jnys Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αν και παλιό μέλος, αποφάσισα να γίνω πιο ενεργός! Έχω να πω ότι αγόρασα κ γω πριν 3 βδομάδες περίπου το ipod touch 2nd gen των 16gb κ έχω να πω κ γω τα καλύτερα! Το μόνο μειονέκτημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας του, αλλά με ένα usb power adapter νομίζω ότι λύνεται το θέμα..επίσης στα μειονεκτήματά του βάζω την έλειψη λειτουργίας copy/paste και την έλλειψη υποστήριξης flash player (σημαντικότατο για οριμένα sites) αλλά πιστεύω ότι είναι ζητήματα τα οποία θα λυθούν στο μέλλον!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και που να σου την πω εγώ Gi0... νεότερο μέλος με παραπάνω μηνύματα... Αναφερω πουθενα πως με νοιαζουν τα μηνυματα ή το ποτε εγινε η εγγραφη?Το ακριβως αντιθετο.Διαβασε ξανα τι λεω.Ας εχεις 1000 μηνυματα παραπανω απο μενα ή 1 και ας εγινες χτες μελος ή απο καταβολης forum,το ιδιο μου κανει. άντε μην φωνάξω τον ThReSh Αν τον φωναξεις δηλαδη τι θα γινει?Θα βγαλουμε τα..μηνυματα μας να τα μετρησουμε να δουμε ποιος τα χει περισσοτερα?
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αναφερω πουθενα πως με νοιαζουν τα μηνυματα ή το ποτε εγινε η εγγραφη?Το ακριβως αντιθετο.Διαβασε ξανα τι λεω.Ας εχεις 1000 μηνυματα παραπανω απο μενα ή 1 και ας εγινες χτες μελος ή απο καταβολης forum,το ιδιο μου κανει. Αν τον φωναξεις δηλαδη τι θα γινει?Θα βγαλουμε τα..μηνυματα μας να τα μετρησουμε να δουμε ποιος τα χει περισσοτερα? εεε.... για αστείο πήγαινε...
x_vagos_x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εγώ έχω αγοράσει την θήκη της belkin αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποια γιατί έκρυβε όλο το ipod και το "πάχυνε".Πήρα την μεμβράνη της zagg και όλα καλά Επειδή το offtopic είναι σαν το τσιγάρο που δύσκολα κόβεται... Θα κάνω την Nicorette... Η μεμβράνη που λες είναι λιγότερο παχιά από το sleeve? Είναι από σιλικόνη ή σαν ζελατίνη αυτοκόλλητη;
choutos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και γω σκοπεύω να αγοράσω την Τετάρτη το 2ης γενιάς 16 g γιατί σήμερα που δοκίμασα δεν το βρήκα σε public, Πλαίσιο Συντάγματος, Saturn Γέρακα και κανά-δυο Κωτσόβολους! Τι γκαντεμιά και από Τετάρτη δουλεύω και δεν μπορώ να το ψάξω πολύ. Έχει κανείς να προτείνει θήκη που να προστατεύει και την οθόνη? Αν κατάλαβα καλά το sleeve δεν προστατεύει και την οθόνη...Παιδιά ζητάω συγνώμη προκαταβολικά αλλά σε ότι έχει να κάνει με Apple είμαι εντελώς σκράπας...
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εχει το Πλαίσιο θήκες με ζελατίνα προστασίας.
choutos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχει το Πλαίσιο θήκες με ζελατίνα προστασίας. Ευχαριστώ, έτσι όπως τις έβλεπα στο site δεν μπορούσα να καταλάβω αν προστατεύουν και την οθόνη. Βέβαια υπάρχει και η λεπτομέρεια ότι πρέπει να βρω κάπου να αγοράσω και το ipod πρώτα αλλά πού θα πάει
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι...Εψαξες είπες στο Multirama? Και εγώ έφαγα τον τόπο για το 16άρι.
choutos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Α ναι τα Multirama ξέχασα να τα αναφέρω, πήγα στο κατάστημα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής αλλά και εκεί τζίφος...Το μόνο μοντέλο που βρήκα ήταν το 32 g 1ης γενιάς και αν θυμάμαι καλά το είχαν όλοι πλην Πλαισίου και μάλιστα στην ίδια τιμή 389 ευρώ.
nikosl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Α ναι τα Multirama ξέχασα να τα αναφέρω, πήγα στο κατάστημα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής αλλά και εκεί τζίφος...Το μόνο μοντέλο που βρήκα ήταν το 32 g 1ης γενιάς και αν θυμάμαι καλά το είχαν όλοι πλην Πλαισίου και μάλιστα στην ίδια τιμή 389 ευρώ. Παρηγγειλέ το μωρέ από το amazon.co.uk. Τώρα με την ισοτιμία , θα σου ρθει 50€ φθηνότερα.
Stratis_512 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω το ipod touch 2G 16gb εδω και 2 εβδομαδεσ σε γερμανο πλαισιο(συνταγμα) public multirama και saturn και υπαρχει ουτε δειγμα.Καμια αλλη προταση μπας και το αποκτησουμε και εμεισ??????
Poison6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Επειδή το offtopic είναι σαν το τσιγάρο που δύσκολα κόβεται... Θα κάνω την Nicorette... Η μεμβράνη που λες είναι λιγότερο παχιά από το sleeve? Είναι από σιλικόνη ή σαν ζελατίνη αυτοκόλλητη; μεμβράνη-προστατευτικό αυτοκόλλητη αλλά είναι σαν να μήν υπάρχει καν!άσε που ξεχνάς τελείως τις δαχτυλιές. video για να πάρεις μια καλλίτερη ιδέα το τι είναι
x_vagos_x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι, είχα κπάρει κάποτε για το iPod Video αλλά πέρασε αέρας και έκανε φούσκες και από σκόνη... μου έσπασε τα νεύρα και την έβγαλα. Το τραγικό είναι ότι μετά από 3 μέρες έπαθε total fail ο δίσκος του από χτύπημα και δεν άνοιξε ποτέ από τότε.
choutos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω το ipod touch 2G 16gb εδω και 2 εβδομαδεσ σε γερμανο πλαισιο(συνταγμα) public multirama και saturn και υπαρχει ουτε δειγμα.Καμια αλλη προταση μπας και το αποκτησουμε και εμεισ?????? Άστα να πάνε, κι εγώ τα έφερα μια γύρα χθες αυτά τα καταστήματα αλλά δεν υπήρχε τίποτα, μάλλον θα περιμένω να ξαναφέρει το Πλαίσιο γιατί βαριέμαι να ψάχνω Αν το βιάζεσαι και έχεις χρόνο κάνε και καμια δοκιμή προς Μαρούσι μεριά (mediamarkt, fnac κλπ.) ίσως να τους έχει μείνει τίποτα εκεί.
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πάρε τηλέφωνο στην Γραμμή εξυπηρέτησης του Multirama και ρώτησέ τους σε ποιο κατάστημα το έχουν.Εγώ μόνο έτσι έβγαλα άκρη και πήγα και το πήρα άμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα