Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ziggy_stardust

ipod touch : πανω απο 10.000* τραγουδια, 30 ωρες αναπαραγωγης, apps, wifi, bluetooth, 370 ευρω

ipod classic : πανω απο 30.000* τραγουδια, 36 ωρες αναπαραγωγης, 220 ευρω

*5mb ανα τραγουδι

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλε ναι.. τι ; διαίρεση θα μάθουμε τώρα ;

απλώς όπως κρατιόμουν πιο παλιά για να πάρω ipod μιας k ήθελα τουλάχιστον 80ari [βεβαια μετά καταργήθηκε και στα ίδια λεφτά έπαιρνες 120..και τώρα με πολύ λιγότερα παίρνεις το 160]

έτσι, σκεφτόμουν μπας και γίνει άμεσα κάτι ανάλογο μιας και πέρσυ βγήκε το 64 μπας και έχουμε περισσότερο χώρο στο μέλλον [γιατί όπως προείπα άμα τα releases είχαν μείνει στο 32ari δεν θα το σκεφτόμουν καν]

και το χα μια απορία περί διαρκειας.. η οποια από ότι λέτε είναι μιαά χαρά

και εννοείται όλα αυτά τα ρωτάμε συναρτήσει της τιμής.. μιας και όπως και να το κανεις κάποιο χρήμα φεύγει -άσχετα αν έχεις η δεν έχεις διαθέσιμο budget

Δημοσ.

Να πεταχτώ σαν την πορδή και να πω ότι οι 30 ώρες αναπαραγωγής του iPod Touch που αναφέρει ο tr3quart1sta (και η Apple) αναφέρεται σε λειτουργία μετά την εκκίνηση χωρίς χρήση της οθόνης αφής, η οποία και θα καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Με νορμάλ χρήση της οθόνης για αλλαγή κομματιών, κτλ. πιστεύω θα πέφτει κάτω από τις 20 ώρες. Αντίθετα, στο ipod classic η χρήση της επιφάνειας αφής και της (μικρής) οθόνης καταναλώνουν πολύ λιγότερη αναλογικά ενέργεια, άντε να πάνε οι ώρες από 36 σε 30.

Τα παραπάνω τα διαπιστώσαμε και στην πράξη όταν ήμουν στρατό με ένα παλικάρι που είχε το touch του οποίου η μπαταρία διαρκούσε λίγο πάνω από το μισό που διαρκούσε η μπαταρία του δικού μου iPod Classic 160GB. Προφανώς με παρόμοια χρήση (και αυτός κυρίως μουσική άκουγε).

Δημοσ.
χέχε προφανώς δε ζω στη ζούγκλα,

Παρασύρθηκα μιας και έχεις τον....Max για avatar. Αν θυμάμαι καλά αυτός στην ζούγκλα ήταν :-D

Να πεταχτώ σαν την πορδή και να πω ότι οι 30 ώρες αναπαραγωγής του iPod Touch που αναφέρει ο tr3quart1sta (και η Apple) αναφέρεται σε λειτουργία μετά την εκκίνηση χωρίς χρήση της οθόνης αφής, η οποία και θα καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Με νορμάλ χρήση της οθόνης για αλλαγή κομματιών, κτλ. πιστεύω θα πέφτει κάτω από τις 20 ώρες. Αντίθετα, στο ipod classic η χρήση της επιφάνειας αφής και της (μικρής) οθόνης καταναλώνουν πολύ λιγότερη αναλογικά ενέργεια, άντε να πάνε οι ώρες από 36 σε 30.

Πόσο να χρησιμοποιήσεις την οθόνη πια για άκουσμα μουσικής? Φτιάχνεις μια play list και είσαι έτοιμος. Και αν πέρασες κανένα κομματάκι κατά λάθος (συμβαίνει lol) αλλάζεις κομματάκι με τα ακουστικά :-)

Δημοσ.

Χμμ, έχει χειριστήριο στα ακουστικά το Touch; Αν ναι, δεν το ήξερα. Και πάλι, ένα browse στις λίστες θα το κάνεις, θα ψάξεις κανά συγκεκριμένο κομμάτι, κτλ.

Ωστόσο, και πάλι η αυτονομία του Touch είναι πολύ καλή για τέτοιου είδους συσκευή. Είναι λογικό το "τουβλάκι" Classic να έχει χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις (αν και έχει σκληρό δίσκο και όχι μνήμη flash) καθώς και μεγαλύτερη μπαταρία από το λεπτό Touch.

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι άμα έχεις πολύ πράμα μέσα, ίσως σου παίρνει ώρα να ψαχτεί για το τι θες να ακούσεις.. αλλα ok

το θέμα είναι ρε παιδί μου.. να μην μπαίνει η φόρτιση σε ημερήσια διάταξη που να πεις την επομενη fcuuuuk ξέχασα να το φορτίσω χτες , @@ μουσική θα κούσο σήμερα :DD

όσο για τον max.. δεν ήταν αποκλειστικά στη ζούγκλα, αλλα είχε κάποια σχετικά sketches

Δημοσ.
Χμμ, έχει χειριστήριο στα ακουστικά το Touch; Αν ναι, δεν το ήξερα. Και πάλι, ένα browse στις λίστες θα το κάνεις, θα ψάξεις κανά συγκεκριμένο κομμάτι, κτλ.

Ωστόσο, και πάλι η αυτονομία του Touch είναι πολύ καλή για τέτοιου είδους συσκευή. Είναι λογικό το "τουβλάκι" Classic να έχει χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις (αν και έχει σκληρό δίσκο και όχι μνήμη flash) καθώς και μεγαλύτερη μπαταρία από το λεπτό Touch.

Ναι έχει χειριστήριο.

Επόμενο να έχει μικρότερη διάρκεια από τα άλλα ipod. Αν κάναμε ένα συγκριτικό ωστόσο νομίζω πως θα ήταν ο μοναδικός τομέας που υπολείπεται. Σε όλους τους άλλους υπερέχει ξεκάθαρα.

Και επαναλαμβάνω πως για αναπαραγωγή μουσικής δεν έχει πρόβλημα διάρκειας η μπαταρία. Θέμα προκύπτει από τις άλλες χρήσεις του, surfing, gaming κλπ. Αν το "λιώνεις" εν ολίγοις, τότε ναι θέλει φόρτιση καθημερινά. Δυστυχώς όλες οι νέες συσκευές, έχουν πρόβλημα αυτονομίας με βαριά χρήση. Μάλλον δεν προχώρησε αντίστοιχα η τεχνολογία στις μπαταρίες......

όσο για τον max.. δεν ήταν αποκλειστικά στη ζούγκλα, αλλα είχε κάποια σχετικά sketches

Συγχώρα με, έχουν περάσει και ποοοοολλά χρόνια από τότε που ο max ήταν στην tv :-D

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια απορια: Αν αγορασω ενα τραγουδι απο το itunes που θα αποθηκευτει?

Εγκαθισταται στο itunes κατ'ευθειαν ή στην επιφανεια εργασιας μου πχ και μετα μπορω να το βαλω και σε cd λ.χ?

Δημοσ.

Ρε παίδες, θα πάω διακοπές και σκέφτομαι να πάρω ένα φορτιστή για το ipod touch, μήπως και γλιτώσω να κουβαλήσω το φορητό.

Ένας φίλος όμως έχει ένα φορτιστή που μπαίνει στην πρίζα και έχει υποδοχή USB για να φορτίζει αντίστοιχες συσκευές (mp3, κινητά), οπότε μπορεί να μου δώσει αυτή. Λέτε να δουλέψει αυτό? Μπορεί να υπάρχει κάποιος κίνδυνος και γιατί?

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παίδες, θα πάω διακοπές και σκέφτομαι να πάρω ένα φορτιστή για το ipod touch, μήπως και γλιτώσω να κουβαλήσω το φορητό.

Ένας φίλος όμως έχει ένα φορτιστή που μπαίνει στην πρίζα και έχει υποδοχή USB για να φορτίζει αντίστοιχες συσκευές (mp3, κινητά), οπότε μπορεί να μου δώσει αυτή. Λέτε να δουλέψει αυτό? Μπορεί να υπάρχει κάποιος κίνδυνος και γιατί?

Κατσε, θα επαιρνες το laptop μονο για το ipod?

Οχι, κανενα προβλημα, εγω εχω παρει εναν φορτιστη σαν αυτον που περιγραφεις (της Belkin συγκεκριμενα γυρω στο 10ευρω αν θυμαμαι καλα, απο το Πλαισιο) και ειμαι μια χαρα. :-)

Δημοσ.
Κατσε, θα επαιρνες το laptop μονο για το ipod?

Οχι, κανενα προβλημα, εγω εχω παρει εναν φορτιστη σαν αυτον που περιγραφεις (της Belkin συγκεκριμενα γυρω στο 10ευρω αν θυμαμαι καλα, απο το Πλαισιο) και ειμαι μια χαρα. :-)

Ναι αλλά οι Belkin είναι Apple certified αν δεν κάνω λάθος. Οπότε φυσιολογικό είναι να σου δουλεύει.

• Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά οι Belkin είναι Apple certified αν δεν κάνω λάθος. Οπότε φυσιολογικό είναι να σου δουλεύει.

Δεν το γνωριζα αυτο :o

Παντως και στον φορτιστη που ειχε το HTC μου το εχω συνδεσει χωρις προβληματα. Δεν νομιζω παντως να υπαρχει θεμα μη συμβατοτητας γενικα. Οποτε δοκιμασε του φιλου σου και στην χειροτερη απλως δεν θα φορτισει (αν και δεν το νομιζω) :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...