Stratis_512 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πάρε τηλέφωνο στην Γραμμή εξυπηρέτησης του Multirama και ρώτησέ τους σε ποιο κατάστημα το έχουν.Εγώ μόνο έτσι έβγαλα άκρη και πήγα και το πήρα άμεσα. Και εγω αυτο σκεφτηκα σαν μονη λυση.Θα παρω αυριο τηλεφωνο τα multirama και ολα τα καταστηματα του γερμανου μηπωσ το πετυχω πουθενα
The_Mentor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 παρατήρησα στο ipod πως μετά την αναβάθμιση σε 2.2 (2G), το itunes έχει πλέον και επιλογή για τα podcasts - κάτι που δεν υπήρχε στο προηγούμενο firmware 2.1.1 Προσωπικά αν υπήρχε λύση για τα Ελληνικά δε θα σκεφτόμουν την λύση του jailbreaking αλλά... ακόμα περιμένουμε. Αντε να δούμε τι θα γίνει πρώτο: η apple θα δώσει ελληνικά ή το team που εργάζεται στο εγχείρημα θα ανακοινώσει το jailbreaking...
Stratis_512 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τζιφοσ παλι.Μετα τισ 15 ιανουαριου θα φερουν στα multirama και αν.Δεν προκειται να το βρω ποτε.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 jailbreak για gen 2 βγήκε ? Απο ότι ξέρω...Όχι
Poison6 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 λοιπόν!Έχουμε νέα!αν δείτε στο τελευταίο update της dev-team στο blog τους αυτό που τις τελευταίες μέρες βλέπαμε στο σίτε που ανέβασαν "redsn0w" αναφέρεται στο ipod touch 2generation jailbreak! H εικόνα που υπάρχει στην μέση είναι ένα κομμάτι απο τον επεξεργαστή με το logo της apple που βρίσκεται στην καρδία του ipod 2g! εδώ.
x_vagos_x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα γίνει έστω ένα beta release --και όχι το καλοκαίρι, όπως όσο διάστημα πήρε στο iPhone 3g να γίνει jailbreakable...
mourlos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 εχω το 32αρι το αγορασα απο Μιαμι τα χριστουγεννα...ταινιουλες τις μετατρεπω με τον VIOvideo Converter ακομα δεν τα παω καλα με το Itunes αλλα που θα παει θα τα καταφερουμε στο τελος....κατα ετη φωτος το καλυτερο γκατζετακι που εχω αγορασει ποτε.....μεγαλος ερωτας.
koumos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μηπως εχει κανεις ιδεα αν παιζει σε κανενα μαγαζι αθηνα το 8ari? εψαξα πλαισια, ε-μαγαζα, mediamarkt βουλιαγμενης και 1 κωτσοβολο τζιφος!
Stratis_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και εγω ψαχνω ενα μηνα τωρα το 16gb αλλα τζιφος.Το παρηγγειλα στο multirama και μου ειπαν οτι θα ερθει αρχεσ φλεβαρη.
koumos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και στο πλαισιο που ρωτησα απο τελη γεναρη μου ειπαν οτι ισως ξαναφερουν...μα καλα τι γινεται, γιατι δεν υπαρχουν πουθενα σε ολη την αθηνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα