Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

και τα .ipa που μας δινουν διαφορει θειοι και θειες ???? που προφανως οντας απροσεκτοι' date='τους πεσαν κατω και εσπασαν....:rolleyes:[/quote']

Α τους απροσεκτους! Για αυτα πρεπει να γουγλαρεις την διευθηνση που εχει ο ινσταλους για τα ιπα και να τα βαλεις ωστε μετα μεσα απο το κλάιεντ του να τα εγκαταστησεις (SSH need) ή να τα ανεβασεις σε www.appscene.org ή www.mediafire.com και μετα submit στο AppTrackR ωστε να τα εχουν και οι αλλοι.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω iPod me 3.1.2. Απ' οτι ξερω για να παω σε 3.1.3 παω δωρεαν. Αν λοιπον κατεβασω το 3.1.3 firmware και μετα παω να κανω update σε ενα iPod ποθ εχει 2.1.2 πρέπει να πληρώσω? Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλησπερα. Εχω iPod me 3.1.2. Απ' οτι ξερω για να παω σε 3.1.3 παω δωρεαν. Αν λοιπον κατεβασω το 3.1.3 firmware και μετα παω να κανω update σε ενα iPod ποθ εχει 2.1.2 πρέπει να πληρώσω? Ευχαριστώ

δεν νομιζω το 2nd generation να υποστηριζει τις λειτουεγειες του 3rd generation OS. Μπορει να μην γινεται.

Δημοσ.
δεν νομιζω το 2nd generation να υποστηριζει τις λειτουεγειες του 3rd generation OS. Μπορει να μην γινεται.

Δεν λέει να βάλει το software του 3rd Generation iPod touch στο 2nd Generation iPod touch αλλά αν μπορεί να βάλει την 3.1.3 έκδοση software χωρίς να την πληρώσει 2 φορές.

Τώρα απλή ερώτηση, τι γενιάς είναι αυτά τα δύο iPod ?Αν είναι και τα δύο ίδιας γενιάς π.χ. 2ης τότε γίνεται και λογικά δεν θα το πληρώσεις ξανά το update αν όμως είναι διαφορετικής γενιάς π.χ. 2ης γενιάς αυτό που είναι με την 2.1.2 και τρίτης αυτό που είναι με την 3.1.2 τότε η έκδοση 3.1.3 για την κάθε γενιά είναι τελείως διαφορετική(γιατί και το hardware των δύο συσκευών είναι διαφορετικό) οπότε πιθανώς ,δεν είμαι σίγουρος να πληρώσεις.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Τέλος ο/η juan13 αν μπερδευτεί με τις γενιές του κάθε iPod ας ρωτήσει!!:-)

Δημοσ.

Αυτό που έχω είναι 3rd gen 8αρί συνεπώς 2nd gen, το οποιο ήρθε με την 3.1.2. Η ερώτηση είναι, αν κάνω update αυτό με 3.1.3(αυτό προφανώς θα γίνει δωρεάν), θα μπορώ στον ίδιο υπολογιστή να κάνω update ένα 2nd gen που έχει την 2.1.2? ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.
Αυτό που έχω είναι 3rd gen 8αρί συνεπώς 2nd gen, το οποιο ήρθε με την 3.1.2. Η ερώτηση είναι, αν κάνω update αυτό με 3.1.3(αυτό προφανώς θα γίνει δωρεάν), θα μπορώ στον ίδιο υπολογιστή να κάνω update ένα 2nd gen που έχει την 2.1.2? ευχαριστώ και πάλι

Αν το hardware των δύο είναι το ίδιο (που νομίζω πως είναι), τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν το hardware των δύο είναι το ίδιο (που νομίζω πως είναι)' date=' τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσεις.[/quote']

Το hardware εχει μικρες διαφορες στο leaking απο τα applications οποτε το 3.1.3 δεν θα τρεχει ολες τις εφαρμογες στο 2nd gen iPod

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδω λεει θα το βαλουν στο 3g ή στο 4G αν βγει. Παντως υπαρχουν και τωρα εφαρμογες ραδιο οπως το Greek Radio τα οποια θελουν ομως wifi κ δεν τρεχουν background...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μικροφωνο και καμερα 3.2 MPixel θα βαζανε αλλα ακυρωθηκε την προτελευταια μερα πριν ξεκινησει η παραγωγη!!!

• Moderators
Δημοσ.

Για μενα η καμερα ειναι ετσι κι αλλιως αχρηστη σε τετοιου ειδους συσκευες (μαζι και κινητα). Το ιδιο θεωρουσα βεβαια και για το μικροφωνο, αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα, οντως, θα ηταν καλο να ειχε ενα μικροφωνακι :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απλά ντροπή να μην βάζουν ραδιόφωνο σε συσκευή τέτοιας κλάσης (και τιμής). Και μετά από 3-4 χρόνια θα το βάλουν, και οι υπάλληλοι της Apple στα official video θα κλαίνε από συγκίνηση και θα λένε "για πρώτη φορά μπορώ να έχω τους αγαπημένους μου ραδιοσταθμούς μαζί μου! Σ'ευχαριστώ Apple!", λες και ανακάλυψαν την πυρίτιδα... Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

α, ναι τη βιντεοκλήση, που όταν ηταν τρελά στη μόδα η Apple έλεγε ότι κανείς δεν τη χρειάζεται, και τώρα που δεν ασχολείται κανείς έβαλε μπροστά κάμερα. Ο,τι να'ναι.

Πάντως αν το καινούριο touch είναι σε δελεαστική τιμή, το σκέφτομαι

Επεξ/σία από arxaggelos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...