-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ναι εχεις δικιο. Αυτο ακριβως συνεβη. Τώρα θέλω να κάνω εγκατάσταση applications αλλα δεν εχω wifi. Χρησιμοποιω το cyder 2. Υπαρχει καλύτερη λύση? Μερικές απορίες: Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περνάω τα apps μου στο ipod(αυτά που έχω απο τον θείο)? Και τι χρειάζετε να κάνω για αυτό. Με το iFunBox βλέπω το RawFileSystem αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνω install ta applications μπορεις να κατεβασεις απο καποιο σαιτ και να τα περασεις μεσω ifunbox.πολυ απλα ακολουθωντας αυτο το path:raw file system/private/var/mobile/documents/instalous/downloads. τα σερνεις εκει μεσα και μετα τα κανεις install απο το installus:-):cool: Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2010 από georgeadams warez
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Απορία: Υπαρχει λεξικο με τεχνικους ορους για τον μηχανικο? Αν όχι υπάρχει κάποιο λεξικό αρκετά μεγάλο?
geodrako Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Παιδες, εαν κανω φορματ στον υπολογιστη, πως θα κρατησω τη βιβλιοθηκη των itunes?τα ratings και τα λοιπα;
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Απορία: Υπαρχει λεξικο με τεχνικους ορους για τον μηχανικο?Αν όχι υπάρχει κάποιο λεξικό αρκετά μεγάλο? εννοεις αγγλο-ελληνικο?το magenta ειναι απλα κορυφη!
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ναι αγλλοελληνικο εννοω. Μετα απο αυτο υπαρχει καποιο αλλο?
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ναι αγλλοελληνικο εννοω. Μετα απο αυτο υπαρχει καποιο αλλο? δεν ξερω για καποιο αλλο γτ μαυτο κανω τη δουλεια μου..εχει και φρασεις ολοκληρες και προτεινομενες λεξεις και ειναι και ελληνοαγγλικο..απο κει και περα κανε και κανα search
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ξέρει κανείς πως γίνεται να κάνω invert σε μια playlist? δλδ το τελευταίο να μου το έχει πανω πανω κτλ... στο itunes αλλάζει πατώντας το βελάκι δίπλα στο name αλλά μετά δεν μου μεταφέρει την αλλαγή στο ipod.
-WISE- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ρε παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.. κανονικα το interface του ipod οταν ακους μουσικη ειναι ενα ασπρο φοντο με μια νοτα στη μεση.απο κατω η ενταση και απο πανω ο τιτλος και μια μπαρα που μπορεις να το προχωρησεις η να το γυρισεις πισω.(αναλογη μπαρα με αυτη της εντασης) ξαφνικα αυτη η μπαρα του τραγουδιου εξαφανιστηκε.και υπαρχει μονο της εντασης..πως την επαναφερω???
bahamut zero Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ρε παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο..κανονικα το interface του ipod οταν ακους μουσικη ειναι ενα ασπρο φοντο με μια νοτα στη μεση.απο κατω η ενταση και απο πανω ο τιτλος και μια μπαρα που μπορεις να το προχωρησεις η να το γυρισεις πισω.(αναλογη μπαρα με αυτη της εντασης) ξαφνικα αυτη η μπαρα του τραγουδιου εξαφανιστηκε.και υπαρχει μονο της εντασης..πως την επαναφερω??? ενα απλο ''κλικ'' στο artwork (στον ασπρο φοντο στην προκειμενη)
-WISE- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ενα απλο ''κλικ'' στο artwork (στον ασπρο φοντο στην προκειμενη) ρε φιλε ωραιος..ειμαι πολυ βλαξ..εν τω μεταξυ δοκιμασα να το σειρω,να το μεγενθυνω με τα δαχτυλα,να το μικρινω,πηγα ρυθμισεις.μονο να το ακουμπησω απλα δεν σκεφτηκα...:rolleyes:
ziggy_stardust Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 καλησπέρα 1. ψήνομαι για touch από όταν βγήκε το 64άρι [γιατί για λιγότερα ούτε άμα μου το χαρίζανε, που λέει ο λόγος] 2. κυρίως ενδιαφέρομαι για τη μουσική.. αλλα πλέον εφ όσον υπάρχουν οι δυνατότητες που προσφέρει η συσκευή αυτή... why not ? 3. οι ενστάσεις πάνω στις οποιες θέλω γνώμη είναι : α- περί χωρητικότητας [και και ναι όσο και αν σας φαίνεται παράλογο.. συνεχίζω να λιμπίζομαι λιγουλάκι το απλό classic γιατί σου δίνει 160GB.. και εγώ θέλω να χω πολύ πράμα μέσα - - χωρίς να πρέπει να σβήνω , πχ νομίζω με το καλημέρα χωρίς σκέψη ένα 30GB θα φάει σε μουσική] άρα ρωτώ ; μιας και άκρη δεν έχω βρει.. υπάρχουν σκέψεις στην αναβάθμιση της συσκευής για κάτι περισσότερο από 64GB ; β - περί διαρκειας της μπαταρίας.. το 80άρι, που είχα, το φόρτιζα μια στο τόσο.. προφανώς τούτο δω θα τρώει πιο πολύ μπαταρία.. γιατί κατά πασα πιθανότητα θα το δουλεύω και παραπάνω όμως σε σχέση με ένα "iphone" [που το χει όλος ο κόσμος και ξέρω], το οποιο ακόμα και με την πιο συντηρητική χρήση περισσότερο από 1,5 - 2 μέρες δεν κρατάει.. τούτο δω ποσο αντέχει ; αυτά τα ρωτώ, δίχως να είμαι κάτοχος κάποιου smartphone, αλλα επειδή πλέον και αυτό το σκέφτομαι προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει [δίχως να με νοιάζει το κουβάλημα 2 συσκευών αλλα και να ΜΗΝ συζητάω καν να πάω σε "iphone"] -να πάω απλά σε touch μένοντας με ένα απλό κινητό -να πάω σε κάνα ipod classic και μετά κάποιο άλλο android smartphone [το desire με ψήνει παρα πολύ] *το να πάω και σε touch και smartphone είναι κάπως πολυέξοδο [αν και η πιο ωραία λύση δίνοντας σου εμπειρία και με τα 2 λειτουργικά]
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχω το 32άρι touch, έχω περάσει μέσα αρκετή μουσική, clips αλλά και επιλεγμένα προγράμματα/games από το itunes (δεν το έχω σπασμένο για να το φορτώσω με ότι σαβούρα κυκλοφορεί) και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα χώρου, κάθε άλλο. Κατανοώ ότι οι ανάγκες κάθε χρήστη είναι διαφορετικές αλλά 160GB μουσικής είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ . Η μπαταρία για χρήση μουσικής κρατάει......αιώνες. Με ανοιχτό το wi-fi ο χρόνος λειτουργίας ωστόσο μειώνεται δραματικά. Φαντάζομαι ωστόσο ότι δεν ζεις στην ζούγκλα έτσι? Μια πρίζα θα την βρίσκεις κάθε μια, δυο μέρες σωστά? Στο τελευταίο σου ερώτημα τι να κάνεις. Έχω το touch κοντά 4 μήνες, κατά την διάρκεια των οποίων ήμουν με ένα κινητό που απλά έστελνε μηνύματα και έπαιρνε τηλέφωνα (yea dude its a PHONE ). Την πάλεψα μια χαρά, μικρό πρόβλημα αν δεν έβρισκα έξω hot spot για surfing αν χρειαζόταν, κατά τα άλλα όλα καλά. Ωστόσο η χρήση του touch με έκανε να ψαχτώ λίγο με τα κινητάκια και να με ψήσει για την αγορά smartphone (ανοιχτός σε κάθε συσκευή πλην του iphone, για τον απλούστατο λόγο ότι τα περισσότερα πλεονεκτήματα του τα γεύομαι με το touch). Και τελικά χτύπησα το desire εδώ και μια εβδομάδα κάνοντας ένα αχτύπητο φορητό combo, που κάνει τα πάντα, με android flavor και ios4 γαρνιτούρα Imo αν το παλεύεις χρηματικά για ios4 και android, κοίτα την προσφορά του Γερμανού που θα τρέχει από την επόμενη εβδομάδα, με το desire στα 399,20 ευρώ (για 12 μέρες νωρίτερα έσκασα 100 παραπάνω, shit) και λίγο αργότερα χτυπάς το touch. Ίδια τιμή πάνω κάτω θα σου βγει με το iphone 4 και θα κάνεις πολλά περισσότερα, έχοντας στα χέρια σου 2 εκπληκτικές συσκευές. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2010 από chill
ziggy_stardust Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 thanx χέχε προφανώς δε ζω στη ζούγκλα, απλώς το κινητό σου ok να το σκέφτεσαι ότι πρέπει να το φορτίζεις κάθε 3 και λίγο, αλλα διάολε τη μουσική σου δε λέει να την έχεις σε τόση έννοια μ αρέσει πάντως που το βλέπουμε αντίστοιχα το θέμα το desire λίγο που το έπιασα στα χερια μου σε θέμα browsing, διάολε μου φαίνεται κλάσεις ανώτερο και όσον αφορά στα GB, η μουσική για μένα είναι πολύ κόλλημα οποτε ναι θέλω να έχω πράμα μέσα όχι για τις πολλές ώρες του "δεν ξεμενενω από ακούσματα".. αλλα για να κουβαλάω τα βασικά για αυτό και γω θέλω να πει κανεις "καμμένος" που τα ψάχνει πολύ αν γνωρίζει, πέρα από φήμες για κάμερα στο νέο touch [για την οποια ποιος *έστηκε κιόλας με το συμπάθιο] αν έχει ακουστεί τίποτα για παραπάνω GB ;
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Έχω το touch κοντά 4 μήνες, κατά την διάρκεια των οποίων ήμουν με ένα κινητό που απλά έστελνε μηνύματα και έπαιρνε τηλέφωνα (yea dude its a PHONE ). Την πάλεψα μια χαρά, μικρό πρόβλημα αν δεν έβρισκα έξω hot spot για surfing έξω αν χρειαζόταν, κατά τα άλλα όλα καλά. Ωστόσο η χρήση του touch με έκανε να ψαχτώ λίγο με τα κινητάκια και να με ψήσει για την αγορά smartphone (ανοιχτός σε κάθε συσκευή πλην του iphone, για τον απλούστατο λόγο ότι τα περισσότερα πλεονεκτήματα του τα γεύομαι με το touch). Και τελικά χτύπησα το desire εδώ και μια εβδομάδα κάνοντας ένα αχτύπητο φορητό combo, που κάνει τα πάντα, με android flavor και ios4 γαρνιτούρα + 1000 και γω ειμαι με το touch απο τον νοεμβριο και με ενα nokia 1209 το οποιο ειναι μονο για μηνυματα και τηλεφωνα* και οταν ειδα το iPhone 4 το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι οτι ειναι μια βελτιωμενη εκδοση (πολυ αν θελεις) αυτου που ηδη εχω! ενω το desire ειναι κατι το εντελως καινουριο και το android γενικα για μενα και σκεφτομαι να το χτυπησω τωρα με την προσφορα!! ωστε να εχω και iOS 4 και android ... * εχει και φακο
ziggy_stardust Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 * εχει και φακο lol μα κι εγώ είπα ότι "iphone" ούτε καν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα