MINDER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Θελω να αγορασω hardware που υπαρχει και στα 2 απο τα παρακατω καταστηματα στην ιδια τιμη. Βασικα με ενδιαφερει εαν υπαρχει προβλημα σε περιπτωση αγορας σε καποιο απο αυτα τα καταστηματα δεν θελω σωνει και καλα να βγαλετε το ενα καλο το αλλο κακο. Τα καταστηματα ειναι τα παρακατω. 1) http://www.checkmate.gr 2) http://www.newtechlabs.gr Ευχαριστω.
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Από checkmate είχα ψωνίσει στο παρελθόν και θυμάμαι ότι όλα πήγαν καλά
talaiporos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ από checkmate (με αποστολή), όλα μια χαρά.
MINDER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ειχα συννενοηθει τηλεφωνικα με το http://www.newtechlabs.gr και θα με επερναν τηλεφωνο να με ενημερωσουν για τα ταχυδρομικα. Πριν με παρουν ομως εριξα μια ματια στο σιτε και ειδα οτι στην περιπτωση μου courier+εξοδα αντικαταβολης ηταν συνολο 9.5 ευρω. Προς εκπληξη μου με πληροφορησε ο κυριος στο τηλεφωνο οτι ειναι 14.5 ευρω. Οταν του ζητησα να μου πει αναλυτικα πως βγαινουν τοσα αρχισε να μου λεει διαφορετικες χρεωσεις απο αυτες που αναγραφονται στο σιτε. Οταν του ανεφερα εγω τις τιμες στο σιτε με ρωτουσε που τις αναγραφει αυτες. Αρχισα να νευριαζω και του ειπα ακυρωσε την παραγγελια και μολις το ακουσε αυτο αμεσως οι τιμες που θα με χρεωνε ταυτιστηκαν με αυτες στο σιτε. Η διαφορα ειναι 5 ευρω αλλα δεν ειναι τα 5 ευρω αλλα η κοροιδια και το να παει να με ριξει. Ειναι η πρωτη αλλα και η τελευταια παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα.
oneofthem Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 επίσης πρόσεξε στην checkmate, ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές στην ιστοσελίδα τους, ο φπα: "* Όλες οι Τιμές Λιανικής δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%"
Antix Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ειχα συννενοηθει τηλεφωνικα με το http://www.newtechlabs.gr και θα με επερναν τηλεφωνο να με ενημερωσουν για τα ταχυδρομικα.Πριν με παρουν ομως εριξα μια ματια στο σιτε και ειδα οτι στην περιπτωση μου courier+εξοδα αντικαταβολης ηταν συνολο 9.5 ευρω. Προς εκπληξη μου με πληροφορησε ο κυριος στο τηλεφωνο οτι ειναι 14.5 ευρω. Οταν του ζητησα να μου πει αναλυτικα πως βγαινουν τοσα αρχισε να μου λεει διαφορετικες χρεωσεις απο αυτες που αναγραφονται στο σιτε. Οταν του ανεφερα εγω τις τιμες στο σιτε με ρωτουσε που τις αναγραφει αυτες. Αρχισα να νευριαζω και του ειπα ακυρωσε την παραγγελια και μολις το ακουσε αυτο αμεσως οι τιμες που θα με χρεωνε ταυτιστηκαν με αυτες στο σιτε. Η διαφορα ειναι 5 ευρω αλλα δεν ειναι τα 5 ευρω αλλα η κοροιδια και το να παει να με ριξει. Ειναι η πρωτη αλλα και η τελευταια παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα. Φιλε...καταρχας εισαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ...και απαραδεκτος που το κανεις αμεσως θεμα. Και αν αυτο το μικρο δειγμα αντικατοπτριζει την εικονα μιας εταιρειας μαλλον εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος!! ...και ναι μαζι μιλησαμε και επειδη ο υπευθυνος για τις παραγγελιες σημερα ηταν εκτος, απλα πήρα ενα τηλ. στην ACS και ρωτησα ποσο κοστιζει και αυτο σου είπα. δεν εγινε και τπτ τραγικο, και ουτε πηγα να σου "φαω" 5€ αλιμονο δηλ. και οπως ειδες αμεσως υποχωρησα και σου ειπα οκ!! Αλλα ετσι ειναι τα πραγματα ο καθε ενας λεει με το παραμικρο τα χειροτερα, χωρις να εχει ιδεα!! δηλ. για να μην το κανεις θεμα τι επρεπε να κανω να στην στειλω τσαμπα??
ducatirulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εχεις βρει κατι σε προσφορα στα μαγαζια που αναφερεις? Ρωταω διοτι απο μια ματια που εριξα μου φανηκαν λιγο τσιμπημενες οι τιμες.
SOWHAT Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Χαχα, κάποιος από τους παραπάνω δύο κυρίους μάλλον μας κοροϊδεύει...
MINDER Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 antix εμενα δεν με αφορα ουτε με ενδιαφερει εαν σε βαλανε αντικαταστατη σε ενα ποστο που δεν ξερεις. Ουτε ειχα ιδεα ουτε ειμαι υποχρεωμενος ουτε εγω ουτε κανεις αλλος Τα παραπονα σου για αυτο στην εταιρια που δουλεβεις. Θεωρω απαραδεκτο να παρω τηλεφωνο την Παρασκευη να εχει παει Δευτερα και να μην εχεις κανει 2 κλικ με το ποντικακι σου στο site να δεις τις χρεωσεις που εχει η εταιρια που δουλεβεις να μου τις πεις. Φυσιολογικα θα επρεπε να τις ξερεις και να μην ρωτας κανενα για να τις μαθεις. Και τοτε δεν θα ειχε συμβει τιποτα ουτε ποστ ουτε θεματα ουτε τιποτα. Γνωστο ειναι οτι οι εταιριες εχουν συμβαση με τις εταιριες ταχυμεταφορων και εχουν χαμηλοτερες χρεωσεις. Αμα ο υπευθυνος πωλησεων ρωταει εμενα να του πω που εχει η εταιρια που δουλεβει στο σιτε τις χρεωσεις στα μεταφορικα και δεν ξερει 3 μερες να κανει 2 κλικ να παει να τα δει ζητω που καηκαμε. Φανταζωμαι να μου τυχει κατι αναλογο στο service αν τυχον παει κατι στραβα με κατι που θα αγορασω και εκει ειναι που με πιανει τρομος. Antix εγραψες αυτο το σχολιο ... "δηλ. για να μην το κανεις θεμα τι επρεπε να κανω να στην στειλω τσαμπα?? " Επειδη εισαι και προκλητικος και πα να βγεις και απο πανω να σου πω εγω τωρα τι θελω. Να μην παραλαβω το δεμα σου και να παραγγειλω απο την αλλη εταιρια και ας πληρωσω σε αυτην περισσοτερα ταχυδρομικα. Αυτο θελω Ικανοποιημενος ; ------ ducatirulez δεν υπαρχει καμια προσφορα απλα εχουν αυτα τα δυο καταστηματα σε διαθεσιμοτητα το προιον που θελω.
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Χμμ για να δούμε: Από τη μια έχουμε έναν υπάλληλο που ξημεροβραδιάζεται στα forum και μέσα σε 1 ώρα βρήκε αυτό το thread. Από την άλλη έχουμε κάποιον που έχει όρεξη για πλάκα. Δεν ξέρω τι να προτιμήσω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 η checkmate πάντως είναι μια χαρά και "testαρισμένη" από αρκετούς...
Jojos170304 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ο πελάτης εάν δεν ήταν ενημερωμένος θα είχε φάει τη φόλα κ φυσικά όταν κάποιος καταλάβαινε το λάθος μάλλον δεν θα τον παίρναν τηλ. να του το πούνε. Ο υπάλληλος τώρα με "μέγιστο" επαγγελματισμό βγαίνει κ τα χώνει του πελάτη γιατί δεν κάθησε να φάει τη φόλα κ ήταν ενημερωμένος!!! Προσωπικά θα περίμενα τουλάχιστον μία συγγνώμη από τον υπάλληλο στον πελάτη, αλλά...
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να ειναι ο πραγματικος υπαλληλος...Δεν με επεισε...Γιατι το παλικαρι αναφερει οτι ειχε κανει παραγγελια και ο αλλος μιλαει σε διαφορετικο χρονο...Κατι δεν παει καλα...Αλλα να απαντησω και γω οτι απο checkmate εχω παρει και γω και ολα καλα..
MINDER Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 τεσπα το πηρα το δεμα Παοκ ναι αυτος ειναι ο υπαλληλος αλλα αποφευγει να αναφερει οτι ειχαμε πρωτη επαφη απο την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειπε οτι Δευτερα θα μου πει κοστος μεταφορικων. Για αυτο βγηκα απο τα ρουχα μου γιατι δεν τον πηρα τηλεφωνο να του πω πεσμου εδω και τωρα αν και θα μπορουσα και ηταν υποχρεωμενος να ξερει αλλα ειχε τρεις μερες καιρο. Οταν περνω ενα καταστημα να παραγγειλω hardware να με συνχωρει η χαρη τους για εταιρια αλλα εχω την απαιτηση να μιλαω με ατομα εξιδικευμενα στο αντικειμενο της δουλειας τους. Αν μια εταιρια προκειμενου να κανει οικονομια βαζει αναπληρωτες σε καποιες θεσεις που δεν εχουν ιδεα απο το αντικειμενο της δουλειας μονες τους χαλανε την εικονα τους δεν τους την χαλαω εγω η ο οποιοσδηποτε οταν το αναφερω. Νομιζω ολοι μας πρεπει να αναφερομαι οχι μονο τις αρνητικες αλλα και τις θετικες περιπτωσεις και να αποφασιζει ο καθε χρηστης του φορουν απο που θα αγοραζει με περισσοτερη εξυπηρετηση και αξιοπιστια. thanks για τον χρονο και τις απαντησεις ολων των παιδιων του φορουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.