apollonara1954 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ελπιζω να γραφω sτο sωsτο μεροs.. Πριν 2 μερεs μου χυθηκε καφεs πανω sτην οθονη του λαπτοπ καθωs και πανω sτο πληκτρολογιο...Το αποτελεsμα ειναι οτι 6 πληκτρα δεν λειτουργουν..Και πανω sτην οθονη εχει μεινει εναs λεκεs να τον πω.. Απο οτι καταλαβα για την οθονη πρεπει να μην την καθαριsα καλα και αποροφηθηκε sτο εsωτερικο...Εχει καποιοs να μου δωsει καμια sιμβουλη τι πρεπει να κανω? Η οθονη μπορει να μην διορθωνεται αλλα τουλαχιsτον για τα πληκτρα μπορω να κανω κατι? Εχω acer aspire 5672... Ευχαριsτω!!
million_voices Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 σταματα αμεσως να το δουλευεις για να μην βραχυκυλωσει τπτ αλλο περα απο το πληκτρολογιο και πηγαινε το σε κανεναν μαστορα να στο ανοιξει και να το καθαρισει καλα πληκτρολογιο μπορουν να σου αλλαξουν αλλα χοντρικα ειναι στα 100€ αλλιως αν δεν σε νοιαζει η φορητοτητα κοτσαρεις ενα usb και κανεις δουλεια σου την οθονη (αν δεν το πας σε μαστορα) καθαρισε την με ενα πολυ ελαφρως βρεγμενο πανακι (να την ανοιξεις νομιζω δεν μπορεις και μην το επιχειρησεις ποιο πολυ ζημια θα κανεις παρα καλο) καλη τυχη
Wandex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ενημερωτικά το πληκτρολόγιο κοστίζει περίπου 20-25 ευρώ το πολύ για αυτούς. Εσένα μόνο 100. Αν δεν έχει περάσει πιό μέσα από το πληκτρολόγιο τότε είσαι μιά χαρά. Οι εξωτερικές λεκέδες καθαρίζονται εύκολα αλλά μην το παρακάνεις με κανά καθαριστικό. Μην περάσει τίποτα. Βρες κανά καμενο και κάνε τράμπα τα πληκτρολόγια αν ξέρει κανένας φίλος σου.
DR.BILOUKOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πλκτρολόγιο αλλάζει εύκολα. Μπορεί να βρείς ανταλλακτικό στο ebay. Οθόνη δύσκολη και ακριβή επισκευή.
furious99 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 http://global.ebay.com/search?Query=acer++keyboard+laptop&PageNumber=1&SortBy=1&ipp=25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.