Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ipod touch ειναι το τελευταιο μοντελο με τα 8gb και στην έκδοση την τελευταία όταν παίζω το gran theft auto συγκεκριμένα μετα που το κλεινω το παιχνίδι και παω να κουσψ μουσική κάποιες φορές το touch volume control δεν λειτουργει σωστα και θελει επανεκκινηση το ipod απο ότι ξέρω αντιμετωπίζουν πολλοί αυτό το πρόβλημα μήπως ξέρει κακεις κάτι ?

Δημοσ.
παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ipod touch ειναι το τελευταιο μοντελο με τα 8gb και στην έκδοση την τελευταία όταν παίζω το gran theft auto συγκεκριμένα μετα που το κλεινω το παιχνίδι και παω να κουσψ μουσική κάποιες φορές το touch volume control δεν λειτουργει σωστα και θελει επανεκκινηση το ipod απο ότι ξέρω αντιμετωπίζουν πολλοί αυτό το πρόβλημα μήπως ξέρει κακεις κάτι ?

Φίλε μου πολύ περίεργο είναι αυτό! Εγώ δεν το έχω ξαναακούσει! Το δοκίμασα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το έχεις jb το ipod? Το gta είναι αυθεντικό? Στο κάνει μόνο μετά από το gta ή στο κάνει γενικά?

Και στο κάνει μόνο με το touch control, με τα κουμπιά δουλεύει κανονικα?

Δημοσ.
Φίλε μου πολύ περίεργο είναι αυτό! Εγώ δεν το έχω ξαναακούσει! Το δοκίμασα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το έχεις jb το ipod? Το gta είναι αυθεντικό? Στο κάνει μόνο μετά από το gta ή στο κάνει γενικά?

Και στο κάνει μόνο με το touch control, με τα κουμπιά δουλεύει κανονικα?

όχι δεν ειναι jb το gta ειναι αυθεντικό το κανει πιο εντονα μετα το gta γενικα το κανει μετα απο κλεισειμο βαριων εφαρμογων κυρίως παιχνίδια να σου πω μεχρι τώρα το έχει κάνει μετα το gta με τα hardware buttons δουλευει κανονικά η ένταση , απο ψάξιμο στα forum της apple αλλα και σε άλλα το έχουν αρκετοι , τι προτείνετε?

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλους και δεν έχει βρεθεί λύση, έχεις δύο επιλογές:

Ή το πας για αντικατάσταση, άρα αναμονή και πιθανότητα να έχεις το ίδιο πρόβλημα και με τη νέα (αλλά μπορεί και όχι) και βεβαίως το πιο πιθανόν να είναι με fw 3.1.3 που σημαίνει ξεχνάς το jb. (εκτός αν έχεις ήδη την 3.1.3 οπότε κανένα θέμα)

Ή το κρατάς με το πρόβλημα (που δεν το θεωρώ και πολύ σημαντικό να σου πω την αλήθεια, αλλά είναι πρόβλημα όπως και να το κάνουμε!) περιμένοντας κάποιο update που να το λύνει.

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το Ipod Touch μου, με το που μπαινω στο Itunes η πολυ λιγο αργοτερα, μου εμφανιζει "cannot connect to Itunes Store". Αυτο συμβαινει μονο οταν συνδεομαι απο το σπιτι μου ενω οπουδηποτε αλλου μπαινει κανονικα. Μια φιλη μου που εχει και αυτη Ipod touch εχει ακριβως το ιδιο προβλημα οταν παει να συνδεθει στο Itunes απο το σπιτι μου. Προφανεστατα λοιπον φταιει το router. Ελα ομως που οτι ρυθμιση και να αλλαξω το προβλημα παραμενει.. Τι να δοκιμασω λοιπον? κανεις καμια ιδεα? Σε ολα τα υπολοιπα η συνδεση δουλευει τελεια και στο safari και στα apps.. το Ipod μου ειναι το 3g 32gb.

Δημοσ.

μια γενικότερη απορία...έχω ipod touch 2g και στο itunes μου λέει ότι έχω ακούσει ένα τραγούδι που πρόσθεσα πρίν απο κανα μήνα 1050 φορές, ένα άλλο ~450 και ένα άλλο γύρω 300 φόρες...οκ ακούω μουσική σχεδόν κανα 2ωρο κάθε μέρα αλλά αυτοι οι αριθμοί μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικοί...

• Moderators
Δημοσ.
μια γενικότερη απορία...έχω ipod touch 2g και στο itunes μου λέει ότι έχω ακούσει ένα τραγούδι που πρόσθεσα πρίν απο κανα μήνα 1050 φορές, ένα άλλο ~450 και ένα άλλο γύρω 300 φόρες...οκ ακούω μουσική σχεδόν κανα 2ωρο κάθε μέρα αλλά αυτοι οι αριθμοί μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικοί...

Μηπως υπολογιζει και τις φορες που περασες απο το τραγουδι χωρις να το ακουσεις ολο? Πχ ακους 5 δευτερολεπτα απο το κομματι Α και αποφασιζεις πως θελεις το επομενο τελικα, αλλα αυτο θεωρει πως το ακουσες?

Δημοσ.
O,τι πρεπει να τσιμπήσω ενα τετοιο

πριν μπω φαντάρος

Καλό θα ήταν να πάρεις κάτι φθηνό και μεταχειρισμένο, γιατί ο στρατός έχει κακουχίες και ελαφροχέρηδες! Προσοχή!!!

Πάντως θα είναι η καλύτερη συντροφιά σίγουρα!!!

Δημοσ.
O,τι πρεπει να τσιμπήσω ενα τετοιο

πριν μπω φαντάρος

αξιζει να παρεις ενα 32ρι για να το γεμισεις εφαρμογες ,παιχνιδια και ταινιες

Δημοσ.
Καλό θα ήταν να πάρεις κάτι φθηνό και μεταχειρισμένο, γιατί ο στρατός έχει κακουχίες και ελαφροχέρηδες! Προσοχή!!!

Πάντως θα είναι η καλύτερη συντροφιά σίγουρα!!!

Ναι το ξέρω Λουκετακια και θανατος οποιος πειράξει τα πραγματα μου.

Θολώνω:devil:

Οσο για το 32αρι gg αλλα 299

Μαλλον το 8αρι(δυστηχως 2G ειναι)

Δημοσ.

Μηπως υπολογιζει και τις φορες που περασες απο το τραγουδι χωρις να το ακουσεις ολο? Πχ ακους 5 δευτερολεπτα απο το κομματι Α και αποφασιζεις πως θελεις το επομενο τελικα, αλλα αυτο θεωρει πως το ακουσες?

το τραγούδι που λέω παραπάνω 26/2 ήταν 1050 και τώρα το βλέπω 1833...5 μέρες 800 plays δεν παιζει...

Δημοσ.

παιδες μια ερωτησουλα..καποιο bluetooth app δωρεαν για συνεργασια με αλλα ipods και κοινα κινητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...