Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μόλις πριν λίγο κυκλοφόρησε η "μη σταθερή" έκδοση για το jailbreak του ipod touch 2nd gen!

Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που θα κάνει επανεκκίνηση το ipod τοτε θα χάνεται το jailbreak..

εγώ πιο πολύ το βλέπω ως κάτι να ασχολούμαστε πριν βγει ελπίζω η κανονική έκδοση!

πληροφορίες για εγκατάσταση εδώ.Προς το παρόν χρειάζεται mac..

Δημοσ.

Άντε και το παρήγγειλα και περιμένω! Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος!

[Cartman mode on / pacing]Come on! Come ooooon!

Δημοσ.

1) Ρε παιδιά, ["πάω διακοπές με το ipod μου" mode on] αν θέλω να παίζω ταινίες ή ν' ακούω μουσική σε άλλες συσκευές (τηλεόραση, στερεοφωνικό) καθώς και να φορτίζω χωρίς υπολογιστή, βλέπω "επισήμως" ότι χρειάζομαι 50 ευρώ για το universal dock και άλλα 35 ευρώ για το αντίστοιχο καλώδιο σύνδεσης.

Στο ebay όμως, βλέπω προσφορές των 12 ευρώ που σου προσφέρουν όλα αυτά μαζί. Πχ αυτό. Τι τρέχει τελικά;

2) Επίσης, υπάρχει τρόπος να συνδέσω σε θύρα scart, που έχουν σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις;

3) Τέλος, υπάρχει τρόπος για να βλέπω και με υπότιτλους; Αν και υποθέτω ότι για το τελευταίο πρέπει να περιμένουμε το jailbreak.

Δημοσ.

Με το συμπάθιο...επειδή στο παρελθόν έλαβα κλήση με παράπονο πελάτη που ο φορτιστής του έκαψε το ipod...αλλα ήτανε 3rd party company charger, οπότε απο εκεί και πέρα η apple δεν φέρει ευθύνη... σου προτείνω καλύτερα τα ακριβά και σίγουρα, παρά τα φτηνά και μετα να πληρώνεις νέο ipod...

γνώμη μου πάντα...

Δημοσ.
θελω να το παρω δωρο στην κοπελα μου,μια ερωτηση παιδια

αν η μπαταρια μετα απο 1 χρονο τα φτησει, τι γινεται;

αγοράζεις από ifix it είτε από οπουδήποτε αλλού για να μην κάνω και διαφήμιση και την αλλάζεις.

Δημοσ.

Αν είναι να πάθει κάτι θα το πάθει στον χρόνο μέσα. Με εμένα έτσι έγινε.

Όσες περιπτώσεις γνωρίζω με χαλασμένες μπαταρίες συνέβησαν εντός εγγύησης. Έτσι θεωρώ ότι είναι σχετικά απίθανο να συμβεί κάτι σε βάθος χρόνου.

Δημοσ.
1) Ρε παιδιά, ["πάω διακοπές με το ipod μου" mode on] αν θέλω να παίζω ταινίες ή ν' ακούω μουσική σε άλλες συσκευές (τηλεόραση, στερεοφωνικό) καθώς και να φορτίζω χωρίς υπολογιστή, βλέπω "επισήμως" ότι χρειάζομαι 50 ευρώ για το universal dock και άλλα 35 ευρώ για το αντίστοιχο καλώδιο σύνδεσης.

Στο ebay όμως, βλέπω προσφορές των 12 ευρώ που σου προσφέρουν όλα αυτά μαζί. Πχ αυτό. Τι τρέχει τελικά;

2) Επίσης, υπάρχει τρόπος να συνδέσω σε θύρα scart, που έχουν σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις;

3) Τέλος, υπάρχει τρόπος για να βλέπω και με υπότιτλους; Αν και υποθέτω ότι για το τελευταίο πρέπει να περιμένουμε το jailbreak.

Θα σου απαντησω μονο για το τελευταιο με τους υποτιτλους.Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Handbrake για να κανεις rip οποιο dvd θελεις (επισης και για να μετατρεψεις οτι βιντεο εχεις σε μορφη καταλληλη για το ipod).Αυτο εχει επιλογη να διαλεξεις να σου "καψει" πανω στο βιντεο που θα φτιαξει και τους Ελληνικους υποτιτλους που προφανως εχει το dvd.

Μετα για ηδη υπαρχων αρχειο βιντεο εγω χρησιμοποιω το AviAddXSubs για να ενσωματωσω τα srt στα βιντεο(το κανει μεσα σε 5 λεπτα).Αλλα το δευτερο προγραμματακι (σε αντιθεση με το πρωτο) το εχω χρησιμοποιησει μονο για να δω την ταινια στο PS3.Αλλα φανταζομαι θα δουλευει και στο ipod.

PS:viva aelara!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...