Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανώς δε στο'πα για να σε τρομάξω,δε σημαίνει επειδή το έπαθα εγώ ότι θα το πάθεις κι εσύ,απλά προσωπικά μου έμεινε από τότε και προτιμώ τον original φορτιστή.

Ναι, βασικά όμως έχεις δίκιο, οπότε θα παω να πάρω. Σήμερα κ όλας!

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι γυφτιά πάντως να μην βάζουν φορτιστή μέσα στην συσκευασία :/

συμφωνω μεγαλη βλακεια για να τα πληρωνουμε ολα ξεχωριστα???

Δημοσ.
συμφωνω μεγαλη βλακεια για να τα πληρωνουμε ολα ξεχωριστα???

Ετσι είναι όταν είσαι μονοπώλειο...

Δημοσ.
Τι γυφτιά πάντως να μην βάζουν φορτιστή μέσα στην συσκευασία :/

Πράγματι,τόσα λεφτά σκας..Εγώ βέβαια δεν χρειάστηκε να τον πάρω λόγω iPhone αλλά θα'πρεπε να υπάρχει μέσα στις iPod συσκευές.

• Moderators
Δημοσ.
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι εννοείται δεν έχει φορτιστή;

Δεν έχει τον συγκεκριμένο που λέτε, ή καθόλου;

Εχει μονο καλωδιο usb που φορτιζει μεσω υπολογιστη. Θελει να αγορασεις εναν usb charger αν εχεις την παραλογη αξιωση να το φορτισεις καπου που δεν υπαρχει υπολογιστης. Θελεις δηλαδη κατι τετοιο http://images.highspeedbackbone.net/skuimages/large/belkin-F8Z121-B20-2544-main.jpg

Δημοσ.

παρτα μωρη apple!!σε χακαρα και γουσταρα!επιτελους...

το spirit παιδια δουλευει μια χαρα!

Δημοσ.

Εγώ έχω Blackr1n σε 3.1.2 και θέλω περάσω σε 3.1.3 και spirit... αλλά φοβάμαι λίγο μη γίνει καμιά μαλακία πάνω στο restore και μετά τρέχω...

Άμα κάνεις restore σβήνει και επαφές και σημειώσεις κλπ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Προφανώς δε στο'πα για να σε τρομάξω,δε σημαίνει επειδή το έπαθα εγώ ότι θα το πάθεις κι εσύ,απλά προσωπικά μου έμεινε από τότε και προτιμώ τον original φορτιστή.

Ο φορτιστής της Belkin παίζει να είναι πιο ποιoτικός και απο τον original της Apple.

Άλλο πράγμα εντελός noname κινεζιά των 3-5 ευρό απο παιδί στα φανάρια (που στάνταρ θα σου φουσκώσει την μπαταρία) και άλλο να πάρεις κάτι επώνυμο μη Apple.

Εγω προσωπικά έχω τον Belkin car charger για το αυτοκίνητο και τον εμπιστεύομαι το ίδιο και περισσότερο απο τον original.

Μετά απο πέρασμα του resuported δεν τον χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αφού η συσκευή φορτίζει απευθείας ακόμα και απο το usb του JVC mp3 player του αυτοκινήτου και γενικότερα απο οποιαδήποτε usb συσκευή.

Φορτίζει απο επιτραπέζια divx player ακόμα και απο united φορητό radiomp3φωνο με μπαταρίες και με θύρα usb φορτίζει.

Και μάντεψε.

Ολόκληρο το united είναι φθηνότερο απο ότι ο φορτιστής της apple.:P:p:p

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

τι ειναι το cydia??? πως το βαζω στο ipod??? απο το google δεν βγαζω ακρη...

μπορει να βοηθησει καποιος παρακαλω???

Δημοσ.
τι ειναι το cydia??? πως το βαζω στο ipod??? απο το google δεν βγαζω ακρη...

μπορει να βοηθησει καποιος παρακαλω???

Είναι η εφαρμογή που εγκαθίσταται αφού κάνεις jailbreak τη συσκευή σου. Μέσω αυτής μπορείς να βάλεις άλλες εφαρμογές που δε βρίσκεις στο apple store, και να επεκτείνεις τις δυνατότητες της συσκευής, όπως multitasking, αποθήκευση βίντεο από youtube, αλλαγή εμφάνισης, ενεργοποίηση server και επικοινωνία μέσω ftp με άλλους υπολογιστές, browsing και editing στους κεντρικούς φακέλους του ipod/iphone, εγκατάσταση σπασ... γκουχ-γκουχ... μένων εφαρμογών, δυνατότητα find και adblock στο safari, και άλλες πολλές, που ουσιαστικά μετατρέπουν το ipod touch/ iphone τη συσκευή που θα έπρεπε να είναι.

Πήγαινε πρώτα εδώ http://spiritjb.com/ και κατέβασε το spirit για να κάνεις jailbreak τη συσκευή. Μόλις το κάνεις, το Cydia θα είναι εγκατεστημένο σαν εφαρμογή αμέσως μετά. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε.

Δημοσ.

Ερώτηση, έχω εγκαταστήσει κάποια παιχνίδια και θέλω να κάνω Jailbreak!

Θα σβηστούν τα ρεκόρ?? γιατί μιλάμε για τρελλά ρεκόρ!! :P :p :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...