Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ερώτηση: Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με jailbreak, φαντάζομαι ότι δεν είναι πρόβλημα να γίνει ένα συνολικό reset της συσκευής και να επανέλθει ακριβώς όπως ήτανε, σωστά; Παντα μ αυτη τη λογικη δουλευει η dev team(κ αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που τα χωνανε στον Zibri και το ziphone του).
Tracer27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μια ερωτησούλα ρε παιδιά...Είδα ότι αναβάθμισαν QuickPwn και τώρα είναι δυνατό και το jailbreak του Ipod touch 2nd gen...Το κατέβασα όμως όταν μου ζητά το .ipsw file το βάζω και μου λέει είτε πως η έκδοση δεν κάνει είτε πως ειναι κατεστραμμένο το αρχείο και δεν ξέρω τι να κάνω...
SpyrosR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Το QuickPwn δε μπορεί ακόμα να σπάσει το iPT2G. Δοκίμασε με το QuickFreedom. Σήμερα το έσπασα νωρίτερα, όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα. Μόνο το Installer δε δουλεύει, αλλά who cares εφόσον έχουμε Cydia; Και μάλλον θα το φτιάξουν σε επόμενο firmware.
Tracer27 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Το επίσημο JB απο την dev-team άκουσα πως θα το κάνουν release σύντομα...Αξίζει να περιμένω 4-5 μέρες..Α και αν μπορείς να postάρεις ένα λινκ για το quick freedom...Thanks
mourlos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις απο τους Ινσομνιαξ που μπορω να βρω το μικροφωνο για το Itouch? εχω περασει το Skype και λεω να το εκμεταλευτω μπας και πεσει ο ατιμος ο λογαριασμος. παραθετω και ενα λινκ για να καταλαβετε τι εννοω πριν με παρετε με τις τουρτες http://video.google.com/videosearch?client=opera&rls=en&q=itouch+microphone&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&ei=w1bfSdLCKc3R-Qag1_z9CA&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#
elenpi Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Γειά σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι εγώ ένα iPod Touch κι έχω μερικές απορίες. Καταρχάς, μου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι σαν το iPhone, χωρίς την δυνατότητα κλήσεων, φυσικά, και την κάμερα. Κάνω λάθος?? Επίσης, απ' ότι είδα, έχει μέσα και κάτι σαν gps. Το έχει δοκιμάσει κανείς εδώ στην Ελλάδα? Λειτουργεί ή τσάμπα το 'χει μέσα? Γιατί στην Αμερική και στην Αγγλιά ή στις άλλες χώρες που τα προϊόντα της apple είναι πιο γνωστά και χρησιμοποιούνται από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, λογικό είναι να λειτουργεί, αλλά στην Ελλάδα "παίζει" ή όχι?? Και τέλος, για να συνδεθείς με wifi θα πρέπει να έχεις εσύ δική σου σύνδεση ή μπαίνεις όπου βρείς με το γνωστό... τρόπο?? Αυτά! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
S2Katana Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Για το gps δεν ξέρω, αλλά τα άλλα είναι όπως τα λες.
Litost Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις απο τους Ινσομνιαξ που μπορω να βρω το μικροφωνο για το Itouch? εχω περασει το Skype και λεω να το εκμεταλευτω μπας και πεσει ο ατιμος ο λογαριασμος. παραθετω και ενα λινκ για να καταλαβετε τι εννοω πριν με παρετε με τις τουρτες http://video.google.com/videosearch?client=opera&rls=en&q=itouch+microphone&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&ei=w1bfSdLCKc3R-Qag1_z9CA&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# Δες αυτό: http://www.macally.com/en/Product/ArticleShow.asp?ArticleID=171 Το πήρα και δουλεύει άψογα. Ipod touch 1st gen, ΑΝΕΥ jailbreak, με απαραίτητη προϋπόθεση firmware από 2.2 και πάνω. Συνδέεται στο dock connector και έχει και 3.5 jack πίσω για εισαγωγή ήχου από εξωτερική πηγή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μέσα από το appstore, είναι πολλές οι εφαρμογές που δεν σε αφήνουν να τις εγκαταστήσεις λόγω του ότι θεωρούν ότι το 1g δεν εχει δυνατότητα μικροφώνου. Εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει και δουλεύουν με το μικρόφωνο είναι: Skype -δεν έχω δοκιμάσει κλήσεις αλλά το audio test δούλεψε μια χαρά, Midomi- αναγνώριση τραγουδιών μέσω σφυρίγματος ή audio grab από ράδιο-tv -εξαιρετικό, και Voxie- καταγραφέας με πάρα πολλές δυνατότητες -δεν είναι free όπως τα άλλα, είναι όμως το μόνο στην κατηγορία που μπόρεσε να δουλέψει με το εξωτερικό μικρόφωνο. Α, και επειδή εδώ το είδα γύρω στα 40 με 45€ -παναγία μου!!!- το πήρα από το αμερκάνικο ebay με 25 γιούργια κομπλέ.
elenpi Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Για το gps δεν ξέρω, αλλά τα άλλα είναι όπως τα λες. Κατάλαβα... Ευχαριστώ πολύ!!
koumos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδια το Ipod touch 2g δεν εχει GPS! εχει μια εφαρμογη μονο Google Maps που συνδεεται με το wifi και βρισκει την θεση σου μεσω IP φανταζομαι.
georgeadams Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Η Skyhook Wireless είναι μια εταιρία που έχει χαρτογραφήσει τα WiFi Access Points στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου (και στην Αθήνα). Το σύστημα της χρησιμοποιήται από πολλές συσκευές, μεταξύ αυτών και από το iPod Touch (1ης & 2ης γενειάς), το iPhone και το iPhone 3G. Με το σύστημα αυτό, το iPod Touch βλέπει ποιά WiFi Access Points βρίσκονται κοντά του (ανεξάρτητα αν συνδέεται σ' αυτά για να πάρει internet) και υπολογίζει ΠΕΡΙΠΟΥ τις συντεταγμένες του στο χάρτη. Το iPhone, εκτός από τα WiFi Access Points, λαβαίνει υπ' όψη του και τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Το iPhone 3G χρησιμοποιεί τις παραπάνω μεθόδους όταν το GPS του δεν έχει σήμα από δορυφόρους (πχ, όταν είναι μέσα σε κτήριο). Σε κάθε περίπτωση, για να δουλέψει το σύστημα της SkyHook Wireless πρέπει η συσκευή μας να έχει πρόσβαση στο internet για να μπορέσει να πάρει τις απαραίτητες πληροφοφορίες από το server της εταιρίας. Συνοψίζοντας, το iPod Touch μπορεί να βρει στο ΠΕΡΙΠΟΥ την τοποθεσία σου στο χάρτη, αρκεί να έχεις internet και να βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει κάλυψη από την Skyhook Wireless (σίγουρα, μέσα στο νομό Αττικής, πιθανόν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας).
alnikou Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 παιδια βοηθεια εχω ενα ipod 8g 2g και θελω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο 1) δεν ξερω αγγλικα 2) δεν κατεχω τιποτα απο τεχνολογια 3) τι ειναι το jailbreak και πως γινετε . εψαξα και δεν καταλαβα τιποτα καπου αναλυτικες οδηγιες 4) και αν υπαρχει ελληνικο μενου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολλουσ που θα μου απαντησουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
winmik2kx Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα! Αγόρασα πρόσφατα και γω ένα touch 16g 2ης γενιάς. Έψαξα και βρήκα 2 οδηγούς (βασικά παίζει τα βήματα να είναι ίδια, δεν το έχω κοιτάξει καλά ακόμα...). Απλά αν κάποιος γνωρίζει αν είναι οι σωστοί ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος / κάτι καλύτερο... Οδηγός 1 Οδηγός 2 Ευχαριστώ! Επίσης, ξέρουμε τπτ καλά ακουστικά με mic? Αυτά της apple πρέπει να είναι πολύ καλά, αλλά πολύ ακριβά... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2009 από winmik2kx
andreapaog328 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 μερικές ερώτησεις και απο μένα... 1.με το jailbreak χάνω οτιδήποτε υπάρχει μέσα ? 2.αν ναι πώς μπορώ να κάνω back up οτι εφαρμογές/μουσική...έχει μέσα ώστε να τα επαναφέρω μετά το jailbreak? 3.σε touch με jailbreak οι εφαρμογές του app store δουλεύουν οκ? 4. το QuickFreedom δουλεύει τελικά δουλεύει οκ? υπάρχει κάποιος οδηγός μην κάνω καμια πατάτα? 5. το touch βλέπει όλα τα ασύρματα router ή υπάρχει κανένα φασαριόζικο? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα