geodrako Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μια άλλης φύσης ερώτηση.. Έχω πάρει ένα φισάκι που μπαίνει στη μπρίζα και βάζεις πάνω οτιδήποτε καλώδιο USB και φορτίζει η αντίστοιχη συσκευή. Βάζω λοιπόν το Ipod και το λαμπάκι γίνεται κόκκινο, οτι φορτίζει κανονικά δηλαδή.. μετά απο κανά πεντάλεπτο όμως, γίνεται πορτοκαλί και δείχνει να μη φορτίζει. Έχει κανένας ιδέα τι συμβαίνει;;
alexiko Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μια άλλης φύσης ερώτηση.. Έχω πάρει ένα φισάκι που μπαίνει στη μπρίζα και βάζεις πάνω οτιδήποτε καλώδιο USB και φορτίζει η αντίστοιχη συσκευή. Βάζω λοιπόν το Ipod και το λαμπάκι γίνεται κόκκινο, οτι φορτίζει κανονικά δηλαδή.. μετά απο κανά πεντάλεπτο όμως, γίνεται πορτοκαλί και δείχνει να μη φορτίζει. Έχει κανένας ιδέα τι συμβαίνει;; μηπως φταιει ο φορτιστης ή η συμβατοτητα??? ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:27 ---------- Φίλε μου, βρες λίγο ελεύθερο χρόνο τώρα, γιατί αν δεν μπορείς να βρεις ελεύθερο χρόνο στην 1η Γυμνασίου, δε θα βρεις ποτέ σου! Jailbreak σε συσκευές με 3.1.3 γίνεται πλέον με το spirit: http://spiritjb.com/ To itunes με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις/καταφέρνεις . Ή απλά το περιορίζεις για τα βασικά. Οτιδήποτε θέλεις να κατεβάσεις και δεν το κάνεις απευθείας στο ipod, μπαίνει μέσω itunes. Όταν πάλι έχεις κατεβάσει κάτι "πονηρά", πάλι με το itunes μπαίνει! Απλά χρειάζεται κάποιες (απλές) αλχημείες την πρώτη φορά μετά το jailbreak. Η μπαταρία στα παιχνίδια πέφτει σχετικά γρήγορα, αλλά πρέπει να σκεφτείς και πόσο λεπτή είναι η συσκευή. Γενικά εγώ το φορτίζω σχεδόν καθημερινά, αλλά το σκίζω στη χρήση Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζει. Έχω μάλιστα παρατηρήσει πως όταν φορτίζει είναι λίγο πιο δυνατός ο wifi δέκτης του. πως να το βαλω χωρις να το χαλασω??? δεν το κατεχω και πολυ αλλα το θελω για μουσικη σπανια καμια ταινια και πολυ παιχνιδι και ιντερνετ!!! ---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:33 ---------- πως να το βαλω χωρις να χαλασω το ipod??? εχω ενα φορτιστη hama θα κανει???
geodrako Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 μηπως φταιει ο φορτιστης ή η συμβατοτητα??? ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:27 ---------- πως να το βαλω χωρις να το χαλασω??? δεν το κατεχω και πολυ αλλα το θελω για μουσικη σπανια καμια ταινια και πολυ παιχνιδι και ιντερνετ!!! ---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:33 ---------- πως να το βαλω χωρις να χαλασω το ipod??? εχω ενα φορτιστη hama θα κανει??? γιατί;υπάρχει ειδικός φορτιστής για τα iPod? η μήπως φορτιζουν αναγκαστικά μόνο μέσω υπολογιστή;;
nikosjc Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Υπάρχουν ειδικοί φορτιστές 220V για ipod/iphone. Και εγώ είχα ένα usb-φις, αλλά δεν έκανε. Τελικά έπεσαν στα χέρια μου αρκετά κομμάτια φορτιστές 220V μαζί με καλώδιο usb 180cm και φορτιστή αυτοκινήτου της Belkin και τα είχα βάλει στις αγγελίες. Νομίζω έχω ένα ακόμα (~20E), αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ...
alexiko Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Φίλε μου, βρες λίγο ελεύθερο χρόνο τώρα, γιατί αν δεν μπορείς να βρεις ελεύθερο χρόνο στην 1η Γυμνασίου, δε θα βρεις ποτέ σου! Jailbreak σε συσκευές με 3.1.3 γίνεται πλέον με το spirit: http://spiritjb.com/ To itunes με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις/καταφέρνεις . Ή απλά το περιορίζεις για τα βασικά. Οτιδήποτε θέλεις να κατεβάσεις και δεν το κάνεις απευθείας στο ipod, μπαίνει μέσω itunes. Όταν πάλι έχεις κατεβάσει κάτι "πονηρά", πάλι με το itunes μπαίνει! Απλά χρειάζεται κάποιες (απλές) αλχημείες την πρώτη φορά μετά το jailbreak. Η μπαταρία στα παιχνίδια πέφτει σχετικά γρήγορα, αλλά πρέπει να σκεφτείς και πόσο λεπτή είναι η συσκευή. Γενικά εγώ το φορτίζω σχεδόν καθημερινά, αλλά το σκίζω στη χρήση Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζει. Έχω μάλιστα παρατηρήσει πως όταν φορτίζει είναι λίγο πιο δυνατός ο wifi δέκτης του. τι ειδους αλχημειες??? πες μου σε παρακαλω!!! Επεξ/σία 21 Μαΐου 2010 από alexiko
alexiko Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ρε πηγαιντε ενα media markt και θα βρειτε με 9 ευρω μεχρι ποσα ευρω να παρω?
Nomikaria Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως θα πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις τον αυθεντικό αλλά να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά κάποιον no name που δεν θα λειτουργεί τέλεια και δεν ξέρεις τι βλάβες μπορέι να προκαλέσει.
alexiko Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 θα μου πει τελικα καποιος ποιες ειναι οι αλχημειες της πρωτης φορας???
angmar Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 θα μου πει τελικα καποιος ποιες ειναι οι αλχημειες της πρωτης φορας??? Λίγο ψάξιμο δε κάνει κακό, μη τα περιμένεις όλα έτοιμα. Anyway διάβασε για αρχή εδώ και μετά εδώ. Καλή τύχη.
-WISE- Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 μεχρι ποσα ευρω να παρω? αυτο εξαρταται απο τα οικομικα σου.. εγω πηρα εναν hama.ελεγε στο κουτι οτι κανει κανονικα για ipods/iphones.μετα απο πολλες φορτισεις δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα στην μπαταρια.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Forgive my ignorance, αλλα με ποιον δυνατον τροπο μπορει ενας φορτιστης να επηρεασει την μπαταρια? Στην χειροτερη να μην την φορτιζει, αλλα να την χαλασει γιατι? Εγω εναν Belkin βρηκα μπροστα μου, αυτον πηρα και φορτιζω οτιδηποτε θελει usb charging...
Nomikaria Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Forgive my ignorance, αλλα με ποιον δυνατον τροπο μπορει ενας φορτιστης να επηρεασει την μπαταρια? Στην χειροτερη να μην την φορτιζει, αλλα να την χαλασει γιατι? Εγω εναν Belkin βρηκα μπροστα μου, αυτον πηρα και φορτιζω οτιδηποτε θελει usb charging... Το λέω γιατί μου έχει τύχει με άλλο mp3,ένα Samsung που είχα,το φόρτιζα μ'έναν no name φορτιστή και κάποια στιγμή κάποια πλακέτα κάηκε μέσα,μου το'παν στο service,πιθανόν από το φορτιστή. Τεσπα,ο καθένας αποφασίζει και πράττει.
geodrako Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το λέω γιατί μου έχει τύχει με άλλο mp3,ένα Samsung που είχα,το φόρτιζα μ'έναν no name φορτιστή και κάποια στιγμή κάποια πλακέτα κάηκε μέσα,μου το'παν στο service,πιθανόν από το φορτιστή. Τεσπα,ο καθένας αποφασίζει και πράττει. Ωπα! τώρα με τρόμαξες! Θα τρέξω Media Markt γιατί το θέλω το Ipod μουυυυυυ!!! Μην έχουμε κανένα απρόοπτο!
Nomikaria Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ωπα! τώρα με τρόμαξες! Θα τρέξω Media Markt γιατί το θέλω το Ipod μουυυυυυ!!!Μην έχουμε κανένα απρόοπτο! Προφανώς δε στο'πα για να σε τρομάξω,δε σημαίνει επειδή το έπαθα εγώ ότι θα το πάθεις κι εσύ,απλά προσωπικά μου έμεινε από τότε και προτιμώ τον original φορτιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα