aelmon Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/Apple-iPod/Apple-iPod-Touch-MP4-Player-8GB-MC086BT-A.htm καλημερα σε ολους ειμαι σχεδον ετοιμος να αγορασω το ipod που λεω παραπανω αλλα εχω καποιες αποριες... πρωτον...υπαρχει τροπος για να το ξεκλειδωσω ωστε να περναω σπασμενα προγραμματα; δευτερον...εχει καποιος να μου στειλει λινκ με οδηγιες πωσ να το ξεκλειδωσω; (εψαξα στο google αλλα μου εβγαλε τροπους μονο για να ξεκλειδωσω το iphone) τριτον...αν το ξεκλειδωδω τι δεν πρεπει να κανω ωστε να μην με πιασει η apple και μου το κλειδωσει; τεταρτον...αν το ξεκλειδωσω βγαινω απο την εγγυση; παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει και ας βοηθησει οσο μα οσο πιο αναλυτικα γινετε..ευχαριστω και συγνωμη για τα εκατομυρια ορθογραφικα
nikosjc Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καλημερα σε ολουςειμαι σχεδον ετοιμος να αγορασω το ipod που λεω παραπανω αλλα εχω καποιες αποριες... πρωτον...υπαρχει τροπος για να το ξεκλειδωσω ωστε να περναω σπασμενα προγραμματα; Υπάρχει και λέγεται jb (jailbreak), αλλά μόνο στην περίπτωση που το ipod που θα πάρεις θα έχει την έκδοση 3.1.2 (τώρα είμαστε στην 3.1.3 που δεν ξεκλειδώνει ακόμα). Δυστυχώς από πριν δεν νομίζω να μπορείς να το ξέρεις. Πάντως η έκδοση που αναφέρει MC086BT-A κυκλοφορούσε με το 3.1.2. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, ενώ ξεκλειδώνει, αν σου κλείσει (από μπαταρία ή επανεκκίνηση) μετά κολλάει και θα πρέπει να το ξανασυνδέσεις σε υπολογιστή και να ξανακάνεις την διαδικασία η οποία όμως είναι πολύ εύκολη! Εγω πχ το έχω σαν κινητό κ δεν το κλείνω καθόλου. Έχω και φορτιστή στο αμάξι και είμαι οκ. δευτερον...εχει καποιος να μου στειλει λινκ με οδηγιες πωσ να το ξεκλειδωσω; (εψαξα στο google αλλα μου εβγαλε τροπους μονο για να ξεκλειδωσω το iphone) Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία με το iphone. Από παλιότερο post ipod touch 3g - 3.1.3 Δεν γίνεται jb (ακόμα, και πιθανόν να μην γίνει τελικά) Μπορείς απλά να επιλέξεις στο itunes να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις. Προσοχή: επιλογή να μην κάνει ούτε download την νέα έκδοση γιατί έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που την κάνει και εγκατάσταση μόνο του μετά! ipod touch 3g - 3.1.2 Γίνεται jb αλλά αν κλείσει η συσκευή όταν την ανοίξεις δεν μπαίνει μέσα (εμφανίζει το usb με το σηματάκι του itunes και κολλάει εκεί). Πρέπει να ξανατρέχεις κάθε φορά το blackra1n, το προγραμματάκι που "σπάει" τη συσκευή. Είναι πολύ απλό, απλά το έχεις στα win ή mac, συνδέεις το ipod και το τρέχεις. Περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος! Οπότε μια λύση είναι να μην κλείνει καθόλου (σαν να έχεις κινητό). Το Cydia, στο περνάει αυτόματα σαν app το blackra1n και εκεί βρίσκεις διάφορα καλούδια που έχει φροντίσει η apple να μην έχει, δεν ξέρω για ποιον λόγο (πχ multitask, οργάνωση φακέλων, backgrounds, 5x5 εικονίδια, και πολλά πολλά άλλα! ;-)). Για converter... format factory. Απλό, εύκολο, γρήγορο, free...! Γενικά με το jb αλλάζει χαρακτήρα η συσκευή. Μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι μπορείς να φανταστείς! Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα (δεν υπάρχει δλδ) είναι να παίζει τα flash sites... και ούτε πρόκειται...! τριτον...αν το ξεκλειδωδω τι δεν πρεπει να κανω ωστε να μην με πιασει η apple και μου το κλειδωσει;τεταρτον...αν το ξεκλειδωσω βγαινω απο την εγγυση; Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι: Να ΜΗΝ αναβαθμίσεις την συσκευή σου σε 3.1.3 και καλό θα είναι να βρεις μια παλιότερη έκδοση του itunes (εγώ έχω την 9.0.3.15) γιατί με τις καινούριες εκδόσεις κάτι παίζει και επηρεάζει το jb (τουλάχιστον μέσω blackra1n γιατί υπάρχει και άλλος τρόπος σπασίματος που δεν έχω δοκιμάσει και νομίζω δεν επηρεάζεται - από Dev-team - ψαξ΄το αν θες). Δεν βγαίνεις από εγγύηση γιατί πολύ απλά κάνοντας μια επαναφορά της συσκευής μέσω του itunes, γίνεται σαν καινούριο! Προσοχή! Σε περίπτωση που χρειαστεί επαναφορά (από τυχόν κόλλημα ή για άλλο λόγο που ίσως χρειαστεί να κάνετε), από το itunes θα κατέβει η νέα έκδοση 3.1.3 οπότε και τέλος το jb Πάντως τα νέα για jb και στις καινούριες εκδόσεις (3.1.3 και 3.2) είναι ενθαρρυντικές! Ήδη το ipad με την 3.2 φαίνεται να έσπασε...!!! Ότι άλλο θες πες μου...
aelmon Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω παρα πολυ..να εισαι καλα...αν εχω ακι αλλη απορια θα σου πω...
onasdiss Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά εγώ έχω αγοράσει το iPod touch 8 gb της apple.πως βάζουμε ταινίες,μουσική,παιχνίδια,εφαρμογές από το pc στο iPod;
nikosjc Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά εγώ έχω αγοράσει το iPod touch 8 gb της apple.πως βάζουμε ταινίες,μουσική,παιχνίδια,εφαρμογές από το pc στο iPod; Βάζεις τις ταινίες,μουσική,παιχνίδια,εφαρμογές στο itunes, συνδέεις το ipod με το pc και κάνεις συγχρονισμό... Επίσης για εφαρμογές και τραγούδια μπορείς και να τα κατεβάσεις (αγοράζεις) μέσω itunes του pc ή από το itunes/appstore που έχει μέσα το ipod (μεσω wifi).
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Προσοχή! Σε περίπτωση που χρειαστεί επαναφορά (από τυχόν κόλλημα ή για άλλο λόγο που ίσως χρειαστεί να κάνετε), από το itunes θα κατέβει η νέα έκδοση 3.1.3 οπότε και τέλος το jb Οχι απαραιτητα. Μπορεις να βρεις την εκδοση που ηδη εχεις σε αρχειο ipw (νομιζω) και να επιλεξεις αυτην για το restore με CTRL και κλικ στο RESTORE.
onasdiss Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βάζεις τις ταινίες,μουσική,παιχνίδια,εφαρμογές στο itunes, συνδέεις το ipod με το pc και κάνεις συγχρονισμό... Επίσης για εφαρμογές και τραγούδια μπορείς και να τα κατεβάσεις (αγοράζεις) μέσω itunes του pc ή από το itunes/appstore που έχει μέσα το ipod (μεσω wifi). Τα ταργουδια σε mp3 ενταξει,οι ταινιες και κυριως οι εφαρμογες πως γινονται install,σε τι μορφη?
nikosjc Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Τις ταινίες τις συγχρονίζεις όπως ακριβώς τα τραγούδια. Τις εφαρμογές όταν θα τις αγοράσεις/κατεβάσεις από το itunes μπαίνουν αυτόματα στο ίδιο το πρόγραμμα οπότε και κάνεις συχρονισμό με το ipod. Αν τις αγοράσεις/κατεβάσεις μέσω wifi από το appstore του ipod, τότε γίνονται αυτόματα εγκατάσταση. Όταν κάνεις συγχρονισμό με το itunes θα περαστούν και σε αυτό ώστε να υπάρχουν στον υπολογιστή σου. Πρέπει να ξεχάσεις ότι ξέρεις από τα PC και τα άλλα κινητά! Εδώ ότι κάνεις στο ipod έχει να κάνει με τον συγχρονισμό του με το itunes. Τέλος αν έχεις "σπάσει" με jailbreak το ipod σου, τότε μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές στο pc σου και απλά με διπλό κλικ περνάνε στο itunes, όπου μάντεψε... κάνεις συχρονισμό!!!
onasdiss Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τέλος αν έχεις "σπάσει" με jailbreak το ipod σου, τότε μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές στο pc σου και απλά με διπλό κλικ περνάνε στο itunes, όπου μάντεψε... κάνεις συχρονισμό!!! δεν το έχω κάνει όχι και ούτε γνωρίζω τον τροπο,διάβασα ποιο πάνω που λένε ότι δεν γίνετε ακόμα.αν κάνω λάθος μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα link για να δω πως γίνετε;το έχω ψάξει και δεν έβγαλα άκρη. ---------- Προσθήκη 10-04-2010 στις 01:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-04-2010 στις 18:11 ---------- Αρχισα να βγαζω ακρη σιγα σιγα για το πως γινετε η ολη διαδικασια.μια απορια ομως.παω να κατεβασω το blacka1n.exe αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει μηνυμα στην οθονη οτι η εκινηση του προγραμματος δεν ειναι δυνατη επειδη το αρχειο ASL.dll λειπει απο τον υπολογιστη.καμια ιδεα κανεις?windows 7 εχω αν εχει καποια σημασια αυτο.
nikosjc Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ποια έκδοση itunes έχεις? Η καινούρια έκδοση απ'ότι ξέρω έχει μια ασυμβατότητα με το blackra1n...
basilis5 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μόλις κυκλοφόρησε ο opera mini το έκανα εγκατασταη. Τα σπάει! Επιτέλους σαφάρι τέλος Sent from my iPod touch using Insomnia.app
basilis5 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μόλις κυκλοφόρησε ο opera mini το έκανα εγκατασταη. Τα σπάει! Επιτέλους σαφάρι τέλος Sent from my iPod touch using Insomnia.app
basilis5 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Βασικά με εκνευριζει ο safari. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός , όλοι οι άλλοι browsers στο iPod ήταν απομιμηδεις του safari. Ο όπερα έχει πολύ πιο ευχρηστα tabs και είναι πιο γρήγορος αλλά έχει σημαντικό πρόβλημα με την προβολή. Του κειμένου σε full view καθώς και στο ζούμ Εκεί νικάει κατα κράτος ο safari. Πάντως ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμισεις Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα