Akatsuki18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Είναι δεδομένο ότι τα ipod 32gb είναι 3rd generation? Θα το αγοράσω από το πλαίσιο, πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι 3rd και όχι 2nd δεδομένου ότι έχουν το ίδιο ακριβώς κουτί? Όλα τα iPod από της 9 Σεπτεμβριου 2009 έγιναν 3g + αυτό μπορείς να το δεις και από τις ρυθμίσεις ,γενικά,πληροφωριες. Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, 3ης γενιάς είναι αυτά του Πλαισίου. Για δώρο ενδιαφερόμουν και τελικά κατέληξα μέσα σε μια ημέρα να πάρω ένα και για εμένα
d3m0n Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όλα τα iPod από της 9 Σεπτεμβριου 2009 έγιναν 3g + αυτό μπορείς να το δεις και από τις ρυθμίσεις ,γενικά,πληροφωριες. Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Φίλε όταν λες όλα εννοείς και τα 8GB ή μόνο τα 32GB; Γιατί το δώρο που Πάσχα για τον εαυτό μου θα 'ναι ένα iPod Touch 8GB απ' το Πλαίσιο. Edit: Επίσης τι λέτε θα φτάσουν τα 8GB, βασικά οι εφαρμογές με ενδιαφέρουν, η μουσική θα 'ναι το πολύ 3GB.
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Διάβασε εδώ. Τα "πραγματικά" 3g είναι τα μοντέλα των 32 και των 64gb.
pankol Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 έχω το εξής πρόβλημα σε ipod touch 2g: έχω περάσει όλα τα artworks στο itunes κανονικά, και όλα εμφανίζονται μια χαρά στο μενού album του ipod, ενώ όταν το στρέφω οριζόντια δεν μου τα δείχνει όλα, και σε μερικά δείχνει το κλασσικό μαύρο. τι να παίζει; μήπως είναι μεγαλύτερο το μέγεθος από το επιτρεπτό; η πέταξα κοτσάνα;
darkr0se Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Φίλε όταν λες όλα εννοείς και τα 8GB ή μόνο τα 32GB; Γιατί το δώρο που Πάσχα για τον εαυτό μου θα 'ναι ένα iPod Touch 8GB απ' το Πλαίσιο. Edit: Επίσης τι λέτε θα φτάσουν τα 8GB, βασικά οι εφαρμογές με ενδιαφέρουν, η μουσική θα 'ναι το πολύ 3GB. Κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να αγορασεις το 8gb γιατι για 100ευρω παραπανω παιρνεις δυσαναλογα παραπανω τεχνικα χαρακτ. δηλ. η μνημη ειναι 4 φορες μεγαλυτερη (πραγμα που μαλλον θα σου χρειαστει αμα δεν θα εχεις μεσα μονο μουσικη) ειναι 2 φορες γρηγοροτερο (παιχνιδια), εχει καλυτερο ηχειο (τσεκαρισμενα), εχει voice control, γενικα το 8gb παραμενει το 2g ενω τα 2 μεγαλυτερα ειναι 3g, ειναι πιθανο να αγορασεις το 8gb και αργοτερα να μετανιωσεις που δεν εδωσες 100euro παραπανω..
d3m0n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Διάβασε εδώ. Τα "πραγματικά" 3g είναι τα μοντέλα των 32 και των 64gb. Οκ thnx, δηλαδή διαφορές 2G-3G στα 8GB καμία στην ουσία. Κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να αγορασεις το 8gb γιατι για 100ευρω παραπανω παιρνεις δυσαναλογα παραπανω τεχνικα χαρακτ. δηλ. η μνημη ειναι 4 φορες μεγαλυτερη (πραγμα που μαλλον θα σου χρειαστει αμα δεν θα εχεις μεσα μονο μουσικη) ειναι 2 φορες γρηγοροτερο (παιχνιδια), εχει καλυτερο ηχειο (τσεκαρισμενα), εχει voice control, γενικα το 8gb παραμενει το 2g ενω τα 2 μεγαλυτερα ειναι 3g, ειναι πιθανο να αγορασεις το 8gb και αργοτερα να μετανιωσεις που δεν εδωσες 100euro παραπανω.. Θα το σκεφτώ αυτό που μου λες, φαίνεται να έχεις δίκιο. Anyway, thnx για τις πληροφορίες.
Trelospektis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καλημερα σκευτομαι να αγορασω το i-pod καθαρα για μουσικη και ταινιες ιντερνετ ετσι ωστε να περναω την ωρα μου σε ταξιδια κλπ απλα ειχα την εξης ερωτηση αν μπορει να παρει επιπλεον μνημη ετσι ωστε απο 64 να το κανω μεγαλυτερη χωριτηκοτητα αυτα ευχαριστω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καλημερα σκευτομαι να αγορασω το i-pod καθαρα για μουσικη και ταινιες ιντερνετ ετσι ωστε να περναω την ωρα μου σε ταξιδια κλπ απλα ειχα την εξης ερωτηση αν μπορει να παρει επιπλεον μνημη ετσι ωστε απο 64 να το κανω μεγαλυτερη χωριτηκοτητα αυτα ευχαριστω Όχι, δεν αναβαθμίζεται η χωρητικότητά του.
Trelospektis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 χμμ θελει σκεψη τοτε αν κ με τα 64gb πιστευω θα ειμαι οκ thanx παντως... ---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- τεσπα στη τελικα εχω κ 1 εξωτερικο σκληρο οποτε δεν πιστευω να εχω τοσο προβλημα thanx
-WISE- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 χμμ θελει σκεψη τοτε αν κ με τα 64gb πιστευω θα ειμαι οκthanx παντως... ---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- τεσπα στη τελικα εχω κ 1 εξωτερικο σκληρο οποτε δεν πιστευω να εχω τοσο προβλημα thanx τι εννοεις εχεις εξωτερικο σκληρο??οτι 8α συνδεεις το ipod με τον σκληρο?
iznodur Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 χμμ θελει σκεψη τοτε αν κ με τα 64gb πιστευω θα ειμαι οκthanx παντως... ---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ---------- τεσπα στη τελικα εχω κ 1 εξωτερικο σκληρο οποτε δεν πιστευω να εχω τοσο προβλημα thanx Φίλε μου είναι δύσκολο να γεμισεις. 64 gb εγώ με 8 βάζω τα πάντα και πάλι δεν τα έχω γεμίσει πιστεύω πως θα είσαι μια χαρά ! Σαν συσκευή απλά άψογη Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
itisme Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Γεια σας ρε παιδια ειμαι καινουργιος στο site.Μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να αγορασω το 8gb ipod touch φθηνα?
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Opera mini για iPod iPhone έτοιμος κ περιμένει έγκριση από μαμά apple για να κυκλοφορήσει μέσω app store. http://www.iphonehellas.gr/15087/opera-mini-submitted-to-the-app-store/ Εξαιρετικά νέα δείτε κ το βιντεακι να δείτε το μενού κλπ Επιτέλους! Sent from my iPod touch using Insomnia.app Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2010 από basilis5
nikosjc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Γεια σας ρε παιδια ειμαι καινουργιος στο site.Μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να αγορασω το 8gb ipod touch φθηνα? Φίλε μου, μια αναζήτηση στο skroutz θα σε βοηθήσει. http://www.skroutz.gr/c/568/mp3-kai-media-players.html?keyphrase=ipod+touch Απο κει και πέρα μπορείς να το ψάξεις σε μεταχειρισμένο είτε από τις εδώ αγγελίες http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=19 αν κάποια στιγμή βρεις κάτι, είτε κάνοντας μια ζήτηση εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=35 ή τέλος μέσω google...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα