Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν ξέρω κανέναν να κάνει βιντεο-κλήσεις;

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και γω λογω ταχυτητων και χωρου,οχι τοσο καμερας, αλλα δεν ειναι και τελειως αχρειαστη αν εχεις μπακατελα καμερα στο κινητο οπως εγω,8α το σκεφτομουν να το παρω πουλωντας το touch μου αυτο κανα κατοσταρικακι..

για τι τιμουλες μιλαμε?

Δημοσ.
Hello!! Εδώ είναι το topic για το iPod Touch. Για το iPhone κάντε αλλού παράπονα :-D

το έβαλα σε σποιλερ για να μην γκρινιάζει και ο μοντ :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπαρχπυν περισσοτερες εφαρμογες που θελουν καμερα απο μικροφωνο και ετσι το ανεφερα. Για τιμες υπαρχει εφαρμογη στο appstore "Cash Your Computer" οπου βλεπετε τιμες για παλιες μηλοσυσκευες. Ειναι σε $ αλλα με το google γινονται €. Μαλιστα μπορεις να στιλεις και email για να το πουλησεις εκει.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Επισκέπτης
Δημοσ.
οι τιμουλες του νεου ipod touch?

Του 3G?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το spirit κολλησε στο τελος..τι κανουμε? Εν τω μεταξυ ειχε κανει jb αλλα ξαναεκανε. wtf? τώρα είναι σε αυτή την περίεργη οθόνη την χρωματιστή.

http://modmyi.com/images/spirit-working.jpg

σε αυτήν.

Βρηκαμε λύση..

Επεξ/σία από Anubis13
Επισκέπτης
Δημοσ.
το spirit κολλησε στο τελος..τι κανουμε? Εν τω μεταξυ ειχε κανει jb αλλα ξαναεκανε. wtf? τώρα είναι σε αυτή την περίεργη οθόνη την χρωματιστή.

spirit-working.jpg

σε αυτήν.

Βρηκαμε λύση..

Εδω μιλαμε για iTouch!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω μιλαμε για iTouch!

βρε η εικονα δοκιμαστική ήταν για να σας δειξω που κολλησε αλλα το ελυσα

Εχει δουλεψει κανενας το cyder?

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.

το spirit κολλάει εκεί αν αφήσεις να ανοίξει το itunes στο πρώτο reboot που κάνει. Το έχω δοκιμάσει σε ipot touch 2g και iphone 3gs. Αν κάνεις αμέσως quit το itunes όταν πάει να ανοίξει δεν έχεις πρόβλημα.

Εναλλακτικά μπορείς να αφαιρέσεις το itunes helper από τα logins items.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το spirit κολλάει εκεί αν αφήσεις να ανοίξει το itunes στο πρώτο reboot που κάνει. Το έχω δοκιμάσει σε ipot touch 2g και iphone 3gs. Αν κάνεις αμέσως quit το itunes όταν πάει να ανοίξει δεν έχεις πρόβλημα.

Εναλλακτικά μπορείς να αφαιρέσεις το itunes helper από τα logins items.

Ναι εχεις δικιο. Αυτο ακριβως συνεβη. Τώρα θέλω να κάνω εγκατάσταση applications αλλα δεν εχω wifi. Χρησιμοποιω το cyder 2. Υπαρχει καλύτερη λύση?

Μερικές απορίες: Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περνάω τα apps μου στο ipod(αυτά που έχω απο τον θείο)? Και τι χρειάζετε να κάνω για αυτό. Με το iFunBox βλέπω το RawFileSystem αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνω install ta applications

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.

θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον installus στο ipod. Από εκεί μπορείς να κατεβάσεις απευθείας εφαρμογές αλλά θες wifi. Μαζί με τον installus μπαίνει και το appsync και έτσι θα μπορείς ένα ipa να το εγκαταστήσεις με διπλό click μέσω itunes.

Δημοσ.

γιατί 2 εφαρμογές που έχω βάλει στο ipod, με κωδικούς που έχω κερδίσει απο διαγωνισμούς δεν κάνουν update μέσω appstore?

Λέει: The discounted price is only available to customers who own a previous version of this item. To purchase this item at full price click buy.

δεν υποτίθεται ότι με τον κωδικό που έκανα redeem έιναι σαν να το αγόρασα?:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...