Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Υπάρχουν και προγράμματα στο ιντερνετ που μπορούν να κάνουν το ipod να φαίνεται σαν εξωτερικός σκληρός και να μπορείς να κάνεις κανονικά drag n' drop. Ναι, δεν λεω, απλα συνηθως κατι τετοιο το περιμενεις να γινεται by default ετσι.
johniesilver Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Παίδες εγώ έχω το iPod Touch 2g με 3.1.3 και για πρώτη φορά δοκίμασα να το κάνω jailbreak. Έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να έχω το SPIRIT. Το έκανα και φάνηκαν όλα να είναι οκ...Είχα κατεβάσει κάποια manuals και έκανα ότι έλεγε για Cydia και Installous κλπ. Το μόνο πρόβλημα που φάνηκε να αντιμετώπισα είναι ότι καμία εφαρμοφή μέσα από το installous δεν γίνεται download.Βρίσκω την εφαρμογή πατάω τον κωδικό μετά μου εμφανίζεται το τελικό Link με το όνομα DOWNLOAD και κάνω κλικ και δεν εμφανίζεται τίποτα... Φαντάστηκα ότι δεν έκανα κάτι σωστά έτσι δοκίμασα μέσω του προγράμματος WINSCH να μπω στο directory που έπρεπε και να τοποθετήσω τα ipa files που έχω κατεβάσει. Τίποτα όμως και εκεί.Δεν τα έβλεπα μέσω από το iPod για να τα κάνω install. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι χρειάζεται να κάνω?
geodrako Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Παίδες εγώ έχω το iPod Touch 2g με 3.1.3 και για πρώτη φορά δοκίμασα να το κάνω jailbreak. Έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να έχω το SPIRIT. Το έκανα και φάνηκαν όλα να είναι οκ...Είχα κατεβάσει κάποια manuals και έκανα ότι έλεγε για Cydia και Installous κλπ. Το μόνο πρόβλημα που φάνηκε να αντιμετώπισα είναι ότι καμία εφαρμοφή μέσα από το installous δεν γίνεται download.Βρίσκω την εφαρμογή πατάω τον κωδικό μετά μου εμφανίζεται το τελικό Link με το όνομα DOWNLOAD και κάνω κλικ και δεν εμφανίζεται τίποτα...Φαντάστηκα ότι δεν έκανα κάτι σωστά έτσι δοκίμασα μέσω του προγράμματος WINSCH να μπω στο directory που έπρεπε και να τοποθετήσω τα ipa files που έχω κατεβάσει. Τίποτα όμως και εκεί.Δεν τα έβλεπα μέσω από το iPod για να τα κάνω install. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι χρειάζεται να κάνω? Το είχα πάθει και γω στο παλιό μου Ipod, αλλά δε βρήκα λύση.. ίσως δε γίνεται να τα έχουμε όλα σπασμένα..
-WISE- Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 @johniesilver τι σημασια εχει?αφου αμα σου κλεισει θα πρεπει να το ξανακανεις απο την αρχη!
johniesilver Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 πρώτη φορά το ακούω αυτό...Δεν το ήξερα...Γιατί συμβαίνει??? Άσχετα αν δεν μου κλείνει ποτέ
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εμφανίστηκε το νέο ipod touch... τα leaks έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο πλέον http://www.iphonehellas.gr/17221/ipod-touch-with-2mp-camera-leaked-in-vietnam-again/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+iphonehellas+%28iPhone+Hellas%29
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εμφανίστηκε το νέο ipod touch... τα leaks έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο πλέον http://www.iphonehellas.gr/17221/ipod-touch-with-2mp-camera-leaked-in-vietnam-again/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+iphonehellas+%28iPhone+Hellas%29
alexiko Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 θελω να παρω ipod 8gb θα ειναι 3.1.3 οποτε οχι jailbreak??? πως να το βαλω χωρις να κανω καμια βλακεια???:rolleyes:
alexiko Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 θελω να παρω ipod 8gb θα ειναι 3.1.3 οποτε οχι jailbreak??? πως να το βαλω χωρις να κανω καμια βλακεια???:rolleyes:
-WISE- Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 @johniesilver:συμβαινει γτ στην apple ειναι εξυπνοι... @alexiko:μπορεις να το βαλεις..αν ψαξεις σαυτο το τοπικ ισως βρεις,σε μια απο τις προηγουμενες σελιδες,καποιον να αναφερει τον τροπο.αλλιως γουγλαρε το.θα βρεις αναλυτικοτατες οδηγιες. @alexzzz ωραιο γαμωτο αλλα δεν ειναι λιγο υπερ του δεοντος "υπερκαταναλωσιμο" ?
-WISE- Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 @johniesilver:συμβαινει γτ στην apple ειναι εξυπνοι... @alexiko:μπορεις να το βαλεις..αν ψαξεις σαυτο το τοπικ ισως βρεις,σε μια απο τις προηγουμενες σελιδες,καποιον να αναφερει τον τροπο.αλλιως γουγλαρε το.θα βρεις αναλυτικοτατες οδηγιες. @alexzzz ωραιο γαμωτο αλλα δεν ειναι λιγο υπερ του δεοντος "υπερκαταναλωσιμο" ?
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 @alexzzz ωραιο γαμωτο αλλα δεν ειναι λιγο υπερ του δεοντος "υπερκαταναλωσιμο" ? Αν δεν έχεις όχι... αλλιώς φυσικά ναι!
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 @alexzzz ωραιο γαμωτο αλλα δεν ειναι λιγο υπερ του δεοντος "υπερκαταναλωσιμο" ? Αν δεν έχεις όχι... αλλιώς φυσικά ναι!
alexiko Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 @johniesilver:συμβαινει γτ στην apple ειναι εξυπνοι... @alexiko:μπορεις να το βαλεις..αν ψαξεις σαυτο το τοπικ ισως βρεις,σε μια απο τις προηγουμενες σελιδες,καποιον να αναφερει τον τροπο.αλλιως γουγλαρε το.θα βρεις αναλυτικοτατες οδηγιες. @alexzzz ωραιο γαμωτο αλλα δεν ειναι λιγο υπερ του δεοντος "υπερκαταναλωσιμο" ? εψαξα και δεν βρηκα!!! επιπλεον ως μαθητης 1ης γυμνασιου δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο... με οτι αυτο συνεπαγεται... ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:05 ---------- συγγνωμη αλλα ως μη γνωριζων και πολλα θελω να ρωτησω αρκετα πραγματα:shifty: πως βαζουμε το jailbreak σε 3.1.3 μαλλον αφου θα το παρω γυρω στα τελη ιουνιου??? πως θα βαζω παιχνιδια που δεν τα εχω αγορασει απο το app store αλλα τα εχω κατεβασει??? γιατι τοσο μπερδεμα με το itunes??? ποσο καλη ειναι η μπαταρια στο παιχνιδι και στο σερφαρισμα ωρων??? γινεται να το φορτιζουμε οταν το χρησιμοποιουμε??? απο ποιο μαγαζι μου προτεινετε να το παρω (8gb μαλλον οχι απο ιντερνετικο καταστημα και να βρισκεται στην πατρα??? αυτα για την ωρα... οποιος θελει και μπορει παρακαλω ας βοϊθησει
Panahs Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 εψαξα και δεν βρηκα!!! επιπλεον ως μαθητης 1ης γυμνασιου δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο... με οτι αυτο συνεπαγεται... ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:05 ---------- συγγνωμη αλλα ως μη γνωριζων και πολλα θελω να ρωτησω αρκετα πραγματα:shifty: πως βαζουμε το jailbreak σε 3.1.3 μαλλον αφου θα το παρω γυρω στα τελη ιουνιου??? πως θα βαζω παιχνιδια που δεν τα εχω αγορασει απο το app store αλλα τα εχω κατεβασει??? γιατι τοσο μπερδεμα με το itunes??? ποσο καλη ειναι η μπαταρια στο παιχνιδι και στο σερφαρισμα ωρων??? γινεται να το φορτιζουμε οταν το χρησιμοποιουμε??? απο ποιο μαγαζι μου προτεινετε να το παρω (8gb μαλλον οχι απο ιντερνετικο καταστημα και να βρισκεται στην πατρα??? αυτα για την ωρα... οποιος θελει και μπορει παρακαλω ας βοϊθησει Φίλε μου, βρες λίγο ελεύθερο χρόνο τώρα, γιατί αν δεν μπορείς να βρεις ελεύθερο χρόνο στην 1η Γυμνασίου, δε θα βρεις ποτέ σου! Jailbreak σε συσκευές με 3.1.3 γίνεται πλέον με το spirit: http://spiritjb.com/ To itunes με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις/καταφέρνεις . Ή απλά το περιορίζεις για τα βασικά. Οτιδήποτε θέλεις να κατεβάσεις και δεν το κάνεις απευθείας στο ipod, μπαίνει μέσω itunes. Όταν πάλι έχεις κατεβάσει κάτι "πονηρά", πάλι με το itunes μπαίνει! Απλά χρειάζεται κάποιες (απλές) αλχημείες την πρώτη φορά μετά το jailbreak. Η μπαταρία στα παιχνίδια πέφτει σχετικά γρήγορα, αλλά πρέπει να σκεφτείς και πόσο λεπτή είναι η συσκευή. Γενικά εγώ το φορτίζω σχεδόν καθημερινά, αλλά το σκίζω στη χρήση Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζει. Έχω μάλιστα παρατηρήσει πως όταν φορτίζει είναι λίγο πιο δυνατός ο wifi δέκτης του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα