Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω ipod touch , και θελω να ξερω, στο ιντερνετ πως μπαινεις? μονο με wifi?

δλδ αμα ειμαι εξω πως θα μπαινω στο ιντερνετ απο το ipod?

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
θελω να παρω ipod touch , και θελω να ξερω, στο ιντερνετ πως μπαινεις? μονο με wifi?

μονο με wifi...και αν εισαι εξω αν υπαρχει κανενα wifi ανοιχτο μπαινεις.Καμια αλλη επιλογη για να μπεις στο ιντερνετ δεν υπαρχει.

---------- Προσθήκη στις 10:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:14 ----------

Σε iPod 2nd gen non jb μπορω να κανω downgrade στην 3.x?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

ναι εγω το εχω κανει!

Δημοσ.

Ένα ipod touch με iOS 4.0.1 jailbrocken θα πάρει οποιεσδήποτε εφαρμογές-παιχνίδια που μπορεί να πάρει και ένα iphone 4.0.1 jb; (ίσως βέβαια απ' οτι σκέφτομαι να μην μπορεί να πάρει εφαρμογές που να σχετίζονται με τη λειτουργία του iphone ως τηλέφωνο αλλά αυτό δε μας απασχολεί)

Δημοσ.

tethering απο το κινητο το οποιο στην ουσια παλι wifi ειναι B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τους χαιρετισμούς μου σε όλους.... :)

Μόλις σήμερα παρήγγειλα το Ipod Touch 4G σαν παιδί κι εγώ.... :P :P :P :P

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Ipod nano 2g όταν τρέχω και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι μακράν η ποιο ανθεκτική mp3 συσκευή!!!!

ΟΛΑ τα mp3 μου χάλαγαν στην είσοδο των ακουστικών. Εκτός του nano το οποίο έχει αποδειχθεί σκυλί...!!!

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με την δική μου (σχετικά σκληρή χρήση) αλλά με το Ipod Touch 4G να μου πει την άποψη του...????

Εδώ να προσθέσω ότι μιλάμε πάντα για χρήση στην τσέπη. Όσο περίεργο και να σας ακούγεται δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όπως και δεν έχω χρησιμοποιήσει καμιά θήκη για μπράτσο η οπουδήποτε αλλού....!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας...!!! :) :)

• Moderators
Δημοσ.
Τους χαιρετισμούς μου σε όλους.... :)

Μόλις σήμερα παρήγγειλα το Ipod Touch 4G σαν παιδί κι εγώ.... :P :P :P :P

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Ipod nano 2g όταν τρέχω και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι μακράν η ποιο ανθεκτική mp3 συσκευή!!!!

ΟΛΑ τα mp3 μου χάλαγαν στην είσοδο των ακουστικών. Εκτός του nano το οποίο έχει αποδειχθεί σκυλί...!!!

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με την δική μου (σχετικά σκληρή χρήση) αλλά με το Ipod Touch 4G να μου πει την άποψη του...????

Εδώ να προσθέσω ότι μιλάμε πάντα για χρήση στην τσέπη. Όσο περίεργο και να σας ακούγεται δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όπως και δεν έχω χρησιμοποιήσει καμιά θήκη για μπράτσο η οπουδήποτε αλλού....!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας...!!! :) :)

Δυσκολο να ακουσεις κατι τετοιο για το 4g καθως μολις κυκλοφορησε οποτε αποκλειεται να εχει λιωσει.

Αν σε ενδιαφερει παντως τα 2g/3g ειναι σκυλια οντως :-)

Δημοσ.
Δυσκολο να ακουσεις κατι τετοιο για το 4g καθως μολις κυκλοφορησε οποτε αποκλειεται να εχει λιωσει.

Αν σε ενδιαφερει παντως τα 2g/3g ειναι σκυλια οντως :-)

Έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευή τους φίλε μου...??

Δυστυχώς δεν μου έχει δωθεί η ευκαιρία να πιάσω στα χέρια μου κανένα Ipod touch :/

Είχα παλιότερα βέβαια τα 3G και 3GS Iphone και ήταν πραγματικά διαμάντια όσον αφορά την ανθεκτικότητα τους...!!!!

Και μια ακόμη ερώτηση...

Στο θέμα jailbreak κινούμαστε όπως και με το Iphone έτσι δεν είναι...????

Και φαντάζομαι από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με ίδια games και apps έτσι..?

Ευχαριστώ πολύ...!!!! :)

• Moderators
Δημοσ.
Έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευή τους φίλε μου...??

Αυτο δεν το γνωριζω, αλλα αν κρινω απο το iphone 4 που εχω δει, μια χαρα θα ειναι η ποιοτητα κατασκευης του :-)

Οσον αφορα το jb δεν νομιζω να αλλαζει κατι, αλλα δεν ξερω τι συμβαινει με την νεα εκδοση του ios που λογικα θα φοραει το ipod (εγω στο δικο μου δεν την εχω βαλει). Οποτε ας απαντησει καποιος φιλος που την εχει :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε περίπτωση που συνδέσω το usb στον φορτιστή ταξιδίου του κινητού μου θα φορτίσει κανονικά από τη μπρίζα ή θα υπάρξει πρόβλημα; Λογικα θα είναι οκ απλά θέλω μία επιβεβαίωση :-)

Δημοσ.

Σε περίπτωση που συνδέσω το usb στον φορτιστή ταξιδίου του κινητού μου θα φορτίσει κανονικά από τη μπρίζα ή θα υπάρξει πρόβλημα; Λογικα θα είναι οκ απλά θέλω μία επιβεβαίωση :-)

• Moderators
Δημοσ.

Κανενα προβλημα, και εγω ετσι το φορτιζω...

• Moderators
Δημοσ.

Κανενα προβλημα, και εγω ετσι το φορτιζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...