Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αυτή τη θήκη μήπως την έχει βρει κανένας πουθενά?

Μισώ τα "αναμένεται σύντομα" :mad:

νομιζω ειναι σαν την δικη μου.ειναι απο σκληρο πλαστικο ε?δεν φαινεται καλα στην φωτο το υλικο για να σου πω με σιγουρια..την εχω σε αλλο χρωμα..αλλα την ειχα παρει απο πλαισιο..οποτε αναμενεται συντομα!:P

Δημοσ.

Σε αυτό το χρώμα και σε κίτρινο την έχει το πλαίσιο με "αναμένεται σύντομα" status. Τώρα από υλικό τι να σου πω....

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο να δεις την διαθεσιμότητα, για να είσαι σίγουρος, πολλές φορές γράφουν ότι να 'ναι.

• Moderators
Δημοσ.
Πάρε τηλέφωνο να δεις την διαθεσιμότητα, για να είσαι σίγουρος, πολλές φορές γράφουν ότι να 'ναι.

Και οχι μονο γραφουν, αλλα και λενε :lol:

Οταν ειχα παρει την δικη μου, στον πρωτο οροφο (οπου βρισκονταν τα ipod touch κλπ) μου ειπαν πως ειχε εξαντληθει. Κατεβαινω ισογειο και βλεπω ενα ολοκληρο ραφι με τις εν λογω θηκες :-(

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη θήκη την αγόρασα προχθές από το Πλαίσιο στην Πάτρα. Να κάνω μια ερώτηση : ρυθμίζω την ημερομηνία, αλλα αργότερα η ημερομηνία αλλάζει και πάει ένα μηνα μετά. Μήπως έχει συναντήσεις κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Επειδή είμαι καινούριος χρηστηs iPod touch, ακούω παντού να λένε πως χωρίς jailbreak δεν καταλαβαίνεις παρα μονο ένα μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων του touch. Αυτή η προσέγγιση έχει να κάνει μονο με τα games η μπορεί το touch να μου παρέχει κάποια χρήσιμα applications? Ευχαριστώ

Δημοσ.
Τη συγκεκριμένη θήκη την αγόρασα προχθές από το Πλαίσιο στην Πάτρα.

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο Μαγούλας και δεν είχε τίποτα. Το ίδιο και στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα της περιοχής μου!!!! Μετά το 4ο "Όχι" δεν συνέχισα.... Πραγματικά απόρησα :mad:

Αυτό εδώ το site είναι αξιόπιστο?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι πως δεν το περιμεναμε αλλα παντα ειναι καλοδεχουμενα τα νεα απο την Dev Team

Planned Tablet Hacks

The iPhone DevTeam has been passed confidential internal information relating to the next version of the tablet computer the ‘iPad’. An upcoming redesign of the iPad tablet computer will miniaturize the device so that it will be able to be carried on the user’s person (such as a pocket or small bag). Also a radical move to add a minimum of a 13 kbits/s speech codec to the miniaturized tablet variant is planned.

The inclusion of the voice codec will allow the user to directly utilize the GSM nomadic network, allowing person to person communications directly using your mini-iPad from anywhere dramatically speeding up the usual typed email or instant messaging capabilities that the iPad offers today.

It is the plan of the iPhone DevTeam to target this device as soon as it is released.

1st April...

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ.

Γεια σας επειδη μου εχει χαλασει ο υπολογιστης και δεν μπορω να ψαχνω απο το ipod τις σελιδες μπορει καποιος να μου πει πως μπορω και αν γινετε να ξεκλειδωσω το bt στο ipod ετσι ωστε να στελνω ηχους κτλ απο κινητο στο ipod?

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
Γεια σας επειδη μου εχει χαλασει ο υπολογιστης και δεν μπορω να ψαχνω απο το ipod τις σελιδες μπορει καποιος να μου πει πως μπορω και αν γινετε να ξεκλειδωσω το bt στο ipod ετσι ωστε να στελνω ηχους κτλ απο κινητο στο ipod?

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Παιδιά όταν έχετε τέτοιες απορίες, αναφέρετε και το μοντέλο της συσκευής σας (και πολλές φορές και το fw!)

Υπάρχει το iBlueNova (πρώην iBluetooth) που παίζει όμως σε όλες τις συσκευές iphone/ipodtouch πλην των ipodtouch 1g και 3g!

Επίσης είναι μόνο μέσω cydia, άρα χρειάζεται jb, άρα fw όχι 3.1.3!!!

Δημοσ.

Παιδιά τι λέει, έχουμε κανένα νέο από τον Opera?

Νομίζω έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που δόθηκε για έγκριση.

Δημοσ.

Ποτέ δόθηκε έγκριση;εγώ ξέρω πως έχει καταθέσει εδώ κ μέρες κ μάλιστα κάπου στην σελίδα της έχει κ ένα ρολόι που μετράει- οχι αντίστροφα

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...