Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βαριέσαι, πήγα και πήρα ένα να τελειώνει η υπόθεση, μιας και φεύγω αύριο.

Belkin, δουλεύει μια χαρά.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω ένα iPod touch 8gb και θέλω να ρωτήσω αν παίρνει gps . Έχω βρει κάτι χάρτες μέσω του iTunes αλλά είναι όλοι μόνο με wifi . Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει μέσω δορυφόρων όπως όλα τα gps ; Πήγα στο πλαίσιο να ρωτήσω και δεν είχαν ιδέα .

Δημοσ.

Πατάς το εικονίδιο παρατεταμενα κ σου βγάζει στην γωνία του ένα χ το πατάς, σου ζητάει επιβεβαίωση λες οκ και τέλος. Ίσως σου πει να το βαθμολογησεις κιόλας ανάλογα το fw που φοράς.

Όσον αφορά την ερώτηση με gps το iPod έχει a-gps αν δεν κάνω λάθος που σημαίνει πως πλοηγεισαι μόνο με την υποβοηθεια του Ίντερνετ, άρα μοιραία wifi

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Έχω ένα iPod touch 8gb και θέλω να ρωτήσω αν παίρνει gps . Έχω βρει κάτι χάρτες μέσω του iTunes αλλά είναι όλοι μόνο με wifi . Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει μέσω δορυφόρων όπως όλα τα gps ; Πήγα στο πλαίσιο να ρωτήσω και δεν είχαν ιδέα .

δεν γινεται στο touch.μονο στα iphones που εχουν 3G

Δημοσ.

Βασικά νομίζω ότι γίνεται, αλλά χρειάζεται πρόσθετη συσκευή να συνδεθεί από κάτω και πιθανότατα jailbroken iPod.

Δημοσ.

Παιδια αγορασα το iposd touch 3rd gen 8gb και θελω να ρωτησω αν πρεπει να βαλω το ios4 η θα γινει πολυ αργο?

το εχει βαλει κανεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Σε Windows εδώ, αλλιώς εδώ

Thanks, το τσεκαρω!

---------- Προσθήκη στις 21:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ----------

Με τα χιλια ζορια καταφερα και περασα το ios3. Τα 3.1.2 και 3.1.3 δεν περνουσαν με τιποτα. Και τωρα δεν ξερω πως να παω σε ενα απο αυτα, κατα προτιμηση το τελευταιο.

Κανει check στην apple και βγαζει μηνυμα λαθους. Οποτε κολλησα με την 3 την οποια μαλλον προτιμω απο την 4 :P

• Moderators
Δημοσ.
Τόσο χάλια ρε γαμώτο? Να μείνω με την 3.1.3 δηλαδή (ipod touch 8gb)?

Ναι, για μενα μην το σκεφτεσαι καν. Δεν αξιζει τον κοπο, ουτε τοσο επαναστατικη ειναι η 4 (για χρηση ipod, στο iphone ισως αξιζει περισσοτερο) και η καταναλβση της μπαταριας εινα απιστευτα μεγαλη. Επαθα σοκ οταν το ειχα τρεις μερες σε standby χωρις να το πειραξω καθολου, με τιποτα να τρεχει στο background και οταν πηγα να το ανοιξω ηταν κλειστο απο μπαταρια... Επισης μου φαινοταν καπως αργο και καποιες εφαρμογες δεν ηταν συμβατες. Μεινε εκει που εισαι...

Εγω ψαχνω τροπο να παω απο την 3 στην 3.1.3 ή .2 αλλα δεν βρηκα κατι γμτο, κανεις με παρομοια εμπειρια να βοηθησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...