Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Για να συνδεθείς ασύρματα, μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πας στο Wi-Fi και εκεί κοιτάς τι δίκτυα υπάρχουν και αν χρειάζονται κωδικό (θα έχει μια κλειδαριά δίπλα αν χρειάζεται). Για το δίκτυο του σπιτιού σου, πιθανώς να υπάρχει και προ-εγκατεστημένος ένας κωδικός. Σε κάποιες καφετέριες δίνουν δωρεάν Wi-Fi ή στο αεροδρόμιο και σε κάποια hotspots διάσπαρτα μέσα στις πόλεις. Αλλά μιλάμε για ίντερνετ του τύπου να δω το email μου, να δω τι γίνεται στο facebook, να δω κανένα βιντεάκι στο youtube στην καλύτερη. Από εκεί και έπειτα: Μουσική, Βίντεο, Παιχνίδια, Εφαρμογές (που πολλές από αυτές μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ανάλογα με τον καθένα αυτά, πχ χάρτες του ουρανού, θερμιδομετρητής, στάσεις του Μετρό, ένα καλό σημειωματάριο ή scheduler για να σημειώνεις ραντεβού κ.α.) Επίσης, στην κατηγορία βίντεο και ηχητικά αρχεία, υπάρχουν και τα podcasts που είναι κάτι σαν ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές κατά παραγγελία. Πχ υπάρχουν podcasts από Αμερικάνικα Πανεπιστήμια όπου συζητάνε ή δείχνουν αποσπάσματα ή και ολόκληρα βίντεο από διαλέξεις κτλ ή μπορεί να βρεις ένα podcast με κινηματογραφικά νέα ή με συνταγές μαγειρικής ή οτιδήποτε άλλο. Τα περισσότερα δωρεάν. Εγώ πιστεύω ότι τα δωρεάν πράγματα που θα βρεις θα σε καλύψουν. Ίσως να μη χρειαστεί να το κάνεις το jailbreak. Απλά πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο iTunes Store. Υποτίθεται ότι απαιτείται πιστωτική κάρτα, αλλά γνωρίζω ότι υπάρχει τρόπος να το κάνεις και χωρίς, αν και δεν ξέρω πως. Προσωπικά έχω δώσει την πιστωτική μου, αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ μου τίποτα από εκεί, κοινώς δεν έχω χρεωθεί ούτε μισό ευρώ (δεν απαιτείται ούτε κάποια χρέωση για την εγγραφή). Κάνε ένα ψάξιμο στο google για να βρεις πως γίνεται η εγγραφή χωρίς πιστωτική κάρτα ή περίμενε να σε φωτίσει κανένας άλλος εδώ.
angmar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν απαιτείται πιστωτική. Μπαίνουμε στο app store (χωρίς λογαριασμό) και επιλέγουμε να κατεβάσουμε μια free εφαρμογή. μας ζητάει login, εκεί ξεκινάμε να κάνουμε νέο λογαριασμό και ως δια μαγείας εμφανίζεται η επιλογή "no credit" ή "none" την επιλέγουμε και συνεχίζουμε κανονικά. Πλέον έχουμε διαθέσιμες όλες τις free εφαρμογές για κατέβασμα.
xrisoulini8 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ !!! με καλύψατε ολοι πληρως!!!! θα κανω account στο apple store κ απο κει κ περα ποιος με πιανει!!!κ απο οτι φανταζομαι τελικα δε θα χρειαστει να κανω jailbreak!!!! ευχαριστω!!!!:lol:
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Your lights φιλτατοι. Αλλαζω υπολογιστη και πρφανως θα χρειαστω το itunes στον καινουριο. Υπαρχει καποιος τροπος να κρατησω το ipod μου οπως ακριβως ειναι, με τις εφαρμογες του, τα τραγουδια κλπ και ο,τι αλλο νεο αρχειο θελησω να του βαλω μετα να γινεται χωρις να χασω τα προηγουμενα, ή οταν το συνδεσω στο νεο pc και το συγχρονισει θα μου τα διαγραψει ολα? Το ολο θεμα γινεται για να μην αναγκαστω να περναω παλι τα τραγουδια και τα ipa απο την αρχη οπως φανταζεστε. Ή λογικα θα πρεπει να παρω καποιο backup του itunes μου απο τον παλιο υπολογιστη και να το περασω στον νεο? Και πως?
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Your lights φιλτατοι.Αλλαζω υπολογιστη και πρφανως θα χρειαστω το itunes στον καινουριο. Υπαρχει καποιος τροπος να κρατησω το ipod μου οπως ακριβως ειναι, με τις εφαρμογες του, τα τραγουδια κλπ και ο,τι αλλο νεο αρχειο θελησω να του βαλω μετα να γινεται χωρις να χασω τα προηγουμενα, ή οταν το συνδεσω στο νεο pc και το συγχρονισει θα μου τα διαγραψει ολα? Το ολο θεμα γινεται για να μην αναγκαστω να περναω παλι τα τραγουδια και τα ipa απο την αρχη οπως φανταζεστε. Ή λογικα θα πρεπει να παρω καποιο backup του itunes μου απο τον παλιο υπολογιστη και να το περασω στον νεο? Και πως? Backup θα κάνεις...βρές που είναι σωσμένα(δεξί κλικ) αυτά που θέλεις και κανε τα copy add στο καινόυργιο iTunes.
xrisoulini8 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 παιδια βοηθεια!!!!! ενω ενθουσιαστηκα κ ειπα πως θα ειναι ευκολο τελικα να κατεβαζω δωρεαν εφαρμογες απο το apple store δεν επιβεβαιωνει τον λογαριασμο μου.εκανα κανονικα ολα οσο διαβασα κ None στην επιλογη πιστωτικης αλλα οταν παω να κανω sign in μου λεει verify your account.πηγαινω να κανω επιβεβαιωση απο το e-mail μου κ μπαινω στο link που μου δινει αλλα απλα με βγαζει στην αρχικη σελιδα της apple store. ξαναπαω στο itunes κ κανω resend για να ξαναμπω στο apple store απο το e-mail.μπαινω στο link που μου λεει αλλα απο'κει κ περα δε ξερω τι να κανω για να αρχισω να κατεβαζω εφαρμογες..δεδομενου οτι το εκανα κ με τα 2 e-mail που εχω δεν εβγαλα ακρη... μπορει καποιος να βοηθησει????εχει τοσο ωραια πραγματα δωρεαν κ δε μπορω να τα κατεβασω... τι μπορει να κανω λαθος????πρεπει να ειναι συνδεδεμενο το ipod??? help me please.....:fear:
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 παιδια βοηθεια!!!!! ενω ενθουσιαστηκα κ ειπα πως θα ειναι ευκολο τελικα να κατεβαζω δωρεαν εφαρμογες απο το apple store δεν επιβεβαιωνει τον λογαριασμο μου.εκανα κανονικα ολα οσο διαβασα κ None στην επιλογη πιστωτικης αλλα οταν παω να κανω sign in μου λεει verify your account.πηγαινω να κανω επιβεβαιωση απο το e-mail μου κ μπαινω στο link που μου δινει αλλα απλα με βγαζει στην αρχικη σελιδα της apple store. ξαναπαω στο itunes κ κανω resend για να ξαναμπω στο apple store απο το e-mail.μπαινω στο link που μου λεει αλλα απο'κει κ περα δε ξερω τι να κανω για να αρχισω να κατεβαζω εφαρμογες..δεδομενου οτι το εκανα κ με τα 2 e-mail που εχω δεν εβγαλα ακρη... μπορει καποιος να βοηθησει????εχει τοσο ωραια πραγματα δωρεαν κ δε μπορω να τα κατεβασω... τι μπορει να κανω λαθος????πρεπει να ειναι συνδεδεμενο το ipod??? help me please.....:fear: Το iTunes έχει κάνει authorised τον υπολογιστή?Τις εφαρμογές θα τις κατεβάσεις μεσα από το iTunes στο iTunes store αλλιως απο το αντίστοιχο στο iPod touch
xrisoulini8 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 τι εννοεις με το authorized???υποτιθεται πως εχω κανει download to itunes κ εχω περασει μαλιστα απο αυτο στο ipod φωτο κ τραγουδια...αρα αναγνωριζει το pc μου ετσι δεν ειναι???δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι δεν μου κανει επιβεβαιωση κ μου λεει συνεχεια verify your account... καμια ιδεα?????
Panahs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Your lights φιλτατοι.Αλλαζω υπολογιστη και πρφανως θα χρειαστω το itunes στον καινουριο. Υπαρχει καποιος τροπος να κρατησω το ipod μου οπως ακριβως ειναι, με τις εφαρμογες του, τα τραγουδια κλπ και ο,τι αλλο νεο αρχειο θελησω να του βαλω μετα να γινεται χωρις να χασω τα προηγουμενα, ή οταν το συνδεσω στο νεο pc και το συγχρονισει θα μου τα διαγραψει ολα? Το ολο θεμα γινεται για να μην αναγκαστω να περναω παλι τα τραγουδια και τα ipa απο την αρχη οπως φανταζεστε. Ή λογικα θα πρεπει να παρω καποιο backup του itunes μου απο τον παλιο υπολογιστη και να το περασω στον νεο? Και πως? Φίλε έχεις 2 επιλογές. Βασικά σου προτείνω να τις κάνεις και τις 2. 1) http://cnettv.cnet.com/sync-your-ipod-two-computers/9742-1_53-50004835.html Ακολούθησε τις οδηγίες σε αυτό το βιντεάκι. Είναι μια απλή αλλά πολύ χρήσιμη χακεριά. Πρόσεξε να κάνεις και authorize τον νέο υπολογιστή πριν κάνεις sync, αλλιώς θα τα ρημάξει όλα. 2) (Για μουσική και βίντεο) Απενεργοποίησε εντελώς τη διαχείριση μουσικής και βίντεο από το itunes και βάλε το Sharepod: http://www.getsharepod.com/download/ Πολύ καλύτερη και απλούστερη εφαρμογή από το εκνευριστικό itunes (ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσεις τη μουσική/βίντεο, αλλά μπορεί και να την αναγνωρίσει απευθείας). Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δε θέλει καν εγκατάσταση, δουλεύει γρήγορα, με απλά drag&drop, μεταφέρεις μεμονωμένα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις playlist και αηδίες. Για τα υπόλοιπα συνεχίζεις με το itunes. ---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ---------- υπάρχει τρόπος, jailbroken ή μη, που να μπορώ να αυξήσω την cache του safari στο ipod? Όταν πχ έχω ανοίξει διάφορες σελίδες (tabs) στο safari, όταν το επαναφέρω από sleep, κρατάει μόνο αυτή στην οποία το άφησα. Αν πάω να γυρίσω σε άλλη (ανοιγμένη) σελίδα, πάει να την ξαναφορτώσει, με αποτέλεσμα να τη χάνω αν δεν είμαι στο Internet. Θέλω να κρατάει περισσότερα tabs στη μνήμη. Γίνεται? http://www.instapaper.com/iphone Αρκετά χρήσιμη εφαρμογή και σε ευχαριστώ, αλλά θα με ενδιέφερε περισσότερο κάποιος τρόπος ρύθμισης της μνήμης ή της cache της συσκευής (προφανώς με jailbroken τρόπο). Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ψάχνω πάντως στο Cydia και δε βρίσκω.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Φίλε έχεις 2 επιλογές. Βασικά σου προτείνω να τις κάνεις και τις 2. 1) http://cnettv.cnet.com/sync-your-ipod-two-computers/9742-1_53-50004835.html Ακολούθησε τις οδηγίες σε αυτό το βιντεάκι. Είναι μια απλή αλλά πολύ χρήσιμη χακεριά. Πρόσεξε να κάνεις και authorize τον νέο υπολογιστή πριν κάνεις sync, αλλιώς θα τα ρημάξει όλα. 2) (Για μουσική και βίντεο) Απενεργοποίησε εντελώς τη διαχείριση μουσικής και βίντεο από το itunes και βάλε το Sharepod: http://www.getsharepod.com/download/ Πολύ καλύτερη και απλούστερη εφαρμογή από το εκνευριστικό itunes (ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσεις τη μουσική/βίντεο, αλλά μπορεί και να την αναγνωρίσει απευθείας). Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δε θέλει καν εγκατάσταση, δουλεύει γρήγορα, με απλά drag&drop, μεταφέρεις μεμονωμένα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις playlist και αηδίες. Για τα υπόλοιπα συνεχίζεις με το itunes. ---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ---------- Αρκετά χρήσιμη εφαρμογή και σε ευχαριστώ, αλλά θα με ενδιέφερε περισσότερο κάποιος τρόπος ρύθμισης της μνήμης ή της cache της συσκευής (προφανώς με jailbroken τρόπο). Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ψάχνω πάντως στο Cydia και δε βρίσκω. Οκ, παιζει να με εσωσες τρελα φιλε μου, ειδικα με το πρωτο! Σκεφτηκα να κανω αυτο που προτεινε ο atheatos, αλλα ετσι λογικα θα μου ανακατεψει αυτα που εχω περασει ηδη στο ipod και δεν εχω την διαθεση να τα ξαναταξινομω, ενω με αυτο που ειπες λογικα δεν θα εχω προβλημα. Θα το δοκιμασω και ποσταρω feedback. Και παλι thanks both :-D:-D
mitsosgate7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά,μήπως υπαρχει κανένα νέο για fm radio της apple δηλαδή αυθεντικό Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Επιβεβαιωνω πως λειτουργησε αψογα ο τροπος του Panahs. Ευχαριστω και παλι
Kingsoft Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Σε ipod touch 8GB, 1ης γενιάς, με firmware iPod1,1_3.1.1_7C145_Restore.ipsw και χρηση του redsn0w δεν φαινονται στην επιφανεια εργασιας οι εφαρμογες που βαζω εγω, πχ: spanishdict. Δοκιμασα Cydia και Rock. Διαβασα οτι μεσω terminal και SSH μπορω να τις βαλω μονος μου, αλλα ελα που δεν ξερω να δουλευω τις εφαρμογες. Συνδεθηκα μεσω CuteFTP και ειδα τους φακελους του ipod με τις applications, αλλα δεν ξερω/μπορω να τραβηξω τις εφαρμογες που εγκατεστησα (spanishdict) εκει μεσα ωστε να τις βλεπω στην οθονη. Διαβασα για τα poof και libhide, εψαξα εδω μεσα γυρω στις 25 σελιδες (τα επαιξα, κουραστηκα) και ζητω τις γνωσεις και την εμπειρια σας. Eχετε να μου δωσετε καμια οδηγια/λινκ/πμ ?
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Είναι δεδομένο ότι τα ipod 32gb είναι 3rd generation? Θα το αγοράσω από το πλαίσιο, πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι 3rd και όχι 2nd δεδομένου ότι έχουν το ίδιο ακριβώς κουτί?
nikosjc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι δεν κυκλοφορούν πλέον ipod touch 2d. Τουλάχιστον όχι στα μεγάλα καταστήματα που ξεστοκάρουν γρήγορα. 32gb είχαν και τα 2g. Επίσης μπορείς να ελέγξεις το serial number της συσκευής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα