Προς το περιεχόμενο

Κόψτε το κάπνισμα το συντομότερο δυνατόν

AGGELOS1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα τον Τουτάτη, άλλη μία λεζαντοφωτό με γατόσκυλα να ποστάρεις, θα σε ψάξω, θα σε βρω και θα σε χτυπάω με τυπωμένα κείμενα του όμνι :P

Δημοσ.
Όχι ρε mate, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν αυτοκίνητο, Υπάρχουν και άνθρωποι που χρησιμοποιούν φανατικά το ποδήλατο, ακόμη και στην Ελλάδα.

Για αυτούς, η δικιά σου "διευκόλυνση" είναι μία καταστροφική πρακτική. Και για το περιβάλλον και για την ποιότητα ζωής στην πόλη (κλείσιμο πεζοδρομίων, θόρυβος, ατυχήματα κλπ).

Κι από την άλλη, "απόλαυση" είναι και η μουσική. Αυτό την καθιστά μη-αναγκαία και δευτεράντζα;

Υπερθεματίζω στο ότι δεν είναι σωστό εσύ να υποφέρεις που εγώ καπνίζω στο δίπλα τραπέζι.

Λέω απλά ότι είναι υποκριτικό αυτό το πογκρόμ στο όνομα της υγείας, όταν υπάρχουν πολλές ανθρώπινες δραστηριότητες που βλάπτουν σοβαρά και ανεπανόρθωτα την υγεία των άλλων. Και των επόμενων γενεών.

Κάλλιστα θα μπορούσε να λειτουργήσει μία πόλη χωρίς αυτοκίνητα. Θες να πας κάπου;

Πάρτα πόδια σου, το ποδήλατο, το τρόλλεϋ.

Ούτε λέω "ας απαγορεύσουν όλα τα άλλα, και μετά το τσιγάρο". Φυσικά να το απαγορεύσουν στο να συνυπάρχει με ανθρώπους που δεν θέλουν να υποφέρουν. Αλλά να επιτρέψουν και σε αυτούς που θέλουν να καπνίζουν, να μπορούν να το κάνουν χωρίς να είναι πολίτες β' κατηγορίας στα εστιατόρια, στα καφέ κλπ.

Είναι άλλο πράγμα να μην επιτρέπεται να καπνίσεις στο γραφείο γιατί βλάπτεις την υγεία των άλλων. Και είναι άλλο πράγμα να καταργήσεις ακόμη και ένα χώρο καπνιστηρίου και να αναγκάζεις τον κόσμο να ξεπαγιάζει στο δρόμο και στη βροχή για ένα τσιγάρο, λες και είναι καταραμένος και σκυλί.

+1 γι'αυτά που λές για τα αυτοκίνητα.Μακάρι να ανοίξουν τα μάτια τους και να υιοθετήσουν την λύση εναλλακτικών καυσίμων.Προφανώς εθελοτυφλούν και εκεί,αφού υπάρχει το καρτέλ των πετρελαιοβιομηχανιών και όπου υπάρχει χρήμα, κλείνουν μάτια και στόματα.Η τεχνολογία,οι ιδέες και η λύση υπάρχει,αυτό που μένει είναι ο άνθρωπος να εξελιχτεί και απο Homo Ιlithius να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Καταλαβαίνω οτι αντιμετωπίζεις πρόβλημα που θίγεται ο τρόπος ζωής σου και οι καθημερινές σου συνήθειες,άλλα ούτε και εγώ θέλω να με θεωρούν πολίτη Β διαλογής,πόσο μάλλον Εβραίο κρατούμενο σε θάλαμο αερίων.

Δημοσ.
Θα θεωρούσα πιο λογικό να πει απαγορεύεται η πώληση των τσιγάρων,είναι παράνομα,δεν μπορείς ούτε να τα αγοράσεις ούτε να καπνίσεις κάπου.ΟΚ

ΑΛΛΑ πως μπορείς να μου τα πουλάς και μετά να μου λες απαγορεύεται να τα καπνίσεις;

Με την ίδια λογική:

Επιτρέπεται σε ενήλικο χωρίς άδειες και τα σουξουμουξου να αγοράσει αεροβόλο;

Επιτρέπεται.

Πως μπορούν λοιπόν να μου το πουλάνε και μετά να μου λένε απαγορεύεται να κάνω target practice μέσα σε μια καφετέρια; Σε ένα super market; Σε ένα νοσοκομείο; Σε μια στάση λεωφορείου; Σε μια παιδική χαρά; Στη δουλειά μου;

Get my point?

και μιας και το είδα τώρα:

Η απαγορευση του καπνισματος και καλα για την υγεια μας ειναι π*πες

Μάλιστα.

Tο παθητικό κάπνισμα κατατάσσεται ως τρίτη κατά σειρά αιτία θανάτου - μετά το ενεργητικό κάπνισμα και το αλκοόλ - η οποία μπορεί να αποφευχθεί.
Πίπες;

Το παθητικό κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του πνεύμονα κατά 30% στον μη καπνιστή.
Πίπες;

Επιδημιολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι καρδιακοί θάνατοι από το παθητικό κάπνισμα αποτελούν τα 3/4 του συνόλου των θανάτων από το κάπνισμα
Πίπες;

Στην Ελλάδα οι καρδιακοί θάνατοι από το παθητικό κάπνισμα ανέρχονται γύρω στους 3.000 ετησίως, ενώ στις ΗΠΑ γύρω στις 60.000 περίπου το χρόνο.

Πίπες;

Στο Ηνωμένο Βασίλειο το παθητικό κάπνισμα ευθύνεται για το 20% της συνολικής θνησιμότητας.
Πίπες;

Ακόμη και τα έμβρυα γίνονται παθητικοί καπνιστές, όταν η έγκυος μέλλουσα μητέρα καπνίζει κανονικά ή παθητικά.
Πίπες;

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας το 25-33% των περιπτώσεων καρκίνου του πνεύμονα αφορά μη καπνιστές και οφείλεται σε παθητικό κάπνισμα.
Πίπες;

Εμ βέβαια, ό,τι μας ξεβολέυει είναι πίπες.

Δημοσ.

Καπνίστε έξω ή βρέστε καφετέριες με τους ομοίους σας και κάντε το τεκέ!Εγώ τι φταίω να βγάλω τον καρκίνο για ένα καπρίτσιο;

Που 'σαι συ βρε;

Πήρες καθόλου χαμπάρι τι λέμε εδώ και 2 σελίδες;Για τον τεκέ λέμε ότι δεν θα επιτρέπεται,μην είσαι άκυρος.

Επίσης διάβασε τα posts μου,καταλαβαίνω ότι ενοχλεί και κάτι πρέπει να γίνει,άλλωστε αυτό συζητάμε.

Τα κοντάφθαλμος και αφελής δεν θα τα σχολιάσω,τουλάχιστον όχι όσο φοράς τη στολή του Superman

• Moderators
Δημοσ.

Για να απαντήσω στην προηγούμενη ερώτηση λοιπόν,η συντριπτική πλειοψηφία των καπνιστών ξεκινάει στην εφηβεία για ασήμαντους/ηλίθιους λόγους.Θέλω να είμαι αρεστός στο Χ κοινωνικό σύνολο,είμαι μάγκας/killer/butcherμαν,η γκόμενα θα ζαχαρώσει και αμα λάχει το κάνω και άφιλτρο.

Αυτα ισως ισχυουν, αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο εντονα πλεον οσο (λιγο εως αρκετα) παλαιοτερα.

Κι εγω κανω κανενα οταν ειμαι με παρεα, αλλα οχι για να το παιξω καποιος ουτε για καμια γκομενα. Αλλα γιατι ετσι μου αρεσει (Amstel :P ) ή για να εχω κατι να κανω.

Ναι ξερω οτι μου κανω κακο, αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μην ενοχλαω αλλους. :-)

(Nαι, νωρις το εκανα το quote...) :P

Δημοσ.
Που 'σαι συ βρε;

Πήρες καθόλου χαμπάρι τι λέμε εδώ και 2 σελίδες;Για τον τεκέ λέμε ότι δεν θα επιτρέπεται,μην είσαι άκυρος.

Επίσης διάβασε τα posts μου,καταλαβαίνω ότι ενοχλεί και κάτι πρέπει να γίνει,άλλωστε αυτό συζητάμε.

Τα κοντάφθαλμος και αφελής δεν θα τα σχολιάσω,τουλάχιστον όχι όσο φοράς τη στολή του Superman

Όποιος έχει την μύγα λένε...

Δέν χρειάζεται πάντως να φορέσω το βρακί μου έξω απο το παντελόνι μου για να κάνω κιμά νταήδες της δεκάρας και ας είμαι 1,65 :X

Δημοσ.
Όποιος έχει την μύγα λένε...

Δέν χρειάζεται πάντως να φορέσω το βρακί μου έξω απο το παντελόνι μου για να κάνω κιμά νταήδες της δεκάρας και ας είμαι 1,65 :X

2 στα 2

Δημοσ.

Δέν ξέρω τι είναι χειρότερο,να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν "ναρκομανή" ή με έναν μελλοθάνατο...

ΩΩΩΩ συγνώμη είσαι και τα δύο ε;Συγνώμη!

btw δώσε βάση...

Δημοσ.

axaxaxaxa πως τα λες έτσι ρε Φρόντο..

Έχει ακούσει αυτό που λένε:

Όλοι στη γη θα καταλήξουμε,κι εκεί αξίζουμε ένα οικόπεδο 3χ3,εε για σένα δεν ισχύει :lol:

γμτ δεν παίζει και το βιντεάκι σου,ποιο είναι

Δημοσ.
axaxaxaxa πως τα λες έτσι ρε Φρόντο..

Έχει ακούσει αυτό που λένε:

Όλοι στη γη θα καταλήξουμε,κι εκεί αξίζουμε ένα οικόπεδο 3χ3,εε για σένα δεν ισχύει :lol:

Τα των οικοπέδων στο αντίστοιχο θρέντ παρακαλώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...