cyberghoser1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδια, εγω ενδιαφερομαι να παρω ενα ipod touch 3Geeneration 8G,αλλα δεν ξερω αν αξιζει γιατι δν θα ηθελα να πληρωνω την apple.Καπου ακουσα οτι αν παρεις προιον της εταιριας αυτης γινεσαι αυτοματα πελατης δωρεαν,αλλα δεν ξερω αν ισχυει. οποτε,ξερει κανεις αν ισχυει???? please απαντηστε γιατι καιγομαι!!! Να σου πω πρωτα οτι δεν υπαρχει 3g 8gb μοντελο, ειναι 2G απλα βγηκε μαζι με τα 3G τον σεπτεμβρη, τι εννοεις πελατης δωρεαν? Αν εννοεις με το να πληρωνεις σχετικα με τις εφαρμογες υπαρχει και το jailbreak.
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εχει ακούσει κανένας τίποτα για νέο μοντέλο που θα βγάλει η Apple;; ή κανένα αναβαθμισμένο ipod-touch? Το διάβασα σε ένα περιοδικό, αλλά δεν ξέρω αν είναι έγκυρο..
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν είναι... φήμες για τα επόμενα προϊόντα της apple πάντα κυκλοφορούν αλλά πότε/σπάνια είναι 100% αληθινές.
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν είναι... φήμες για τα επόμενα προϊόντα της apple πάντα κυκλοφορούν αλλά πότε/σπάνια είναι 100% αληθινές. Ποτε θα βγούνε Ιούνιο;Αμα ειναι να περιμένω για να τσιμπήσω ενα ipod touch γιατι μπαίνω φαντάρος Αύγουστο
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ θέλω να πάρω ένα Touch, 32Gb αλλά έστω και φήμες να είναι, ίσως αξίζει λίγη υπομονή.. γιατί και τα 300 ευρώπουλα που κοστίζει δεν είναι και λίγα. Αν και δε μπορώ να φανταστώ, πόσο καλύτερο μοντέλο να βγάλουν.. τι παραπάνω να προσθέσουν στο touch;; δεν μου λείπει κάτι σ αυτά που έχει.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Κάμερα πρώτο και καλύτερο... κατά τα άλλα εγώ θα σου έλεγα ναι, να περιμένεις.
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ε εντάξει.. επειδή έχω κόλλημα γενικά με τη φωτογραφία και τα βίντεο, φτιάχνω πολλά βιντεάκια κλπ, έχω αγοράσει φωτογραφική μηχανή - τούμπανο. Και είμαι της άποψης οτι και στα κινητά πχ, καλύτερα να έχεις ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή γιατί όσο καλή μηχανή και φακό να έχει ένα κινητό ή ένα gadget, δεν πιάνει την ποιότητα μιας κανονικής. Αλλά anyway, λέω να περιμένω, κυρίως μήπως πέσει η τιμή του τωρινού μοντέλου.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Συμφωνώ. Και στην κάμερα [που θα προστεθεί, κάποια στιγμή] και στο ότι είναι καλύτερα να περιμένεις. Συνήθως δίνουν τα νέα μοντέλα στο event του Σεπτέμβρη. [Από 10 μέχρι 15 Σεπτ. είναι συνήθως τα events αυτά.] Ίσως αρχές Σεπτέμβρη να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή, από κάποιους "ψαγμένους" που θα πάρουν το νέο μοντέλο, και σκοτώνουν το παλαιότερο. Εγώ έτσι τσίμπησα το πρώτης γενιάς μου iPod Touch. Από €440 που είχε, €180 την μέρα που στην Αμερική λανσαρίστηκε το δευτερης γενιάς.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 μα δεν θα είναι μόνο για φωτο/βιντεο... στο νέο os υπάρχουν έντονες φήμες για video chating
x_vagos_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι θα τραβάει μόνο φωτο/βίντεο, μιας και η μαμά- θέλει να κρατήσει αποστάσεις ανάμεσα σε iPhone και iPod Touch. Εξάλλου, το iPod Touch είναι ένα iPod, που μπορεί και τρέχει το iPhone OS. Προσθέτοντας μια κάμερα και δυνατότητα video chatting, θα αμβλυνθεί κατά πολύ το target group για το iPod Touch, οπότε θα είναι και "χασούρα" για το iPhone τους. Συν αυτοίς, το Zii Egg θα αργήσει να περάσει στη μαζική παραγωγή. Και θα είναι και ο βασικός ανταγωνιστής του iPod Touch. Κάτι όμως μου λέει ότι θα λανσαριστεί κι αυτό μαζικά, μόνο όταν το iPod Touch το φτάσει στα χαρακτηριστικά.
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σεπτέμβριο;;;;;;;; τόσο μακρυά;;; χαχα!! μου φαίνεται αιώνας! έρχεται και καλοκαίρι :P !!
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ποτέ δεν ξέρεις με την apple... εγώ τις φήμες δεν τις λαμβάνω και πολύ (έως καθόλου) υπόψη μου πλέον.
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δε παίζει. Εγώ είμαι ικανοποιημένος απο αυτά που έχει το υπάρχον ipod touch, οπότε μόλις έχω το budget θα πάω να το χτυπήσω.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Επιτέλους ένας που να συμφωνούμε! Να σ πω, νομίζω ότι τις φήμες τις διαδίδει έντεχνα η ίδια η Apple. Επικυρώνει μερικές, και κρατάει τις βαρύγδουπες για μετέπειτα εκδόσεις της ίδιας συσκευής. Πετάει και ένα ξεπερασμένο-"πρωτοποριακό" δικό της χαρακτηριστικό, και όλα καλά. Ειδικά μετά τα leaks που ήθελαν το iPod Touch να έχει κάμερα τον περασμένο Σεπτέμβρη, νομίζω ότι αυτό θα γίνει φέτος. Αυτό το video chatting το λιβανίζουν δυο γενιές τώρα. Τέσπα, @ geodrako, εγώ νομίζω ότι δεν πρπ να βιαστείς. [Αν σε ενδιαφέρει, έχω το 1st Gen. 16άρι προς πώληση. Σε λίγο θα το βάλω και στις Αγγελίες. Αν σε ενδιαφέρει πες μου.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα