Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπραβο ρε στορμρειν καλα που μου το πες γτ ηθελα να παω στην 4 για να μπορω να παιζω μερικα παιχνιδακια που δεν μπορεις να παιξεις στην 3

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
μπραβο ρε στορμρειν καλα που μου το πες γτ ηθελα να παω στην 4 για να μπορω να παιζω μερικα παιχνιδακια που δεν μπορεις να παιξεις στην 3

Mην το σκεφτεσαι καν φιλτατε. Εγω που την πατησα να δω πως θα φυγω απο την 3. Μου εστειλε ενα ΠΜ ενας αλλος φιλος, αλλα απο ο,τι καταλαβα το fake 3.1.3 βοηθαει μονο αν εχεις 3.1.2.

Eγω δεν εχω καμια απο αυτες αλλα δεν μπορω να τις βαλω γιατι το itunes δεν με αφηνει :mad:

Πως μπορω να παρακαμψω το καταραμενο το check που στελνει στην apple? Δοκιμασα το λινκ του x_vagos_x στα οποια αναφερεται τροπος παρακαμψης αλλα δεν...

Τελικα πιθανολογω πως καταφερα να παω στην 3 μονο επειδη ηταν η τελευταια εκδοση που ειχα...

• Moderators
Δημοσ.

Mην το σκεφτεσαι καν φιλτατε. Εγω που την πατησα να δω πως θα φυγω απο την 3. Μου εστειλε ενα ΠΜ ενας αλλος φιλος, αλλα απο ο,τι καταλαβα το fake 3.1.3 βοηθαει μονο αν εχεις 3.1.2.

Eγω δεν εχω καμια απο αυτες αλλα δεν μπορω να τις βαλω γιατι το itunes δεν με αφηνει :mad:

Πως μπορω να παρακαμψω το καταραμενο το check που στελνει στην apple? Δοκιμασα το λινκ του x_vagos_x στα οποια αναφερεται τροπος παρακαμψης αλλα δεν...

Τελικα πιθανολογω πως καταφερα να παω στην 3 μονο επειδη ηταν η τελευταια εκδοση που ειχα...

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, μην αποθαρρύνεται τον κόσμο έτσι! Εμένα με την ios 4 στο 3g 32gb μια χαρά είναι η μπαταρία! Αν όχι καλύτερα και από πριν, τουλάχιστον το ίδιο!

Και η έκδοση 4 έχει πολλά καλά νέα στοιχεία! Και μόνο η οργάνωση σε φακέλους μου έχει λύσει τα χέρια (καμία σχέση με το cataegories), όπως επίσης και το multitasking και οι θυρίδες στα mails και γενικά έχει γίνει πολύ πιο εύχρηστο. Ακόμα και η σύνδεση με το wifi έχει γίνει πολύ πιο άμεση και σταθερή.

Μόνο που θέλει προσοχή στο wifi γιατί όταν το ανοίξεις, δεν κλείνει αυτόματα με το κλείδωμα όπως πριν, αλλά παραμένει ανοιχτό άρα και καταναλώνει μπαταρία (μήπως γι'αυτό είχες πρόβλημα φίλε stormrain?). Εγώ έχω βάλει το activator και για ευκολία το ενεργοποιώ/απενεργοποιώ με διπλό ταπ πάνω στην status bar. So simple... :-)

• Moderators
Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά, μην αποθαρρύνεται τον κόσμο έτσι! Εμένα με την ios 4 στο 3g 32gb μια χαρά είναι η μπαταρία! Αν όχι καλύτερα και από πριν, τουλάχιστον το ίδιο!

Και η έκδοση 4 έχει πολλά καλά νέα στοιχεία! Και μόνο η οργάνωση σε φακέλους μου έχει λύσει τα χέρια (καμία σχέση με το cataegories), όπως επίσης και το multitasking και οι θυρίδες στα mails και γενικά έχει γίνει πολύ πιο εύχρηστο. Ακόμα και η σύνδεση με το wifi έχει γίνει πολύ πιο άμεση και σταθερή.

Μόνο που θέλει προσοχή στο wifi γιατί όταν το ανοίξεις, δεν κλείνει αυτόματα με το κλείδωμα όπως πριν, αλλά παραμένει ανοιχτό άρα και καταναλώνει μπαταρία (μήπως γι'αυτό είχες πρόβλημα φίλε stormrain?). Εγώ έχω βάλει το activator και για ευκολία το ενεργοποιώ/απενεργοποιώ με διπλό ταπ πάνω στην status bar. So simple... :-)

Δεν νομιζω να φταιει αυτο διοτι αν θυμαμαι καλα πρεπει να το ειχα απενεργοποιημενο. Δεν λεω πως δεν εχει cool features, οντως οι φακελοι ειναι καλο προσθετο, αλλα και παλι...

Μπορει να φταει πως εχω το 2g, ισως το δικο σου που λογικα ειναι νεοτερο (νομιζω) κανει καλυτερη διαχειριση ενεργειας... Παντως πλακα πλακα ας πει και κανενας αλλος εμπειριες απο την 4 για να δουμε στατιστικα :) Γενικα απο οσα διαβαζω η ζητηση του downgrading ειναι υψηλη...

Δημοσ.

Έχω το τελευταίο ipod touch 32gb με το τελευταίο update που ήταν διαθέσιμο από το itunes. Εντάξει για μουσική κρατάει ώρες. Για βαριά χρήση wi-fi, games, videos η αντοχή πέφτει κατακόρυφα (αναμενόμενο βέβαια). Το έχω 9 μήνες περίπου και έχω την αίσθηση πως το ios 4 έριξε αρκετά την αντοχή της μπαταρίας. Το φορτίζω καθημερινά αλλά το λιώνω στην κυριολεξία (μέχρι και για pew pew στην τουαλέτα με το ipod πάω :P)

Δημοσ.

ipod touch 2G εδώ με iOS 4. το ρολόι πάει μια ώρα μπροστά. Ζώνη ώρας έχω βάλει αθήνα. Το γυρνάω πίσω μια ώρα και μετά απο λίγο πάει πάλι μια μπροστά. Απο χτές το απόγευμα πρέπει να το έχω αλλάξει 5-6 φορές. wtf.

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν κινείται το touch αλλάζει κομμάτι. Το κουνάς από τα αριστερά πάει ένα song πίσω, το κουνάς δεξιά πάει ένα κομμάτι μπροστά. Αυτό απενεργοποιείται και με ποιον τρόπο? Σήμερα στην δουλειά μπήκα να φτιάξω το αρχείο και επειδή δεν την πάλευα λόγω ζέστης και σκόνης έβαλα το ipod.......Τραγούδι δεν απήλαυσα πάνω κάτω όλη την ώρα :lol: Οπότε αναγκαστικά usαρα το repeat και την έβγαλα ένα τρίωρο ακούγοντας αποκλειστικά.....new years day :P

Ι WILL BE WITH YOU AGAIN <3 ακόμα αυτό παίζει παρόλο που δεν μετακινούμαι \0/!!!!

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά όταν κινείται το touch αλλάζει κομμάτι. Το κουνάς από τα αριστερά πάει ένα song πίσω, το κουνάς δεξιά πάει ένα κομμάτι μπροστά. Αυτό απενεργοποιείται και με ποιον τρόπο? Σήμερα στην δουλειά μπήκα να φτιάξω το αρχείο και επειδή δεν την πάλευα λόγω ζέστης και σκόνης έβαλα το ipod.......Τραγούδι δεν απήλαυσα πάνω κάτω όλη την ώρα :lol: Οπότε αναγκαστικά usαρα το repeat και την έβγαλα ένα τρίωρο ακούγοντας αποκλειστικά.....new years day :P

Ι WILL BE WITH YOU AGAIN <3 ακόμα αυτό παίζει παρόλο που δεν μετακινούμαι \0/!!!!

LOL παλιο feature και εγω ειχα σκαλωσει οταν το πρωτοειχα ανακαλυψει και μαλιστα νομιζα πως ειχε προβλημα το ipod.

Ρυθμισεις>Μουσικη>Τυχαια Με Ανακινηση.

Δημοσ.

Ωραίος ευχαριστώ!!!!!!

Θα βάλω και νέο radio στο αυτοκίνητο αποκλειστικά για την χρήση ipod σε λίγο καιρό και κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο. Γιατί χωρίς απενεργοποίηση αυτού του feature στην χώρα της λακούβας θα είχα supermix χωρίς να το θέλω :lol:

Still το κόλλημα με το New years day παραμένει. Παίζει να έφυγε και όλη η μπαταρία με αυτό :-)

classic...:P

Ipod παντού!!! Στον πρωινό καφέ, στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, στο χέσιμο, στο μπάνιο, στο κρεβάτι, στον ύπνο, στο.....στο.....στο....... Η καλύτερη συσκευή που έχει βγει ever :-)

Δημοσ.

Τί να λέει; Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά σε ταχύτητα και features σε σχέση με την 4.0.1.

Η μόνη διαφορά είναι πως η 4.0.2 δεν έχει το κενό ασφαλείας στον PDF Viewer (και συνεπώς δεν επιδέχεται jailbreak).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ipod touch 2G εδώ με iOS 4. το ρολόι πάει μια ώρα μπροστά. Ζώνη ώρας έχω βάλει αθήνα. Το γυρνάω πίσω μια ώρα και μετά απο λίγο πάει πάλι μια μπροστά. Απο χτές το απόγευμα πρέπει να το έχω αλλάξει 5-6 φορές. wtf.

έφτιαξε με το που έβαλα 4.1 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...