΙ. Και γω πρώην καπνιστής είμαι, αλλα το χειμώνα δεν την παλεύω καθόλου.. κλειστοί χώροι... αποπνικτική ζέστη (μέσα) και καπνίλα.. Γι αυτό λατρεύω το καλοκαίρι που τουλάχιστον οι εξωτερικοί χώροι δεν ντουμανιάζουν και μπορείς να αναπνεύσεις με την ησυχία σου. Δεν σου φταίω ρε φίλε τπτ να μου γαμείς την υγεία και την ψυχολογία.. Ναι οκ καλό το κάπνισμα.. δεν προκαλέι τίποτα, είναι απόλυτα υγιές και μάλιστα είναι το μέλλον στις αντικαρκινικές θεραπείες και όλες οι έρευνες που το βρίσκουν Νο1 αιτία για κάποια είδη καρκίνου, είναι πληρωμένες και μούφες. Μπράβο.. κάπνισε 20 πακετά.. αλλα σεβάσου και τον άλλο.. @Διάφορους: Ποτέ ένα χημικά μεταλλαγμένο μπρόκολο δεν θα επηρεάσει τον διπλανό σου. Το κάπνισμα τον επηρεάζει άμεσα. Τώρα για κάτι συγκρίσεις με ΙΧ και τέτοια.. να χαμε να λέγαμε εντελώς.. +100. Αλλα οι εννοιες συμβιωση, κοινωνικοποιηση και σεβασμος ειναι καπως... υποτιμημενες στα μερη μας...
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο επιχείρημα. Εγώ πάλι προτείνω και την απαγόρευση των ΙΧ μαζί με τα τσιγάρα.Μόνο συγκοινωνίες. Εγώ πως τα καταφέρνω τόσα χρόνια μόνο με τα ΜΜΜ; πραγματικα πολυ σωστο. αν ειναι να τα καταργησουν ολα που μολυνουν.δικαιωμα ολων η ελευθερη αναπνοη.να σταματησουν και οι βιομηχανιες οπως δεη και αλλες. αν τα πεις σε πολιτικους ομως θα σου πουν την πληρωμενη απαντηση.''σιγα σιγα θα γινουν ολα'' κ απο πισω ο γνωστος βηχας.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 μιλαω παντα σε λογικη βαση.. ειμαι εναντιον πραγματων που θα μπορουσαν να βλαψουν το συναθρωπο μου.. νταξει αν παρκαρω παρανομα δεν θα βλαψω την υγεια καποιου αλλα ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ , το ξερω.. και το εχω κανει μονο οταν χρειαστηκε.. αγιος δεν ειμαι αλλα τον αλλον τον σεβομαι.. φερομαι οπως θα ηθελα να μου φερονται... αλλα ρε φιλε το καπνισμα το θεωρω ΕΛΕΕΙΝΟΤΑΤΟ!!!! θεωρω πολυ ηλιθιους αυτους που καπνιζουν ( και εγω καπνιζα μεχρι που καταλαβα ποσο ηλιθιος ειμαι.. το εκοψα μαχαιρι, μονο ετσι γινεται δουλεια ) και μπραβο στο μετρο απαγορευσης του καπνισματος.. παω να πιω ενα καφεδακι κα ιεχω το ντουμανι τον νεοελληνα απο διπλα με το fake πουρο.. ισα ρε! 1.Ηλίθιοι υπάρχουν παντού, ακόμα και αυτοί που δεν καπνίζουν. 2.Επιλογή σου είναι, μπορείς να κάτσεις να πιεις το καφεδάκι σου σπίτι...
Lighter122 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ετσι για το χαβαλε, θελετε να ξεκινησουμε μια λιστα με πραγματα που κανουν κακο σε εμας και τους γυρω μας? Πραγματα που ισως να μην ειναι τοσο εμφανη ή εκνευριστικα οπως το τσιγαρο, αλλα που ισως θα επρεπε να αποφευγουμε στο ονομα μιας καλυτερης ζωης για ολους μας... Η οδηγηση για παραδειγμα. Εκτος του οτι τα αμαξια μολυνουν, οταν ο καθε καραγκιοζης κανει ο,τι γουσταρει επειδη τον βολευει ή θα με σκοτωσει επιτοπου ή θα μου δημιουργησει αλλα προβληματα απο τον εκνευρισμο... Ποναει χερι. κοψει χερι? Γενικη απαγορευση της οδηγησης λοιπον και σε οποιον δεν αρεσει...ε τι να κανουμε? Ερωτηση στους αντικαπνιστες: Θα σας πειραζε να ανοιξουν μαγαζια (μπαρ, καφετεριες κτλ) οπου να επιτρεπεται το καπνισμα? Να ξερεις ρε παιδι μου οτι εχεις την επιλογη να πας καπου αμα εισαι καπνιστης.
kickeras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την απαγόρευση. Αν και ήταν σπαστικό μες στο κρύο στην Αγγλία, συνήθεια είναι. Βγαίναμε όλοι έξω και γνωρίζαμε και κόσμο. Απλά μου φαίνεται πως ότι γίνεται της μόδας (κακό το τσιγάρο τώρα γιατί καρκινωνόμαστε οι δίπλα, αύριο κακό το κινητό γιατί ψήνεις αυγά στο κεφάλι του δίπλα, κλπ) βγαίνουμε στους δρόμους και ξεχνάμε την ουσία. Βρήκαμε το τσιγάρο τώρα και κάνουμε (μερικοί) λες και είναι το χειρότερο κακό. Και επειδή οι παλιοί καπνιστές είναι τόσο αντίθετοι τώρα, ας σκεφτούν και αυτοί πως θα τους φαινόταν όταν κάπνιζαν. Όχι ξεχνάμε τα δικά μας και ότι μας βολεύει τώρα. Συμβιβασμός και για τον έναν και για τον άλλον. Εγώ δεν είμαι εναντίον του μέτρου και ας μη με ενοχλεί ο καπνός, αλλά σέβομαι τον άλλον οπότε τπ δέχομαι αλλά υπό προϋποθέσεις. Αν υπάρχει καλός εξαερισμός σε ένα μαγαζί ώστε να μην ενοχλεί τότε να υπάρχει χώρος καπνιζόντων. Αν δεν έχει, άσε το μαγαζάτορα να χάσει πελάτες μέχρι να βάλει. Εξάλλου ο εξαερισμός χρησιμεύει και σε άλλα. P.S. Όσοι χαίρονται που θα μπαίνουν σε χώρο που δε θα μυρίζει τσιγάρο ας σκεφτούν και τι μυρωδιές καλύπτει και δε κάνω πλάκα τώρα. Το τι κλανιά και ιδρωτίλα μύρισα στις pub στο UK το τελευταίο χρόνο δε λέγεται. Αφού πολλοί βάζανε τεχνητό καπνό...
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 2.Επιλογή σου είναι, μπορείς να κάτσεις να πιεις το καφεδάκι σου σπίτι... Λολ τι λες ρε; Τα εννοείς αυτά; Δηλαδή αν πας σε μια καφετέρια με 10 άτομα και ο ένας από όλους γουστάρει να κλ@νει δημοσίως, θα πρέπει να φύγουν οι 9 και να μείνει ο ένας;
thanocaster Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 +100. Αλλα οι εννοιες συμβιωση, κοινωνικοποιηση και σεβασμος ειναι καπως... υποτιμημενες στα μερη μας... Quote for the truth... απο το 2010 θα δινω στεγνα οποιον καπνιζει στη μουρη μου εκει που δεν πρεπει.. σκαστε 400ρικα να βαλετε μυαλο οχι ρε φιλε γιατι να ειμαι συγκαταβατικος?? Αν παρανομησω ο καθενας εχει το δικαιωμα να με δωσει..!! και θα το βουλωσω κιολας! η μαγκια ειναι να μη σε πιανουν.. με το καπνισμα ειναι διαφορετικα ε.. με το παρκαρισμα δε βλαπτω την υγεια καποιου! ποσο δικιο εχεις! και εγω το ιδιο θα κανω απο το 2010. οποιος τολμισει ασ καπνισει. φιλε μου ειμαι φανατικος αντικαπνιστης και δεν εχω-ουτε προκειται- να καπνισω ποτε.
Praetorianos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εγω, με το χαζο μου μυαλο, καταλαβαινω πως ενα αμαξι καθημερινα βλαπτει την υγεια μας με τα καυσαερια πολυ περισσοτερο απο τον καπνο των καπνιστων. Αλλα δεν απαγορευουν τη χρηση των αυτοκινητων, οχι κυριε, τα αμαξια πρεπει να πουληθουν, οπως και η βενζινη να καταναλωνεται. Η απαγορευση του καπνισματος και καλα για την υγεια μας ειναι π*πες Εγώ δεν βρίσκω άλλο λόγο γιατί να απαγορευτεί. Όχι ότι φημίζονται οι υπεύθυνοι για τον αλτρουισμό τους και την συμπόνια τους προς την υγεία μας αλλά στο συγκεκριμένο μέτρο θεωρώ ότι από οικονομικής πλευράς μόνο χασούρα θα έχουν, άρα δεν το κάνουν για το κέρδος και "για να καταναλώνονται", κάτι άλλο παίζει. Επίσης ένα αμάξι ε όλο και κάπου είναι πιο χρήσιμο από το τσιγάρο δεν συμφωνείς? Έχεις κινητό;;;; Αν η απάντηση είναι ναι,απάντησε μου άλλη μία Πόσο ηλίθιος είσαι με κλίμακα απο το 1 εως το 10; Παντελώς άκυρο επιχείρημα έτσι? Την ίδια χρησιμότητα έχει το κινητό την ίδια έχει το τσιγάρο? Εκτός από ευχαρίστηση αυτού που το καπνίζει και μόνο εξυπηρετεί κάποιον άλλο σκοπό? Α οι έρευνες ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν βλάπτει το κινητό ή όχι. Δεν λέω ότι δεν βλάπτει αλλά δεν έχει δημοσιευθεί κάτι που αποδεδειγμένα να συσχετίζει τα κινητά με καρκίνους, σε αντίθεση με το κάπνισμα. Από την στιγμή που βλάπτεις και τους άλλους οφείλεις να τους σεβαστείς, άσχετο τι σου αρέσει. Για να μην πέσετε να με φάτε, είμαι πολύ περιστασιακός καπνιστής αλλά αναγνωρίζω ότι το δικαίωμα του άλλου να μην αναπνέει τον καπνό μου, είναι ανώτερο δικαίωμα από την προσωπική μου ευχαρίστηση -πιστεύω-.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εγώ δεν βρίσκω άλλο λόγο γιατί να απαγορευτεί. Όχι ότι φημίζονται οι υπεύθυνοι για τον αλτρουισμό τους και την συμπόνια τους προς την υγεία μας αλλά στο συγκεκριμένο μέτρο θεωρώ ότι από οικονομικής πλευράς μόνο χασούρα θα έχουν, άρα δεν το κάνουν για το κέρδος και "για να καταναλώνονται", κάτι άλλο παίζει.[...] Κάτι για τα ασφαλιστικά ταμεία είχε πάρει τ αυτί μου αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας.
Praetorianos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κάπου είχα διαβάσει μια έρευνα ότι τα έσοδα από τους φόρους των τσιγάρων, των καπνοβιομηχανιών και γενικότερα το όλο πακέτο είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα των ασφαλιστικών ταμείων άρα συμφέρουν οι καπνιστές. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που το διάβασα ούτε μπορώ να παραθέσω λινκ οπότε η αξιοπιστία είναι αμφισβητήσιμη. Αυτή την εντύπωση έχω πάντως.
gnsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παντελώς άκυρο επιχείρημα έτσι? Την ίδια χρησιμότητα έχει το κινητό την ίδια έχει το τσιγάρο? Εκτός από ευχαρίστηση αυτού που το καπνίζει και μόνο εξυπηρετεί κάποιον άλλο σκοπό? Α οι έρευνες ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν βλάπτει το κινητό ή όχι. Δεν λέω ότι δεν βλάπτει αλλά δεν έχει δημοσιευθεί κάτι που αποδεδειγμένα ...... Άκυρο δεν είναι,άκυρο το 'κανες. Πάει σε συνδιασμό με το quote για το χάπι. Τες πα.Πιστεύω ότι αν σκαλίζεις τη μύτη σου με το δεξί χέρι,για μισή ώρα κάθε μέρα,πέφτει η χοληστερίνη. Βρες μου κάτι που να αποδεικνύει ότι δεν ισχύει. Αυτονόηητο είναι,το κινητό βλάπτει,υπάρχουν έρευνες που το επιβεβαιώνουν και άλλες που το αρνούνται-όπως σε όλα τα πράγματα οι απόψεις είναι 2. Αυτά,φιλικά ε
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Λολ τι λες ρε; Τα εννοείς αυτά; Δηλαδή αν πας σε μια καφετέρια με 10 άτομα και ο ένας από όλους γουστάρει να κλ@νει δημοσίως, θα πρέπει να φύγουν οι 9 και να μείνει ο ένας; Άστοχο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τι θα έκανες ; Θα καθόσουν θα έφευγες ή θα του απαγόρευες να κλάνει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.