Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση firmware speedtouch 585v6 μέσα από το Linux

kostaspd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το speedtouch 585v6 και θέλω να κάνω ανάβάθμιση στο firmware του,μπορώ να το κάνω μέσα από το Linux(Ubuntu) ή πρέπει να καταφύγω στα windows?

Δημοσ.
ουτε ενα pc με windows?επειδη οσο θυμαμε τρεχεις καποιο αρχειο δεν νομιζω να τρεξει απο linux.
Είπα να αποφύγω τα windows...
Δημοσ.

Δυστυχώς στο δική μου περίπτωση το web interface του router μου δεν περιλαμβάνει την δυνατότητα για update μέσα από αυτό,παραθέτω εικόνα παρακάτω..

Screenshot-1.png

Δημοσ.
Είπα να αποφύγω τα windows...

για ενα Update θα τα bootareis.εστω και σε ενα φιλο σου η σε ενα λαπτοπ οτιδηποτε

συνήθως μέσα από web interface γίνεται

στα περισοτερα ρουτερ πραγματι γινετε μεσα απο το μενου.το speedtouch οσο ξερω δεν ειναι ετσι αλλα τρεχεις καποιο αρχειο.

παλια λεγοταν upgradest και ετρεχε απο windows.

Δημοσ.
για ενα Update θα τα bootareis.εστω και σε ενα φιλο σου η σε ενα λαπτοπ οτιδηποτε

στα περισοτερα ρουτερ πραγματι γινετε μεσα απο το μενου.το speedtouch οσο ξερω δεν ειναι ετσι αλλα τρεχεις καποιο αρχειο.

παλια λεγοταν upgradest και ετρεχε απο windows.

ok θα περάσω drivers και προγράμματα στα windows μου γιατί τώρα έχω περάσει μόνο το λειτουργικό ή θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό http://markferry.net/Network.SpeedtouchUpgrade
Δημοσ.
παραειναι πολλες ρυθμισεις για να κανεις αυτο το Update.ενω στα windows...αφου τα εχεις που τα εχεις.
Μάλλον αγαπάς πιο πολύ τα windows απ'ότι το Linux:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...