mindtrapper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 οχι ρε φιλε γιατι να ειμαι συγκαταβατικος?? Αν παρανομησω ο καθενας εχει το δικαιωμα να με δωσει..!! και θα το βουλωσω κιολας! η μαγκια ειναι να μη σε πιανουν.. με το καπνισμα ειναι διαφορετικα ε.. με το παρκαρισμα δε βλαπτω την υγεια καποιου! Την ψυχική υγεία μόνο.
fullon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Την ψυχική υγεία μόνο. .......... μιλαω παντα σε λογικη βαση.. ειμαι εναντιον πραγματων που θα μπορουσαν να βλαψουν το συναθρωπο μου.. νταξει αν παρκαρω παρανομα δεν θα βλαψω την υγεια καποιου αλλα ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ , το ξερω.. και το εχω κανει μονο οταν χρειαστηκε..
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 [...] θεωρω πολυ ηλιθιους αυτους που καπνιζουν [...] Κι εγώ θεωρώ ηλίθιους αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, την πολιτική, τη μόδα, αυτούς που έχουν άποψη για το οτιδήποτε, αυτούς που έχουν αυτοκίνητο κλπ κλπ Με απόλυτους χαρακτηρισμούς δε νομίζω να βγαίνει κάτι. Και μιας και δε ζούμε μόνοι μας, καλό θα είναι να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός και κατανόηση προς τον περίγυρο μας. Σχετικό topic.
fullon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ελα ρε φιλε που προσβληθηκες κιολας.. μιλαμε για την υγεια μας το καταλαβαινεις αυτο? η μοδα, το ποδοσφαιρο κτλ δεν προκαλουν καρκινο η αλλα προβληματα.. με τη λεξη "ηλιθιος" ηθελα να τονισω το ποσο επικινδυνο αλλα ταυτοχρονα αχρειαστο ειναι.. σε ρωταω.. αν σου εδιναν ενα χαπι και σου ελεγαν οτι με αυτο το χαπι εχεις 68% πιθανοτητες να παρουσιασεις μια μορφη καρκινου στα επομενα 40 χρονια.. θα το επαιρνες? ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε ΟΧΙ.. ε τοτε γιατι στο διαολο καπνιζεις???? .. μην πιασουμε τις καπνοβιομηχανιες που εχουν κανει τον εθισμο στο τσιγαρο.. επικερδη επιχειρηση με την ευλογια των κυβερνησεων.. money makes the world go round ...
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ναι είμαι καπνιστής αλλά σιγά μην προσβλήθηκα κιόλας. Τελοσπάντων δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση, δε βγάζει κάπου. Το μόνο που επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά είναι πως οι πιο φανατικοί αντικαπνιστές είναι οι πρώην καπνιστές.
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 φιλε θεωρω οτι επιασες το τι ηθελα να πω,αλλα ξερεις κατι, ολοι εχουμε την ταση να βλεπουμε και να κατακρινουμε ΜΟΝΟ τα λαθη και τις μαλ**** των αλλων ξερεις ποσα πραγματα κανω/εις/ουμε που βλαπτουν αλλους αθελα μας ισως η επειδη δεν εχουμε επιγνωση? οποτε συγκαταβατικοτητα,προσοχη δεν λεω ανοχη απλα συγκαταβατικοτητα
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ναι είμαι καπνιστής αλλά σιγά μην προσβλήθηκα κιόλας.Τελοσπάντων δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση, δε βγάζει κάπου. Το μόνο που επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά είναι πως οι πιο φανατικοί αντικαπνιστές είναι οι πρώην καπνιστές. φιλε μου ειμαι φανατικος αντικαπνιστης και δεν εχω-ουτε προκειται- να καπνισω ποτε.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 φιλε μου ειμαι φανατικος αντικαπνιστης και δεν εχω-ουτε προκειται- να καπνισω ποτε. Μπράβο. Προφανώς δεν εννοούσα ότι το 101% των φανατικών αντικαπνιστών ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.
georgemarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εγω, με το χαζο μου μυαλο, καταλαβαινω πως ενα αμαξι καθημερινα βλαπτει την υγεια μας με τα καυσαερια πολυ περισσοτερο απο τον καπνο των καπνιστων. Αλλα δεν απαγορευουν τη χρηση των αυτοκινητων, οχι κυριε, τα αμαξια πρεπει να πουληθουν, οπως και η βενζινη να καταναλωνεται. Η απαγορευση του καπνισματος και καλα για την υγεια μας ειναι π*πες
subdee Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εγω, με το χαζο μου μυαλο, καταλαβαινω πως ενα αμαξι καθημερινα βλαπτει την υγεια μας με τα καυσαερια πολυ περισσοτερο απο τον καπνο των καπνιστων. Αλλα δεν απαγορευουν τη χρηση των αυτοκινητων, οχι κυριε, τα αμαξια πρεπει να πουληθουν, οπως και η βενζινη να καταναλωνεται. Η απαγορευση του καπνισματος και καλα για την υγεια μας ειναι π*πες Ωραίο επιχείρημα. Εγώ πάλι προτείνω και την απαγόρευση των ΙΧ μαζί με τα τσιγάρα. Μόνο συγκοινωνίες. Εγώ πως τα καταφέρνω τόσα χρόνια μόνο με τα ΜΜΜ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 και τα εργοστάσια βλάπτουν την υγεία, να τα απαγορεύσουμε και αυτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 και η μλκια τυφλώνει αλλά ο Έλληνας δεν την κόβει ποτέ...
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 και η μλκια τυφλώνει αλλά ο Έλληνας δεν την κόβει ποτέ... Είναι ενημερωμένος ο Έλληνας ρε συ και ξέρει πως είναι urban legend
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να έρθει το 2010 άμεσα... Βαρέθηκα να βάζω κάθε μέρα πλυντήρια, γιατί όπου και αν πάω θα υπάρχει όλο και κάποιος θεριακλής που θα γ@μηθεί να καπνίζει πίνοντας ένα ρημαδοκαφέ/μπύρα και θα μου καταστρέψει εμένα τη διάθεση και θα με κάνει να βρωμάω σαν να έχω καπνίσει 5 πακέτα. ΦΤΑΝΕΙ. Και γω πρώην καπνιστής είμαι, αλλα το χειμώνα δεν την παλεύω καθόλου.. κλειστοί χώροι... αποπνικτική ζέστη (μέσα) και καπνίλα.. Γι αυτό λατρεύω το καλοκαίρι που τουλάχιστον οι εξωτερικοί χώροι δεν ντουμανιάζουν και μπορείς να αναπνεύσεις με την ησυχία σου. Δεν σου φταίω ρε φίλε τπτ να μου γαμείς την υγεία και την ψυχολογία.. Ναι οκ καλό το κάπνισμα.. δεν προκαλέι τίποτα, είναι απόλυτα υγιές και μάλιστα είναι το μέλλον στις αντικαρκινικές θεραπείες και όλες οι έρευνες που το βρίσκουν Νο1 αιτία για κάποια είδη καρκίνου, είναι πληρωμένες και μούφες. Μπράβο.. κάπνισε 20 πακετά.. αλλα σεβάσου και τον άλλο.. @Διάφορους: Ποτέ ένα χημικά μεταλλαγμένο μπρόκολο δεν θα επηρεάσει τον διπλανό σου. Το κάπνισμα τον επηρεάζει άμεσα. Τώρα για κάτι συγκρίσεις με ΙΧ και τέτοια.. να χαμε να λέγαμε εντελώς..
gnsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Καπνίζω και μ' ενοχλεί σε κλειστό χώρο να καπνίζουν όλοι. Όμως φταίνε αυτοί και όχι ο Βαγγέλας ο μαγαζόταρας που δεν βάζει εξαερισμό και λειτουργεί χωρίς να τηρεί τις προδιαγραφές και τους νόμους Between,να απαγορέψουν και τα κινητά,βλάπτουν. αν σου εδιναν ενα χαπι και σου ελεγαν οτι με αυτο το χαπι εχεις 68% πιθανοτητες να παρουσιασεις μια μορφη καρκινου στα επομενα 40 χρονια.. θα το επαιρνες? ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε ΟΧΙ.. Έχεις κινητό;;;; Αν η απάντηση είναι ναι,απάντησε μου άλλη μία Πόσο ηλίθιος είσαι με κλίμακα απο το 1 εως το 10; θεωρω πολυ ηλιθιους αυτους που καπνιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.