choutos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Μάλλον θα το χτυπήσω από Public τότε. Όταν λες ότι έχεις 65 καλλιτέχνες μέσα τί εννοείς? 65 άλμπουμ καλλιτεχνών? Sorry που σε πρήζω απλώς για να καταλάβω πάνω κάτω τί παίζει με τη χωρητικότητα. Αν ξέρει κανείς και για το WPA αν μπορεί ας δώσει τα φώτα του γιατί είναι ψιλοσημαντικό για μένα.
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 1. Έχω το 16Gb 1ης γενιάς. Τα 16Gb αυτά είναι όσα υπάρχουν για όοολα όσα έχεις σκοπό να φορτώσεις στην συσκευή. Οι εφαρμογές δεν πρόκειται να καταλάβουν πάνω από 500-600 MB, οπότε αυτό ποσώς με ανησύχησε ποτέ... Και μιλάμε για την σική μου συσκευή που είναι γεμάτη με apps. Οι ταινίες που χωράνε δεν είναι πρόβλημα, μιας και αφού την βλέπεις την διαγράφεις. Το μέγεθος πικοίλει. Από 100Mb με χάλια ποιότητα, σε 1gb με τέλεια-θεϊκή ποιότητα ήχου-εικόνας. 2. Υποστηρίζει αυτά [mp4, mov κυρίως]. Για να σου προτείνω κάτι πες μου λειτουργικό. Anyway, σε Mac προτείνω Handbreak [free, easy-to-use] 3. Απ'όλα... και WPA2 με TKIP & AES [σου γράφω το πιο πολύπλοκο για να καταλάβεις...] 4. Από MediaMarkt αγορασμένο το δικό μου με τιμολόγιο, και έκανα χρήση τηε εγγύησης εντός έτους και την δέχτηκαν στην Apple με αντικατάσταση συσκευής μάλιστα! So, απόδειξη να έχεις και ας είναι και από μαύρο στην Ερμού [no offense] Κάτι άλλο;
choutos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Βασικά ήσουν κατατοπιστικότατος! Έναν converter που να δουλεύει σε xp & vista μόνο αν έχεις κανέναν πρόχειρο. Thanks!
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Θυμάμαι back in September [προ Mac εποχή] είχα της WinAvi PSP/iPod/MP4 Converter. Ήταν όμως μόνο για Avi. Δεν μου μετέτρεπε τα MKV και μετά είχα βρει έναν άλλον... Αν θυμάμαι καλά ήταν o MediaCoder
vagner24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ας αρχισουμε με το οτι μου τη σπαει που κανεις δε βοηθαει συνηθως στα προβληματα των αλλων! τελοσπαντων. εγω εχω την 8gb και ειναι αρκετα. ασε που ουσιαστικα εχει 7 μεσα και οχι 8!!! τα 8gb παραπανω της 16αρας δεν αξιζουν τα 80 ευρω. απλα σβηνε πιο συχνα εκτος κι αν γεννας λεφτα. converter videora,αρκετα καλο και γρηγορο. εγω το πηρα απο γερμανο και εχει 1 χρονο εγγυηση apple. παρτο απο μαγαζι και οχι online. να μπορεις να τους τα χωσεις αν παει κατι στραβα! κανεις να βοηθησει με το jailbreak? οτι θελετε και μπορω να απαντησω ρωτηστε
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ας αρχισουμε με το οτι μου τη σπαει που κανεις δε βοηθαει συνηθως στα προβληματα των αλλων! Eμενα παλι ξερεις τι μου τι σπαει?Αυτοι που δεν κανουν τον κοπο να ψαξουν ουτε ΚΑΝ στο site που κανουν post(δεν θα πω google γιατι θα φανω απαιτητικος!)και εχουν και παραπονο πως δεν τους βοηθαει κανεις.Εθελοντικα γινονται ολα εδω μεσα,δεν ειναι κανεις μα κανεις υποχρεωμενος να σε βοηθησει.Γκεγκε? τελοσπαντων. Να σαι καλα που το δεχεσαι,δεν θα μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ.
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Online όντως δεν λέει... Στο πρόβλημά σου δεν απαντάει κάποιος γιατί ίσως δεν υπάρχει απάντηση. Ήδη έχει ειπωθέι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο jailbreak για την συσκευή αυτή. Αν έχεις ακούσει κάτι ίσως αυτό το video να το διαψεύδει... Ακόμη και η ίδια η ομάδα των δημιουργών προγραμμάτων jailbreak όπως QuickPwn, WinPwn, κτλ έχουν πει ότι δεν είναι στις "άμεσες προτεραιότητές" τους η συγκεκριμένη συσκευή. Φταίει κυρίως ότι το jailbreak είναι βασικά θέμα hardware exploit που δεν υιφίσταται στο 2nd Generation iPod Touch!
vagner24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) GIo νομιζω εχεις ψυχολογικα προβληματα. φυσικα και ειμαστε αναγκασμενοι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον. αν οχι καλυτερα να μην εισαι εδω. ελπιζω οι υπολοιποι να ειναι πιο σοβαροι απο σενα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από vagner24
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 GIo νομιζω εχεις ψυχολογικα προβληματα. Εχω ο αφιλοτιμος,εχω. Λιγο που με δερνει η κοπελα μου,λιγο που δεν αντεχω να μην αναγνωριζεις την αξια μου,καταλαβαινεις. φυσικα και ειμαστε αναγκασμενοι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλων. Φυσικα και δεν ειμαστε αναγκασμενοι και το κανουμε εθελοντικα.Τωρα σε περιπτωση που μου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο,ε,θα την κανω την εξαιρεση. αν οχι καλυτερα να μην εισαι εδω. Μη με διωχνεις! ελπιζω οι υπολοιποι να ειναι πιο σοβαροι απο σενα Και γω.Για να σου λυσουν καθε απορια και να μην κανω τον κοπο να πειραζω την ignore list μου. Paredwse,sorry παραφερθειν.Σταματαω
vagner24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Α πειτε μου και κατ ιαλλο. οταν προσπαθω να συγχρωνησω βιντεος κτλ λεει οτι θα σβησει ολα τα αλλα, τραγουδια κτλ. ισχυει? Και γιατι δεν μπορω να συγχρωνησω κατι podcasts που θελω?
paulito7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 σε αυτο το φορουμ ειμαι σχετικα νεο μελος ωστοσο αν μου την ελεγε σε ενα φορουμ καποιος με 16 μηνυματα ενω εχω 2500 θα αποκτουσα οντως ψυχολογικα... vagner24 στο θεμα με τα podcasts εχω την λύση κατα νου αλλα κανεις δεν με υποχρεωνει να σου την πω... τελος offtopic κατα τα αλλα το touch δευτερης γενιας στα 8 που πήρα μολις χθες τα σπαει... είναι ότι καλύτερο απο γκατζετ εχω παρει ποτε... και εχω πάρει αρκετα... μολις πάω και στο δικο μου pc και το φορτώσω με ταινιες και αλλα τετοια θα ξαναμπώ για να γράψω σχόλια για όλο του το μεγαλείο!
x_vagos_x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλά, εγώ που έχω χρέος απέναντι στον vagner24, λέω να του κάνω την χάρη. You owe me buddy...! Προφανώς παίζει κάτι από άποψη επαρκούς χώρου στο γκατζετάκι σου. Αν δεν χωράει κάτι, διαγράφει κάτι άλλο και στο χωράει με το ζόρι. Δεν τα διαγράφει από τον υπολογιστή, μόνο από την συσκευή. Όσων αφορά τα podcasts [audio ή και video] πρέπει όταν έχεις συνδεδεμένο το iPod, αφού είσαι στο iTunes και έχεις επιλεγμένο το iPod να πάς στην καρτέλα Podcasts [μετά το Summary... κτλ] και να επιλέξεις από το dropdown menu να σου συγχρονίζει/κατεβάζει είτε όσα έχεις επιλεγμένα, είτε όσα είναι unwatched ακόμα, ή ότι άλλες επιλογές έχεις --δν τις θυμάμαι ακριβώς και δεν έχω το MacBook μπροστά μου, από το iPod γράφω... Υ.Γ. Αν επικρατούσε ηρεμία θα ήτο cool. Υ.Γ. Έχει αγοράσει κανείς αυτό ;
Poison6 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εγώ έχω αγοράσει την θήκη της belkin αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποια γιατί έκρυβε όλο το ipod και το "πάχυνε".Πήρα την μεμβράνη της zagg και όλα καλά
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 σε αυτο το φορουμ ειμαι σχετικα νεο μελος ωστοσο αν μου την ελεγε σε ενα φορουμ καποιος με 16 μηνυματα ενω εχω 2500 θα αποκτουσα οντως ψυχολογικα... Μωρε δεν πα να ειναι εκατονταδες χιλιαδες τα μηνυματα.Δεν εισαι ο αριθμος των μηνυματων σου για να παραφρασω το fight club.Αλλο ηθελα να του δωσω να καταλαβει vagner24 στο θεμα με τα podcasts εχω την λύση κατα νου αλλα κανεις δεν με υποχρεωνει να σου την πω... το οποιο το καταλαβες εσυ. τελος offtopic Αgreed.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και που να σου την πω εγώ Gi0... νεότερο μέλος με παραπάνω μηνύματα... άντε μην φωνάξω τον ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα