Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα παιδιά και στη Θεσσαλονίκη μη νομίζετε ότι είναι καλύτερα τα πράγματα.... εδώ και 3 εβδομάδες ψάχνω το 16άρι αλλά μάταια! Δράμα η κατάσταση!:cry:

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορεις να μου δωσεις ακριβη διευθυνση να πεταχτω μια στιγμη απο τη δουλεια?

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 11 : 25 : 42-----

οκ την βρηκα την διευθυνση!

Δημοσ.
Και εγω ψαχνω ενα μηνα τωρα το 16gb αλλα τζιφος.Το παρηγγειλα στο multirama και μου ειπαν οτι θα ερθει αρχεσ φλεβαρη.

Παιδια εμενα τελικα μου το φερανε σημερα.Και μου ειπε αυτοσ οτι κανονικα θα του το φερνανε στο multirama 1 Φεβρουαριου.Οποτε οποιοσ θελει ασ το παραγγειλει και ισωσ το φερουν γρηγορα τελικα

Δημοσ.

Λοιπον πηγα στο μαγαζι της Apple και μου ειπαν εκει οτι λογω χριστουγεννων εφυγε οτι αποθεμα ειχαν φερει απο Ipod touch. Περιμενουν αμεσα ομως νεες παραλαβες, μου ειπε οτι ισως και μεσα στη βδομαδα φερουν νεα ή το πολυ αρχες της επομενης.

Και με ενημερωσαν οτι σε κανενα μαγαζι της αθηνας δεν υπαρχει Ipod touch 8 gb που ψαχνω εγω αυτη τη στιγμη... Οποτε υπομονη..

Δημοσ.

Παιδια γίνεται να περάσω μουσική και βιντεάκια ταυτόχρονα??Βασικά οχι να τα περάσω αλλα να τα εχω....Οταν εχω πχ καποια κομμάτια και παω να βάλω και κανα βιντεάκι μου λέει οτι θα διαγραφούν τα αρχεία μουσικής...Καμια ιδέα??

Δημοσ.

Θελω να αγορασω μια συσκευη σαν το iphone 3G για ιντερνετ ποιο πολυ δε με ενδιαφερει να το χρησημοποιω σαν τηλεφωνο.

Το ipod touch παιρνει καρτα sim 3G? Μπορω δηλαδη να αντικαταστησω το iphone που σκεφτομαι να αγορασω, με το ipod touch αφου δεν προκειται να το χρησημοποιησω σαν τηλεφωνο?

Δημοσ.

Μήπως έχει πάρει κάποιος καμια από τις παρακάτω θήκες?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1203878

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1102095

Έχω ipod 2ης γενιάς και ήθελα να ξέρω βασικά αν έχουν και οι δύο προστατευτικό οθόνης. Βασικά για την πρώτη το γράφει, ήθελα να ξέρω και για τη δεύτερη. Οι θήκες για 1ης και 2ης γενιάς είναι ίδιες? Sorry για τις ερωτήσεις αλλά μην πάρω καμία και δεν κάνει μετά. Προτείνει κανείς κάποια άλλη θήκη? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν γίνομαι κουραστικός 2 ερωτήσεις.

1. Έχει προστατευτικό οθόνης η συγκεκριμένη? Λογικά θα έχει, απλώς δεν το αναφέρει στο site του Πλαισίου και ήθελα να είμαι σίγουρος γιατί λέω να την πάρω αύριο. Γενικά μπαίνει εύκολα το ipod μέσα?

2. Έχεις ipod 2nd gen? Δε νομίζω να παίζει ρόλο απλά σε κάποιες άλλες θήκες βλέπω ότι αναφέρει πως είναι 2nd gen, παίζει καμια διαφορά ανάμεσα στα 1ης και 2ης γενιάς σε ότι αφορά τις θήκες? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Nαι έχει προστατευτικό οθόνης.

Εχω το 2ης γενιάς, το καλύπτει πλήρως και μπαίνει όλο μέσα, με εξαίρεση 2 λεπτές γραμμές πίσω(για κλιπ ζώνης) και κάτω εκεί που είναι η υποδοχή usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...