Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχω ipod 2G με 3.1.3 και jb με spirit. τα restart πάνε κι'ερχονται...

Κανε downgrade αν δεν παίζει ακόμα.χθες πεδευομουν 8ωρες και τπτ όσο και αν έψαξε τα φόρουμ.κατεβασε σε 3.1 και χωσε jb κανονικά αν δεν παίζει με dfu συνδεσε το στο pc και κατέβασε το manual.επειτα εγώ άνοιξα redsnow το διάβασε και έκανα και unlock την sim.είχα το ίδιο πρόβλημα μόνο reset κανά 15ωρο

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά.. διαβάζω τις τελευταίες σελίδες σας και δεν καταλαβαίνω τίποτα!!

χαχαχα! έχει ανέβει πολύ το επίπεδο! Βοηθήστε λίγι και μας τους άμπαλους!

Πήρα σήμερα καινούριο Ipod-Touch 32GB.. τι χρειάζεται να κάνω; θα έχω πρόβλημα

άμα δεν το "σπάσω";; δε θα μπορώ ν ακούω μουσική;

• Moderators
Δημοσ.

Απλα συνδεσε το στον υπολογιστη εχοντας κατεβασει το itunes και θα καταλαβεις :-)

Φυσικα και θα μπορεις να ακους μουσικη και χωρις να το σπασεις, after all ειναι mp3 player (καλα πολυ παραπανω απο αυτο βεβαια :-) )

Δημοσ.

καλα δεν ειναι και τοσο απλο.δεν σημαινει οτι οταν το συνδεσει στο πισι και στο itunes θα του λυθουν ολα τα προβληματα...ισα ισα...εγω οταν το συνεδεσα τα δα ολα..εσπασα τα τηλεφωνα στον κολλητο μου που ειχε iphone.

• Moderators
Δημοσ.
καλα δεν ειναι και τοσο απλο.δεν σημαινει οτι οταν το συνδεσει στο πισι και στο itunes θα του λυθουν ολα τα προβληματα...ισα ισα...εγω οταν το συνεδεσα τα δα ολα..εσπασα τα τηλεφωνα στον κολλητο μου που ειχε iphone.

Χμμμ εμενα μου ειχε φανει αρκετα "λογικη" η διαδικασια μετα την συνδεση, και ηταν η πρωτη μου επαφη με οτιδηποτε της apple. Σε καθε περιπτωση, εδω ειμαστε να βοηθησουμε :-)

Δημοσ.
έχω ipod 2G με 3.1.3 και jb με spirit. τα restart πάνε κι'ερχονται...

Φίλε τι εννοείς? Εχώ κι εγώ ipod touch 2g 3.1.2 με blackra1n. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή σε 3.1.3 και spirit?

Δημοσ.

όχι ντάξει τις τελευταίες μέρες έχει στρώσει...απλά στην αρχή είχα κάποια κρας σε μερικές εφαρμογές...τώρα δεν ξέρω γιατί...αλλά είναι εντάξει.

Δημοσ.

Εμένα κολάει σε μερικά βιντεάκια που έχω περάσει.. όχι σε όλα, αλλά σε μερικά..

Ελπίζω να μην είναι κανα βαθύτερο πρόβλημα και συνεχιστεί..

Δημοσ.
Χμμμ εμενα μου ειχε φανει αρκετα "λογικη" η διαδικασια μετα την συνδεση, και ηταν η πρωτη μου επαφη με οτιδηποτε της apple. Σε καθε περιπτωση, εδω ειμαστε να βοηθησουμε :-)

χεχε thanks boy!το χω ηδη μισο χρονο και ειμαι οκ..απλα πρωτη βδομαδα τα χα δει ολα..ημουν απο αυτους που νομιζαν οτι μπορω να βαλω σε φακελους τα αρχεια μου και τετοια..που να ξερα!?:-D

Δημοσ.

Πάντως το Itunes όσο και να το κατηγορούν μερικοί,

εμένα μου φαίνεται άπειρα χρήσιμο!

Δημοσ.

Πράγματι!

Κι εγώ στην αρχή το κατηγορούσα το itunes ως δύσχρηστο κτλ αλλά μόλις μπήκα στη λογική του,το βρήκα πέρα από εύκολο και αρκετά οργανωμένο και όμορφο..

Είναι μέχρι να συνηθίσεις!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

δεν νοειται να μην μπορεις να βαλεις σε ενα φακελο τις φωτο σου ρε παιδια...κοροιδευομαστε?

• Moderators
Δημοσ.
δεν νοειται να μην μπορεις να βαλεις σε ενα φακελο τις φωτο σου ρε παιδια...κοροιδευομαστε?

Συμφωνω! Καλο το itunes για εφαρμογες κλπ, αλλα στην μουσικη και στις φωτο δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω για ποιον λογο εβαλαν αυτον τον περιορισμο... Drag n' drop people, drag n' drop, υπαρχει κατι πιο απλο? Το αλλο που δεν καταλαβα επισης ποτε ειναι για ποιον λογο πρεπει να συνδεθω σε υπολογιστη αν θελω να διαγραψω ενα τραγουδι ΛΟΛ. Τα συνηθισα βεβαια ολα αυτα, αλλα και παλι με ενοχλει που τα συνηθισα :-)

Δημοσ.
Συμφωνω! Καλο το itunes για εφαρμογες κλπ, αλλα στην μουσικη και στις φωτο δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω για ποιον λογο εβαλαν αυτον τον περιορισμο... Drag n' drop people, drag n' drop, υπαρχει κατι πιο απλο? Το αλλο που δεν καταλαβα επισης ποτε ειναι για ποιον λογο πρεπει να συνδεθω σε υπολογιστη αν θελω να διαγραψω ενα τραγουδι ΛΟΛ. Τα συνηθισα βεβαια ολα αυτα, αλλα και παλι με ενοχλει που τα συνηθισα :-)

Υπάρχουν και προγράμματα στο ιντερνετ που μπορούν να κάνουν το

ipod να φαίνεται σαν εξωτερικός σκληρός και να μπορείς να κάνεις

κανονικά drag n' drop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...