gtsamour Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 να φωνάζεις λίγο περισσότερο γιατί η απόσταση είναι μεγάλη και κάνει αντίλαλο. Μπααααα... και σιγανά στο αυτί να στο πει πάλι αντίλαλο θα κάνει. Όταν το κρανίο είναι ακατοίκητο...
FarCry Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δέν χρειάζεται πάντως να φορέσω το βρακί μου έξω απο το παντελόνι μου για να κάνω κιμά νταήδες της δεκάρας και ας είμαι 1,65
Tenshi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX πόσο καιρό έχω να το ακούσω/διαβάσω αυτό!
teo64x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 There's enough fail in this thread for an analysis.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 holy shit... bookmarked!
Powder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει που μερικοί βάζουν και στο παιχνίδι το φαγητό... Να ρωτήσω κάτι... ποιός από δω την πρώτη φορά που κάπνισε τσιγάρο είπε "αμάν τι γαμάτο που είναι αυτό που μπαινοβγάζω τον καπνό"; ποιός από δω την πρώτη φορά που ήπιε αλκοόλ είπε "αμάν τι ποτάρα είναι αυτή που μυρίζει σαν εντριβή..." και ποιός από δω την πρώτη φορά που έφαγε πατάτες τηγανητές είπε "τι είναι αυτό μάνα μου;" Όποιος απαντήσει ναι στα 1,2 είναι ψεύτης. Κοινώς, μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την αυτήν... την τέτοιανε...
georgemarios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όποιος απαντήσει ναι στα 1,2 είναι ψεύτης. με αλλα λογια "ποναει παντα η πρωτη φορα" οπως λεγαν και οι σοφοι προγονοι μας. Αλλα που θες να καταλληξεις? Το φαγητο αναφερθηκε γιατι πολλοι (και καπνιστες ακομα) ενοχλουνται να καπνιζει καποιος διπλα τους οταν τρωνε.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μια είναι η λύση.Να πλακώνονται στο ξύλο καπνιστές και μη καπνιστές και όποιος είναι ο δυνατότερος να περνάει το δικό του.Να επιτρέπονται και μαχαίρια έτσι;Αλλιώς δεν έχει νόημα..
akpe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Γιατί, ποιός σου είπε πως δεν ισχύει αυτό τώρα; Έστω και σε μια πιο ήπια μορφή. Καλώς η κακώς, η μειοψηφία τρώει στη μάπα την πλειοψηφία.
gnsX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όπως έλεγα,σε αυτήν την χώρα πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.Μάθημα Νέας Ελληνικής (Εδώ κοίτα gnsX μήν χασμουριέσαι).Το ονοματάκι σου μπήκε,προφανώς,λόγο των μαργαριταρένιων σκέψεων που παρέθεσες πιο κάνω το δικό μου post.Το κάθε κοντόφθαλμος κλπ μπλα μπλα,πήγαινε σε άτομα (στα οποία όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια της λαμπρής αυτής συζήτησης,ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ ανήκεις και εσύ) που οι γνώσεις τους και η αντίληψή τους γύρω απο το θέμα του καπνού είναι τόσο περιορισμένες,που αντί να βρούν ένα σωστό επιχείρημα για να υποστηρίξουν την μαλακία που κάνουν,το ρίχνουν στην τρελή και άν πιάσει (και συνήθως πιάνει). Προφανώς αυτό έγινε και εδώ. Ο κοντός σε έχει κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη,ε και τι να κάνουμε,θα πούμε την ακυροσίνη μας μπάς και κάνουμε κανα save face της τελευταίας στιγμής.Το καλύτερο ξέρεις πιο είναι;ΕΓΩ δέν μπορώ να κάνω κάτι για το ύψος μου,γιατι είναι φύση αδύνατο!"Πάσχω" απο ένα "πρόβλημα" γιατι δέν υπάρχει λύση!ΜΠΟΡΩ όμως να κάνω άλλα πράγματα για να "βελτιωθώ" διανοητικά αλλα και σωματικά και πράττω αναλόγως.ΕΣΥ, πάσχεις απο ένα πρόβλημα,για το οποίο και έχεις επίγνωση και μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό,άλλα μένεις παγερά αδιάφορος και απαθείς. Ποιος λές να έχει πραγματικά το πρόβλημα;Τέσπα,επειδή πάλι θα την πείς την κουταμάρα σου να ξέρεις οτι πάλι ρόμπα θα σε κάνει ο κοντός...και με επιχειρήματα Κοίτα,ρόμπα δεν ξέρω αν με έχεις κάνει αλλά το διασκέδασα.Επιφυλάσομαι για ρεβάνς σε κανα άλλο thread. Όχι ότι ήμουν άσσος στα φιλολογικά αλλά αυτό που έγραψες εννοούσε και εμένα,είναι το ίδιο με το να πω "προς όλους τους βλάκες,όχι μόνο τον Τενσι",σε λέω βλάκα έτσι. Περιμένω τα επιχειρήματα και ελπίζω να μην είναι πάλι κανα βίντεο απο το Lord of the rings γιατί δεν θα τ' αντέξω. Όσο για το ύψος σου φαίνεται να σε ενοχλεί πολύ,δεν χρειάζεται να το αναφέρεις σε κάθε post. Για το πρόβλημα του τσιγάρου έχω επίγνωση για αυτό εδώ και 2,5-3 χρόνια απο 1,5 πακέτο την ημέρα το έριξα στα 4-5 τσιγάρα την ημέρα..αν θα κοπούν κι αυτά who knows.Για το μέτρο συμφώνησα ότι πρέπει κάτι να γίνει γιατί και οι μη καπνιστές είναι σαν να καπνίζουν,αμφισβητώ ότι αυτό το μέτρο είναι το ιδανικότερο,είναι φασιστικό-ρατσιστικό κατα τη γνώμη μου. Για το διανοητικό μου επίπεδο είμαι η απόδειξη ότι κάτι πρέπει να γίνει κάτι με την παιδεία,δεν μπορεί ένας χαζός σαν κι εμένα να βγαίνει απο τριτοβάθμια και να τον αφήνουν να κάνει και PhD. Το tag "ο κοντός και ο χαζός" τα σπασε ,ας αποκαλυφθεί η ιδιοφυία που το γραψε,και η τάπα του gtsamour ήταν καλή αλλά τι να κάνουμε γέλασα! Aααααα λύση για το ύψος που λες δεν μπορείς να κάνει τίποτα υπάρχει,σκέψου το
Powder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα,ρόμπα δεν ξέρω αν με έχεις κάνει αλλά το διασκέδασα.Επιφυλάσομαι για ρεβάνς σε κανα άλλο thread.Όχι ότι ήμουν άσσος στα φιλολογικά αλλά αυτό που έγραψες εννοούσε και εμένα,είναι το ίδιο με το να πω "προς όλους τους βλάκες,όχι μόνο τον Τενσι",σε λέω βλάκα έτσι. Περιμένω τα επιχειρήματα και ελπίζω να μην είναι πάλι κανα βίντεο απο το Lord of the rings γιατί δεν θα τ' αντέξω. Όσο για το ύψος σου φαίνεται να σε ενοχλεί πολύ,δεν χρειάζεται να το αναφέρεις σε κάθε post. Για το πρόβλημα του τσιγάρου έχω επίγνωση για αυτό εδώ και 2,5-3 χρόνια απο 1,5 πακέτο την ημέρα το έριξα στα 4-5 τσιγάρα την ημέρα..αν θα κοπούν κι αυτά who knows.Για το μέτρο συμφώνησα ότι πρέπει κάτι να γίνει γιατί και οι μη καπνιστές είναι σαν να καπνίζουν,αμφισβητώ ότι αυτό το μέτρο είναι το ιδανικότερο,είναι φασιστικό-ρατσιστικό κατα τη γνώμη μου. Για το διανοητικό μου επίπεδο είμαι η απόδειξη ότι κάτι πρέπει να γίνει κάτι με την παιδεία,δεν μπορεί ένας χαζός σαν κι εμένα να βγαίνει απο τριτοβάθμια και να τον αφήνουν να κάνει και PhD. Το tag "ο κοντός και ο χαζός" τα σπασε ,ας αποκαλυφθεί η ιδιοφυία που το γραψε,και η τάπα του gtsamour ήταν καλή αλλά τι να κάνουμε γέλασα! Aααααα λύση για το ύψος που λες δεν μπορείς να κάνει τίποτα υπάρχει,σκέψου το Συμφωνώ απόλυτα ότι αυτό το μέτρο είναι φασιστικό. Στα ιδιωτικά μέρη όπως εστιατόρια καφετέριες κτλ δεν μπορεί να σου πει το κράτος τι θα κάνεις... εγώ άμα θέλω το κάνω το εστιατόριο μου καπνιστικό ή όχι ή κάνω και άλλο χώρο για καπνιστές... άμα εσύ μετά θες να κάνεις το δικό σου εστιατόριο μη καπνιστικό γιατί όχι; όποιος είναι καπνιστής ή δεν έχει πρόβλημα με τον καπνό θα έρχεται στο δικό μου και όποιος δεν είναι καπνιστής στο δικό σου... Δημόσιες υπηρεσίες κτλ δεν το συζητώ φυσικά. Απαράδεχτο. Υ.Γ. Γνωρίζεις βέβαια ότι 5 τσιγάρα την ημέρα δεν σε απαλλάσουν από τίποτα παρά μόνο από τα λεφτά που έδινες μέχρι τώρα για το 1,5 πακέτο... ακόμη και 2 τσιγάρα την ημέρα είναι πρόβλημα... μπορώ να σου παραθέσω σχετικές έρευνες εάν θες... Υ.Γ.2. Μόνο όταν το κόψεις αρχίζει να αναρώνει ο οργανισμός σου... Δεν υπάρχει λίγο ή με μέτρο στο κάπνισμα όπως υπάρχει στο αλκόολ. Υ.Γ.3. Α αυτό με τις μειοψηφίες που είπανε μερικοί... στην Ελλάδα το 50% του πλυθυσμού είναι καπνιστές. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην κόσμο. Η μειοψηφία λοιπόν δεν υπάρχει... Υ.Γ.4. Δεν είμαι καπνιστής...
Tenshi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα,ρόμπα δεν ξέρω αν με έχεις κάνει αλλά το διασκέδασα. Ξέρει σύσσωμο το forum, ρώτα το Επιφυλάσομαι για ρεβάνς σε κανα άλλο thread. Εγώ να δείς Όχι ότι ήμουν άσσος στα φιλολογικά αλλά αυτό που έγραψες εννοούσε και εμένα,είναι το ίδιο με το να πω "προς όλους τους βλάκες,όχι μόνο τον Τενσι",σε λέω βλάκα έτσι. Αν θίχτηκες φέρε τον κηδεμόνα σου και εγώ με την σειρά μου τον δικό μου.Θα καθαρίσει δασκάλα με το αντίστοιχο τράβηγμα του αυτιού Όσο για το ύψος σου φαίνεται να σε ενοχλεί πολύ,δεν χρειάζεται να το αναφέρεις σε κάθε post. Όχι τόσο όσο το τσιγάρο σου ή η αυθάδεια σου Για το πρόβλημα του τσιγάρου έχω επίγνωση για αυτό εδώ και 2,5-3 χρόνια απο 1,5 πακέτο την ημέρα το έριξα στα 4-5 τσιγάρα την ημέρα..αν θα κοπούν κι αυτά who knows.Για το μέτρο συμφώνησα ότι πρέπει κάτι να γίνει γιατί και οι μη καπνιστές είναι σαν να καπνίζουν,αμφισβητώ ότι αυτό το μέτρο είναι το ιδανικότερο,είναι φασιστικό-ρατσιστικό κατα τη γνώμη μου. Αν θίγονται τα συμφέροντα σου,διαμαρτυρήσου για να τα διεκδικήσεις.Εγώ τουλάχιστον το κάνω, εσύ φοβάσαι; Για το διανοητικό μου επίπεδο είμαι η απόδειξη ότι κάτι πρέπει να γίνει κάτι με την παιδεία,δεν μπορεί ένας χαζός σαν κι εμένα να βγαίνει απο τριτοβάθμια και να τον αφήνουν να κάνει και PhD. Ναι όντως.και οη κουτσή Μαρία κάνει Phd αρκεί να έχει χρήματα,συνήθως μιλάμε για το πατρικό οικονομικό πακέτο στήριξης.Ακόμα και έτσι,ποιος σου είπε οτι IQ και οι γνώσεις σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο;Προσβάλλεις αισχρά χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα.Αυτές είναι οι γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου που έλαβες;Εκτός αν υπάρχει ανάλογη σχολή για νταβατζήδες και δέν το γνωρίζω. Το tag "ο κοντός και ο χαζός" τα σπασε ,ας αποκαλυφθεί η ιδιοφυία που το γραψε,και η τάπα του gtsamour ήταν καλή αλλά τι να κάνουμε γέλασα! To Phd δέν έπιασε τόπο,try again. Aααααα λύση για το ύψος που λες δεν μπορείς να κάνει τίποτα υπάρχει,σκέψου το Είναι τα ίδια που φόραγες όταν πήρες το Phd φαντάζομαι ε;Επειδή τα δικά μου είναι τριχωτά σάν του Φρόντο,τυλίγω τις τρίχες μου και τα κάνω μπότες... Είσαι διασκεδαστικότατος πάντως.Συνέχισε έτσι μικρέ μου αστειάτορα,γιατι είχαμε άδεια θέση εδώ και καιρό στο forum.
Powder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτά τώρα; ξεκολλάτε λίγο από τις κοκορομαχίες. Δεν είναι το θέμα εδώ Κοντός vs Ph.D. Άντε...
Tenshi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτά τώρα; ξεκολλάτε λίγο από τις κοκορομαχίες. Δεν είναι το θέμα εδώ Κοντός vs Ph.D. Άντε... Μισό,το κρατάω και το βάζω tag...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.