Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν είναι να πάθει κάτι θα το πάθει στον χρόνο μέσα. Με εμένα έτσι έγινε.

Όσες περιπτώσεις γνωρίζω με χαλασμένες μπαταρίες συνέβησαν εντός εγγύησης. Έτσι θεωρώ ότι είναι σχετικά απίθανο να συμβεί κάτι σε βάθος χρόνου.

Για βλάβη ναι, αλλά για σταδιακή μείωση της χωρητικότητας θες αντικατάσταση μελλοντικά.:-)

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μιλάμε για πάνω από 2 χρόνια, ναι.

Αλλά για όποιον δεν έχει σκοπό να το κρατήσει για όλη του τη ζωή, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα νομίζω. Πέρα από κάθε ενδεχόμενο ατυχίας...

Δημοσ.
Με το συμπάθιο...επειδή στο παρελθόν έλαβα κλήση με παράπονο πελάτη που ο φορτιστής του έκαψε το ipod...αλλα ήτανε 3rd party company charger, οπότε απο εκεί και πέρα η apple δεν φέρει ευθύνη... σου προτείνω καλύτερα τα ακριβά και σίγουρα, παρά τα φτηνά και μετα να πληρώνεις νέο ipod...

γνώμη μου πάντα...

Εδώ δε μιλάμε όμως για διαφορές στην τιμή της τάξης του μισού. Μιλάμε για 1/8. Είναι λογικό αυτό; Και άντε ας πούμε ότι για το φορτιστή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα (η άλλη εταιρεία αλήθεια, δεν προσφέρει καμία εγγύηση; Τα πούλανε χύμα κι όποιον πάρει ο χάρος; ), με τα καλώδια τι πρόβλημα να υπάρξει; Γιατί δηλαδή να σκάσω 30 ευρώ, όταν υπάρχουν με 2 ευρώ;

Με προβλημάτισες πάντως...

Συμφωνώ, άλλωστε θα κάνεις και συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Ε, αυτό δε λέγεται συμβιβασμός στην ποιότητα, άμα σου κάψει το iPod. Συμβιβασμός λέγεται να κάνει μια μέρα να φορτίσει αντί για 2 ώρες.

Θα σου απαντησω μονο για το τελευταιο με τους υποτιτλους.Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Handbrake για να κανεις rip οποιο dvd θελεις (επισης και για να μετατρεψεις οτι βιντεο εχεις σε μορφη καταλληλη για το ipod).Αυτο εχει επιλογη να διαλεξεις να σου "καψει" πανω στο βιντεο που θα φτιαξει και τους Ελληνικους υποτιτλους που προφανως εχει το dvd.

Μετα για ηδη υπαρχων αρχειο βιντεο εγω χρησιμοποιω το AviAddXSubs για να ενσωματωσω τα srt στα βιντεο(το κανει μεσα σε 5 λεπτα).Αλλα το δευτερο προγραμματακι (σε αντιθεση με το πρωτο) το εχω χρησιμοποιησει μονο για να δω την ταινια στο PS3.Αλλα φανταζομαι θα δουλευει και στο ipod.

PS:viva aelara!

Ευχαριστώ!

PS: viva!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κανω και εγω μερικες ερωτησεις..

1) Ποια η διαφορα 1ης γενιας με την 2η? Αξιζει να παω στην 2η γενια(δεν εχω ipod)

2) Τα 16GB ειναι αρκετα?

Δημοσ.
1) Ποια η διαφορα 1ης γενιας με την 2η? Αξιζει να παω στην 2η γενια(δεν εχω ipod)

Τα 1ης γενιάς έχουν σπάσει (jailbreak) με ό,τι αυτό σημαίνει. Τα 2ης ακόμα το παλεύουμε. Και γι αυτά έχει βγει jailbreak, αλλά όχι σε "στάνταρ" μορφή και δε λειτουργεί πολύ καλά.

Έπειτα τα 2ης έχουν εξωτερικό μεγαφωνάκι και πλήκτρα ελέγχου της έντασης του ήχου στο πλάι. Δυστυχώς η μπαταρία τους ζορίζεται αρκετά παραπάνω σε CPU-intensive tasks.

Επιπλέον τα 1ης μπορείς να τα βρεις μόνο μεταχειρισμένα. :P

2) Τα 16GB ειναι αρκετα?

Εμάς ρωτάς; :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στα 2G:

Η μπαταρία κρατάει 36 ώρες μουσικής, έναντι 22. Αντίστοιχα στο βίντεο πας από τις 5 ώρες στις 6 ώρες.

'Αναφέρθηκαν ήδη ένα (βολικό ορισμένες φορές) build-in speaker και πλήκτρα ελέγχου έντασης.

Αν συνδέσεις ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο, τότε έχεις και μικρόφωνο. Μόνο έτσι όμως.

Υπάρχει και το Nike+ αν σ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι για να σου κρατάει χρόνους στο τρέξιμο και άλλα αντίστοιχα. Το συνδέεις με το ειδικό παπούτσι Nike με ένα εξοπλισμό που πληρώνεις εξτρά ή μ' ένα κοινό παπούτσι πληρώνοντας και κάτι ακόμα επιπλέον απ' ότι ξέρω.

Spyros, τι εννοείς ότι η μπαταρία ζορίζεται σε CPU intensive tasks;

Δημοσ.
Spyros, τι εννοείς ότι η μπαταρία ζορίζεται σε CPU intensive tasks;

Όπως έχει παρατηρηθεί (με βάση την απόδοση τους σε παιχνίδια, όχι με βάση κάποια ανακοίνωση της Apple), το iPod Touch 2G έχει πιο ισχυρό επεξεργαστή από το iPod Touch 1G (και από τα iPhone και iPhone 3G).

Μήπως αυτό εννοεί ο Spyros?

Δημοσ.

Πράγματι έχει πιο ισχυρή CPU, κι αυτό το πληρώνει η μπαταρία.

Αν ψάξετε λίγο στο Google θα δείτε ιστορίες πάμπολες πως ένα πλήρως φορτισμένο iPT2G αδειάζει μέσα σε λίγα λεπτά 'απαιτητκού' gaming. Είχα τέτοιο πρόβλημα, έψαξα και είδα ότι είναι γενικό σ'αυτές τις συσκευές κι όχι μόνο στη δικιά μου. Στις πρώτης γενιάς iPT πάντως, ήταν όλα ΟΚ.

Τι να κάνεις, η ισχύς πληρώνεται. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, εντάξει, αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία. Αν δε θέλεις να αδειάσει, δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια. Αν παίξεις απαιτητικά παιχνίδια, θ' αδειάσει πιο γρήγορα. Καλό είναι όμως σε κάθε περίπτωση να έχεις την επιλογή. Γιατί όχι άλλωστε;

Δημοσ.

Όντως, λάθος μου. Η μπαταρία αυτή καθ' αυτή ίσα-ίσα που έχει και μεγαλύτερη χωρητικότητα, όπως είπες κι εσύ. :-)

Δημοσ.

γεια σας παιδες,

σημερα πηρα ενα ipod touch 8gb,

ειναι φοβερο,

δε μου λετε,

κατεβαζω παιχνιδια απο το itunes

στο λαπτοπ

και συνδεω το ipod,

πως μπορω αυτα τα παιχνιδια

να τα απιξω στο Ipod?

εννουσα να τα παιξω

Δημοσ.
Πράγματι έχει πιο ισχυρή CPU, κι αυτό το πληρώνει η μπαταρία.

Αν ψάξετε λίγο στο Google θα δείτε ιστορίες πάμπολες πως ένα πλήρως φορτισμένο iPT2G αδειάζει μέσα σε λίγα λεπτά 'απαιτητκού' gaming. Είχα τέτοιο πρόβλημα, έψαξα και είδα ότι είναι γενικό σ'αυτές τις συσκευές κι όχι μόνο στη δικιά μου. Στις πρώτης γενιάς iPT πάντως, ήταν όλα ΟΚ.

Τι να κάνεις, η ισχύς πληρώνεται. :P

Ναι όντως, μετά από κάνα 40λεπτο gaming, το 35% της μπαταρίας είχε εξανεμιστεί.Πιο πολύ και από τα Videos.

Δημοσ.

Η iPhone Dev Team ανακοίνωσε πως βρέθηκε επιτέλους τρόπος για κανονικό και πλήρες jailbrake του iPod Touch 2G.

Μάλιστα λένε πως επειδή το exploit που βρήκαν και χρησιμοποιούν στηρίζεται σε κάποιο bug του hardware, η Apple δεν μπορεί να το κλείσει με κάποιο firmware update!

Ελπίζουν δε, πως η διαδικασία ανάπτυξης και παραγωγής του νέου μοντέλου iPhone/iPod Touch είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο που η Apple δεν προλαβαίνει να κλείσει την "τρύπα" και το κόλπο θα δουλεύει και σε αυτά. Για να δούμε...

Προς το παρόν η διαδικασία του jailbrake είναι χειροκίνητη αλλά αναμένεται σε λίγες ώρες/μέρες να βγουν εργαλεία που να την κάνουν αυτόματα.

Πηγή: Dev-Team-Blog

Επισκέπτης
Δημοσ.

Good news! Πολύ ωραία! Εν αναμονή λοιπόν της αυτόματης έκδοσης, αλλά και εντυπώσεων!

Ερώτηση: Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με jailbreak, φαντάζομαι ότι δεν είναι πρόβλημα να γίνει ένα συνολικό reset της συσκευής και να επανέλθει ακριβώς όπως ήτανε, σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...