Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξέρουμε αν υπάρχει κανά νέο, για το αν θα μπορεί να βγάζει φωτό με τα 5mp? γίνεται βασικά?είδα ότι στα γνωστά μέρη τριγυρνάει μια εφαρμογή που ενεργοποιεί το hdr.

• Moderators
Δημοσ.

Kαλημερα.

Προσπαθω να κανω restore στο ipod 2g πρεπει να ειναι (τα 8gb ειναι 2g ε?) ενος φιλου και το itunes δεν με αφηνει παρα μου λεει πως πρεπει να του περασω την εκδοση 4.1.

Ερωτηση: Μπορω να της κανω jb και αν ναι με ποιο εργαλειο? Βρηκα ενα greenpoison,ισχυει αυτο?

Νομιζω πως εχει τωρα την 3.1.2 ή 3.1.3 jailbroken (εγω του το ειχα κανει παλιοτερα με εναν τροπο που δεν επρεπε να κλεισεις την συσκευη. Αλλα αυτος την εκλεισε :P). Προσπαθησα να κανω restore με καποιο απο τα δυο ipw που ειχα στον υπολογιστη αλλα δεν γινεται δουλεια γιατι κανει κατι veryfying με την apple και το μπλοκαρει.

Οποτε εγω τι κανω? Βαριεμαι να ασχοληθω πολυ και αυτος δεν καιγεται και ιδιαιτερα, oποτε αν σπαει η 4.1 προχωραω σε αυτο, αλλα σπαει?

• Moderators
Δημοσ.
ipod touch 2G (MB) εδώ. 4.1 σπασμένο με σνόουμπρίζ...παίζει μια χαρα.

Super, you saved my time :lol:

Thanks!

Οχι ρε script δεν ειναι greeklish, αγγλικα λεγονται!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το screen protector του iphone 3g θα κάνει για ipod touch 2g; Ψάχνω να βρω screen protector αποκλειστικά για ipod touch 2g και σαν να τα έχει καταπιεί η γη :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ipod touch 2G εδώ με 4.2.1 δοκίμασα jb με το redsnow και κρασάρει το cydia. για να δούμε...

με την τελευταία έκδοση του redsnow ειμαι οκ

Επεξ/σία από andreapaog328
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια.Εχω ενα προβλημα με το ipod touch 4g και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος που ξερει.Οτι εχει σχεση με ιντερνετ,ακομα και το safari δεν μ τα ανοιγει..προσπαθω να μπω στο cydia και τιποτα.προσπαθω να μπω σε παιχνιδια και παλι τιποτα...παει να ανοιξει παραθυρο και με πεταει παλι στη αρχικη..οποιος γνωριζει τι επαθε αν με ενημερωσει..ευχαριστω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα.εχω ενα 16αρι τριτης γενιας.πως θα καταφερω να το ενοσω με τo ituns και istore το ενονω με τον υπολογιστη εκανα και λογαριασμο αλλα δεν το βρισκει.και κατι αλλο πωσ κανω jaibreak.

Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...