Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά με εκνευριζει ο safari.

Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός , όλοι οι άλλοι browsers στο iPod ήταν απομιμηδεις του safari.

Ο όπερα έχει πολύ πιο ευχρηστα tabs και είναι πιο γρήγορος αλλά έχει σημαντικό πρόβλημα με την προβολή. Του κειμένου σε full view καθώς και στο ζούμ

Εκεί νικάει κατα κράτος ο safari. Πάντως ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμισεις

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.όλη αυτή η διαδικασία γίνετε αποκλειστικά και μόνο μέσω του iTunes;δεν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο προγραμμα για Linux;αναγκαστικα να ξαναβαλω τα windows μόνο και μόνο για το iTunes.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.όλη αυτή η διαδικασία γίνετε αποκλειστικά και μόνο μέσω του iTunes;δεν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο προγραμμα για Linux;αναγκαστικα να ξαναβαλω τα windows μόνο και μόνο για το iTunes.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ο Opera γενικώς και σε άλλα κινητά που τον είχα δεν μου άρεσε!

Τον δοκιμάζω σε λίγο...

@onasdiss

ipod/iphone + itunes = 1 !!! (δυστυχώς...)

Edit: Ο Opera, αν και με πολύ καλά στοιχεία, πολύ γρήγορος, και με ωραία γραφικά, δυστυχώς στην περιήγηση είναι απαράδεκτος! Μόνο ένα επίπεδο zoom? Πως τους ήρθε??? Είναι πάρα πολύ κουραστικό έτσι! Κρίμα... :-(

Επεξ/σία από nikosjc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ο Opera γενικώς και σε άλλα κινητά που τον είχα δεν μου άρεσε!

Τον δοκιμάζω σε λίγο...

@onasdiss

ipod/iphone + itunes = 1 !!! (δυστυχώς...)

Edit: Ο Opera, αν και με πολύ καλά στοιχεία, πολύ γρήγορος, και με ωραία γραφικά, δυστυχώς στην περιήγηση είναι απαράδεκτος! Μόνο ένα επίπεδο zoom? Πως τους ήρθε??? Είναι πάρα πολύ κουραστικό έτσι! Κρίμα... :-(

Επεξ/σία από nikosjc
Δημοσ.

Εχω ενα ipod classic.

Μπορειτε να μου εξηγησετε τι κανει το podcast και πως μπορω να το χρησιμοποιησω?

Δεν εβρισκα αλλο thread για ipod οποτε ρωταω εδω :-)

Δημοσ.

Εχω ενα ipod classic.

Μπορειτε να μου εξηγησετε τι κανει το podcast και πως μπορω να το χρησιμοποιησω?

Δεν εβρισκα αλλο thread για ipod οποτε ρωταω εδω :-)

Δημοσ.

Τι είναι το podcast;

Ένα podcast είναι μία σειρά ηχητικών ή βίντεο εκπομπών στο Διαδίκτυο τις οποίες μπορεί να κατεβάσει κανείς στον υπολογιστή του ή να ακούσει απευθείας από το Διαδίκτυο. Κάθε podcast έχει μάλιστα το δικό του "feed", μία συγκεκριμένη δηλαδή διεύθυνση που ειδικά προγράμματα χρησιμοποιούν για να "κατεβάσουν" αυτόματα τα νέα επεισόδια.

Η εύκολη δημιουργία αυτών των εκπομπών, χωρίς να απαιτείται ο ακριβός εξοπλισμός ενός τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σταθμού, επιτρέπει ακόμη και σε απλούς χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους εκπομπές.

Πώς μπορώ να ακούσω τα podcasts;

Τα περισσότερα podcasts επιτρέπουν στον χρήστη να τα ακούσει πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα τους. Αλλά ένας πολύ καλύτερος τρόπος είναι η χρήση ενός προγράμματος όπως το iTunes ή το Miro. Τα προγράμματα αυτά ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα αν υπάρχουν νέα επεισόδια και τα κατεβάζουν αυτόματα. Επιτρέπουν ακόμη στους χρήστες να μεταφέρουν τις εκπομπές αυτές σε φορητές συσκευές (όπως το iPod) και να τις ακούσουν όταν βρίσκονται μακρυά από τον υπολογιστή τους.

Υπάρχει κάποιος κατάλογος με ελληνικά podcasts;

Ο μεγαλύτερος κατάλογος ελληνικών podcasts βρίσκεται αυτή την στιγμή στο sync.gr. Σε αυτόν περιλαμβάνονται podcasts από ερασιτέχνες, επαγγελματίες ή ακόμη και οργανισμούς. Σε αυτόν θα βρεις και το podcast του PasokWebRadio, το οποίο μπορείς βέβαια να επισκεφθείς απευθείας εδώ: ...

Θα ήθελα να μάθω περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα podcasts.

Αν ψάχνεις για τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα podcasts, στην διεύθυνση: http://en.wikipedia.org/wiki/Podcast

Δημοσ.

Τι είναι το podcast;

Ένα podcast είναι μία σειρά ηχητικών ή βίντεο εκπομπών στο Διαδίκτυο τις οποίες μπορεί να κατεβάσει κανείς στον υπολογιστή του ή να ακούσει απευθείας από το Διαδίκτυο. Κάθε podcast έχει μάλιστα το δικό του "feed", μία συγκεκριμένη δηλαδή διεύθυνση που ειδικά προγράμματα χρησιμοποιούν για να "κατεβάσουν" αυτόματα τα νέα επεισόδια.

Η εύκολη δημιουργία αυτών των εκπομπών, χωρίς να απαιτείται ο ακριβός εξοπλισμός ενός τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σταθμού, επιτρέπει ακόμη και σε απλούς χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους εκπομπές.

Τα περισσότερα podcasts επιτρέπουν στον χρήστη να τα ακούσει πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα τους. Αλλά ένας πολύ καλύτερος τρόπος είναι η χρήση ενός προγράμματος όπως το iTunes ή το Miro. Τα προγράμματα αυτά ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα αν υπάρχουν νέα επεισόδια και τα κατεβάζουν αυτόματα. Επιτρέπουν ακόμη στους χρήστες να μεταφέρουν τις εκπομπές αυτές σε φορητές συσκευές (όπως το iPod) και να τις ακούσουν όταν βρίσκονται μακρυά από τον υπολογιστή τους.

Ο μεγαλύτερος κατάλογος ελληνικών podcasts βρίσκεται αυτή την στιγμή στο sync.gr. Σε αυτόν περιλαμβάνονται podcasts από ερασιτέχνες, επαγγελματίες ή ακόμη και οργανισμούς. Σε αυτόν θα βρεις και το podcast του PasokWebRadio, το οποίο μπορείς βέβαια να επισκεφθείς απευθείας εδώ: ...

Αν ψάχνεις για τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα podcasts, στην διεύθυνση: http://en.wikipedia.org/wiki/Podcast

Δημοσ.

Τι είναι το podcast;

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Τι είναι το podcast;

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Καλημερα παιδια !!!! εχω ξετρελαθει με το i-pod κ αφου επιτελους μπορεσα να γραφτω κ εχω κατεβασει σχεδον ολες τισ free applications θα ηθελα να κανω μια ερωτηση : γινεται να παρω προπληρωμενη καρτα απο το περιπτερο κ να αγοραζω τις full version των παιχνιδιων η ειναι μονο με πιστωτικη ????? τουλαχιστον για 2 παιχνιδακια 8α ηθελα να τα εχω ολοκληρωμενα!! Ξερει κανεις τιποτα????? :-)

Δημοσ.

Από το περίπτερο; Τι είναι το itunes, κοσμοκάρτα; :-D :-D

Μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις με μια προπληρωμένη Visa από κάποια τράπεζα (alpha, eurobank, πειραιώς κλπ).

Δημοσ.
Καλημερα παιδια !!!! εχω ξετρελαθει με το i-pod κ αφου επιτελους μπορεσα να γραφτω κ εχω κατεβασει σχεδον ολες τισ free applications θα ηθελα να κανω μια ερωτηση : γινεται να παρω προπληρωμενη καρτα απο το περιπτερο κ να αγοραζω τις full version των παιχνιδιων η ειναι μονο με πιστωτικη ????? τουλαχιστον για 2 παιχνιδακια 8α ηθελα να τα εχω ολοκληρωμενα!! Ξερει κανεις τιποτα????? :-)

1) Πηγαίνεις πχ. στη Τράπεζα Κύπρου και ζητάς μια prepaid card. Έχει ~5€ για να την βγάλεις, ούτε χαρτιά ούτε τίποτα. Μετά την γεμίζεις από το ATM. Χρέωση για κάθε γέμισμα 1€. Βάζεις κάθε τόσο 20-30€ και με μόνο κίνδυνο (από υποκλοπή πχ) να χάσεις μόνο αυτά που έχεις μέσα και τίποτα άλλο, κάνεις τις αγορές σου ελεύθερα και γρήγορα... ;)

2) Για κάτι φθηνότερο είναι ένας λογαριασμός σε κάποια τράπεζα που σε βολεύει (αλλά συνδέεται με το όνομά σου, οπότε θέλει χαρτιά), βγάζεις μια καρτούλα ανάληψης visa (που να μην είναι πιστωτική και να μην έχει δικαίωμα υπερανάληψης!) και την γεμίζεις επίσης από το ATM. Χωρίς καμία χρέωση και με μόνο κίνδυνο και πάλι να χάσεις μόνο τα λίγα που μπορεί να έχεις μέσα και τίποτα άλλο!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια !!!! εχω μια τετοια καρτα αλλα εχει γυρω στα 500 ευρω..ειναι της αλφα κ απλα θελω να ξερω αν πρεπει να τα βγαλω κ να εχω μεσα μονο 30 ευρω το πολυ??? μηπως τυχον κ τα υπολοιπα κανουν ''φτερα'' !!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...