Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα παιχνιδιών

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς ήλθες στον κόσμο των κάκιστων PC ports από consoles, μια βόλτα απο τα forums του FIFA 09 θα σε πείσει οτι δεν είσαι μόνος με driver incompatibilities σε σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα ίδια και στο Fallout 3 με χειρότερα bugs. Όσον αφορά της ταχύτητες των torrents σου λίγο δύσκολο εως απίθανο να φταίει ο οδηγος των Vista 64 μιας και κατά πάσα πιθανότητα εγκαταστάθηκε μόνος του από το το install τους. Patchare τα παιχνίδια εάν και εφόσον έχουνε βγει official patches και κανε λίγη υπομονή για τους Catalyst 8.12.

Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στο πρόβλημα μου.Θέλω να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα αναίμακτα (χωρίς format).

Τον catalyst δεν τον πειράζω.Τον εγκαθιστώ πάντα και τον χρησιμοποιώ χωρίς μεταβολές εκτός από το Α.Ι Catalyst το οποίο το πηγαίνω στο advance, αλλά το έχω τσεκάρει και δεν φταίει αυτό.

Η καραμπινάτη περίπτωση είναι αυτή του FIFA 09. Σε γήπεδο με ήλιο δεν κολλάει ποτέ.Μόλις εμφανιστεί γήπεδο με βράδυ ή βράδυ με βροχή κολλάει αμέσως. Μπορεί να είναι τα water effects. Ίσως.

Το μόνο που σκέφτομαι να κάνω είναι αναβάθμιση των drivers της motherboard.Για αναβάθμιση bios δεν ξέρω διότι είναι περίεργη υπόθεση και οι γνωσεις μου γύρω από αυτό το θέμα είναι περιορισμένες.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι από τότε που αγόρασα νέο pc τα torrents (κλεψιμέικα) δεν κατεβαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και σκέφτομαι μήπως φταίει η συμβατότητα των vista 64 με τους drivers ethernet της motherboard.

Δημοσ.
Να είσαι καλά φίλε μου για την βοήθεια. Θα κάνω υπομονή και ίσως έρθουν καλύτερες μέρες.

Έτσι ακριβώς, γιατί από τις νύχτες έχουμε καεί!!! :devil:

Δημοσ.

Τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση και με την βοήθεια ενός φίλου που ξέρει πολλα, εκανα update το bios της κάρτας γραφικών ATI 4870. Το πρόβλημα λύθηκε και τα FIFA 09 και το PES 2009 παίζουν άψογα χωρίς hard freezings.Το FALLOUT 3 θα το δοκιμάσω άλλη μέρα.

-----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 08 : 58 : 33-----

Η διαδικασία ήταν σχετικά απλή αφού στο site της sapphire ή στο techpowerup.com υπάρχει το update το οποίο είχε σαν ονομασία το PN και το SCUT την ίδια με αυτή που γράφει το κουτί της κάρτας μου (σε μια εττικέτα).

Κατέβασα το νέο bios και αφού έκανα μια boot disk πρόσθεσα στην δισκέτα ''χύμα'' και τα αρχεία του νέου bios.

Έπειτα έκανα restart και έκανα boot από την δισκέτα.

Η διαδικασία διήρκησε 1 λεπτό και αφού έγινε το update έκανα restart.

Σε περίπτωση που μου ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα αρχεία που περιείχε η δισκέτα θα σας ενημερώσω αφού πάω σπίτι και δω τα περιεχόμενα της αφού τώρα είμαι στο γραφείο και δεν τα θυμάμαι από έξω.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για την επίλυση του προβλήματος σου και κυρίως γιατί το ανέφερες, από οτι φαίνεται κυκλοφορούν αρκετές εκδόσεις των 4850/4870 με προβληματικά BIOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...