Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω ότι θα τραβάει μόνο φωτο/βίντεο, μιας και η μαμά- θέλει να κρατήσει αποστάσεις ανάμεσα σε iPhone και iPod Touch. Εξάλλου, το iPod Touch είναι ένα iPod, που μπορεί και τρέχει το iPhone OS.

Προσθέτοντας μια κάμερα και δυνατότητα video chatting, θα αμβλυνθεί κατά πολύ το target group για το iPod Touch, οπότε θα είναι και "χασούρα" για το iPhone τους.

Συν αυτοίς, το Zii Egg θα αργήσει να περάσει στη μαζική παραγωγή. Και θα είναι και ο βασικός ανταγωνιστής του iPod Touch. Κάτι όμως μου λέει ότι θα λανσαριστεί κι αυτό μαζικά, μόνο όταν το iPod Touch το φτάσει στα χαρακτηριστικά.

Τι μέρος του λόγου είναι αυτό το Ζιι;;; και θα έχει εφαρμογές να μπορείς να περάσεις;;

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απ' ότι έχω καταλάβει είναι μια νέα συσκευή που είναι "εντελώς" open source. Λειτουργεί με Android, ή με το Native λειτουργικό που στο φέρνουν -Plaszma νομίζω λέγεται, και έχει ότι φαντάζεσαι από χαρακτηριστικά.

• Capacitive 10-point multi-gesture touchscreen

• Hardware GPS receiver

• 3.5" 320x480 true color display

• Bluetooth 2.1 + EDR

• X-Fi audio processing

• 3-axis Accelerometer

• Up to 32GB internal flash storage

• Ambient light sensor

• 32MB NOR flash (Linux Kernel Boot ROM)

• SDHC slot (up to additional 32GB storage)

• 256MB mobile DDR RAM

• USB 2.0 Mini-B (MTP and Charging)

• Supports 720p and 1080p video output to HDTVs with HDMI cable

• Universal docking connector (USB, Audio)

• Composite video-out

• Headphone socket, built-in speaker and microphone

• Dual cameras

- Forward facing VGA camera

- Rear facing HD camera

• Supports Plaszma OS and Android

• 1200mAH rechargeable lithium-ion

• Light weight: 108g

• Wi-Fi 802.11 b/g

• 115 x 62 x 12mm

Αναλόγως τώρα με το πώς θα κινηθεί στα χαρακτηριστικά το iPhone και μετέπειτα το iPodT, θα διαμορφωθεί και η πορεία της συγκεκριμένης συσκευής που ακόμη είναι σε developing state...

Δημοσ.

Μάλιστα. Ωραίο ακούγεται. Αλλά δε νομίζω να μας απασχολήσει για τον επόμενο

χρόνο τουλάχιστον. Δε ξέρω.. δε κρατιέμαι θέλω να πάρω το touch! αλλά

δε θέλω να χρεώσω την πιστωτικήηηηηηηηη!!! :D:D:D:D

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση. Για να κατεβάσω την καινούρια έκδοση του iTunes πρέπει να σώσω κάπου τα applications που έχω ήδη κατεβάσει? Επίσης, το iPod μου ήρθε με 3.1.2 firmware. Η 3.1.3 βγάζει προβλήματα η μπορώ να πάω άφοβα σε αυτή? Κατά τα αλλα μπορώ να πω πως το iPod είναι ο,τι καλύτερο έχω αγοράσει, είναι απίστευτο "gadgetaki" με παρα πολλές δυνατότητες

Δημοσ.

Κάνε update άφοβα, δεν χρειάζεται να σώσεις πουθενά τα apps σου, θα τα βρεις εκεί που ήταν και με την νεότερη έκδοση.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την 3.1.3

Δημοσ.

Μπορεί να μου πέι κάποιος πως λένε ένα app που ανοιγοκλείνεις το ssh? έχει ένα κιτρινο logo έναν με γυαλιά. έχει μόνο enable-disable. κάθε φορά που κάνω update ξεχνάω πως το λένε...

Δημοσ.
Μπορεί να μου πέι κάποιος πως λένε ένα app που ανοιγοκλείνεις το ssh? έχει ένα κιτρινο logo έναν με γυαλιά. έχει μόνο enable-disable. κάθε φορά που κάνω update ξεχνάω πως το λένε...

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το sbsettings;

Δημοσ.

καλησπερα . Εχω ενα προβλημα . Εχω καποιες εφαρμογες που τις εχω κατεβασει απο torrent . Περνανε κανονικα στο itunes αλλα ενω διχνει να τα περναει στο Ipod μολι το συνδεσω μου πεταει error . Αν κανω drag & drop μου εχει απαγορευτικο εικονιδιο :( Θελει JailBreak Και αυτο ? Ειμαι ασχετος με Ipod και δεν εχω ιδεα τι και πως πρεπει να κανω :(

• Moderators
Δημοσ.
καλησπερα . Εχω ενα προβλημα . Εχω καποιες εφαρμογες που τις εχω κατεβασει απο torrent . Περνανε κανονικα στο itunes αλλα ενω διχνει να τα περναει στο Ipod μολι το συνδεσω μου πεταει error . Αν κανω drag & drop μου εχει απαγορευτικο εικονιδιο :( Θελει JailBreak Και αυτο ? Ειμαι ασχετος με Ipod και δεν εχω ιδεα τι και πως πρεπει να κανω :(

Αφενος θελει jailbreak, αφετερου θελει να κατεβασεις μια εφαρμογη απο το cydia, δεν μου ερχεται αυτην τη στιγμη το ονομα της.

Δημοσ.
Αφενος θελει jailbreak, αφετερου θελει να κατεβασεις μια εφαρμογη απο το cydia, δεν μου ερχεται αυτην τη στιγμη το ονομα της.

Α θελει και αυτο Jail Break λοιπον :) Αυτο ειναι ενα προβλημα :) Αν σου ερθει και το ονομα της εφαρμογης πες μου σε παρακαλω :)

Δημοσ.

Θέλει το ipod σου να είναι jailbroken και να έχεις περασμένο το cydia. Βάζεις στα options το source cydia.hackulo.us και κατεβάζεις το πρόγραμμα Appsynch.

Με αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα κατά το synchronnise του ipod σου.

Δημοσ.

και εδω υπαρχει πλεον το προβλημα . Παω πολυ καλα το εχω κανει JB εχω βαλει το source μπλα μπλα μπλα

■Go to Cydia

■Tap on Manage tab

■Tap on sources

■Tap on “Edit” and then on “Add” , type in the hackulo.us repository which is http://cydia.hackulo.us

■Tap on Add Source

■After the source is added, go to “Search” in Cydia and search for AppSync for OS 3.0

■Install and Confirm

■Select the applications you want and click sync, they will be synced without any errors

Εχω εκδοση 3.1.3 και μου λεει error γιατι δεν υποστηριζετε αυτη η version :(

---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ----------

οκ ετοιμο :) απλα ηθελε επανεκινηση για να δουλεψει :) Ευχαριστω πολυ παιδια να σαστε καλα :) :) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...