Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να υπάρχει γιατί σαν να έχω δει κάτι, αλλά δεν ξέρω ποια είναι.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χωρις jailbreak δεν μπορεις να αλλαξεις το backround.

Αν εχεις κανει jailbreak, βαλε το winterboard και διαλεξε μεσα απο τα χιλιαδες theme που υπαρχουν.

Δημοσ.
Χωρις jailbreak δεν μπορεις να αλλαξεις το backround.

Αν εχεις κανει jailbreak, βαλε το winterboard και διαλεξε μεσα απο τα χιλιαδες theme που υπαρχουν.

δεν εχω κανει..γτ ειμαι και εγω απο τους πονεμενους της 3.1.2..

παρολα αμα υπηρχε θα ηθελα να βαλω καμια φωτο απο πισω σαν θεμα..

Δημοσ.

παιδια για 3.1.2 ipod touch 3G τι επιλογες jailbreak εχουμε?

πως λειτουργει? ποια links?

μπορω να αποφυγω να βαλω την τελευταια 3.1.3 αν την βρει το itunes?

thanks

Δημοσ.

ipod touch 3g - 3.1.3

Δεν γίνεται jb (ακόμα, και πιθανόν να μην γίνει τελικά)

Μπορείς απλά να επιλέξεις στο itunes να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις.

Προσοχή: επιλογή να μην κάνει ούτε download την νέα έκδοση γιατί έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που την κάνει και εγκατάσταση μόνο του μετά!

ipod touch 3g - 3.1.2

Γίνεται jb αλλά αν κλείσει η συσκευή όταν την ανοίξεις δεν μπαίνει μέσα (εμφανίζει το usb με το σηματάκι του itunes και κολλάει εκεί).

Πρέπει να ξανατρέχεις κάθε φορά το blackra1n, το προγραμματάκι που "σπάει" τη συσκευή. Είναι πολύ απλό, απλά το έχεις στα win ή mac, συνδέεις το ipod και το τρέχεις. Περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος!

Οπότε μια λύση είναι να μην κλείνει καθόλου (σαν να έχεις κινητό).

Το Cydia, στο περνάει αυτόματα σαν app το blackra1n και εκεί βρίσκεις διάφορα καλούδια που έχει φροντίσει η apple να μην έχει, δεν ξέρω για ποιον λόγο (πχ multitask, οργάνωση φακέλων, backgrounds, 5x5 εικονίδια, και πολλά πολλά άλλα! ;-)).

Για converter... format factory. Απλό, εύκολο, γρήγορο, free...!

Γενικά με το jb αλλάζει χαρακτήρα η συσκευή. Μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι μπορείς να φανταστείς! Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα (δεν υπάρχει δλδ) είναι να παίζει τα flash sites... :-(

Δημοσ.

Αυτοι οι Crackers α καλύτερα παιδιά και ήρωες!

Ζουμε για να σας ακολουθούμε :-D:-):lol::-D:lol::-):lol::-D:-):lol::-D:lol:

αντε να δουμε το καινούργιο κρακ!

Δημοσ.
ipod touch 3g - 3.1.3

Προσοχή: επιλογή να μην κάνει ούτε download την νέα έκδοση γιατί έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που την κάνει και εγκατάσταση μόνο του μετά!

ipod touch 3g - 3.1.2

Γίνεται jb αλλά αν κλείσει η συσκευή όταν την ανοίξεις δεν μπαίνει μέσα (εμφανίζει το usb με το σηματάκι του itunes και κολλάει εκεί).

Πρέπει να ξανατρέχεις κάθε φορά το blackra1n, το προγραμματάκι που "σπάει" τη συσκευή. Είναι πολύ απλό, απλά το έχεις στα win ή mac, συνδέεις το ipod και το τρέχεις. Περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος!

Το Cydia, στο περνάει αυτόματα σαν app το blackra1n και εκεί βρίσκεις διάφορα καλούδια που έχει φροντίσει η apple να μην έχει, δεν ξέρω για ποιον λόγο (πχ multitask, οργάνωση φακέλων, backgrounds, 5x5 εικονίδια, και πολλά πολλά άλλα! ;-)).

Γενικά με το jb αλλάζει χαρακτήρα η συσκευή. Μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι μπορείς να φανταστείς! Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα (δεν υπάρχει δλδ) είναι να παίζει τα flash sites... :-(

Eυχαριστουμε για τη βοηθεια αλλα απο το cydia το blackra1n πως θα το τρεξω αφου

αν το κλεισω πρεπει να το τρεξω παλι απο τον υπολογιστη?

μηπως εννοεις κατι αλλο?

επισης τα .ipa πως τα εγκαθιστω ?

ενας τροπος ειναι απο cydia σωστα?

υπαρχει τροπος απο PC μεσω του itunes?

Δημοσ.
ipod touch 3g - 3.1.3

ipod touch 3g - 3.1.2

Φίλε σε ευχαριστούμε για την απάντησή σου, είναι αυτό που πολλοί από εδώ ψάχναμε.

Ερώτηση: Αν θέλουμε μετά το jailbreak να κατεβάσουμε κάτι από το apple store ή για να το συνδέσουμε με itunes, τι γίνεται? θα τα ρημάξει όλα?

Αν για κάποιο λόγο θέλω να ξαναβάλω το normal firmware, μπορεί να μου περάσει το 3.1.3? (έχω το 3.1.2)

Δημοσ.

Το Cydia' date=' στο περνάει αυτόματα σαν app το blackra1n και εκεί βρίσκεις διάφορα καλούδια που έχει φροντίσει η apple να μην έχει, δεν ξέρω για ποιον λόγο (πχ multitask, οργάνωση φακέλων, backgrounds, 5x5 εικονίδια, και πολλά πολλά άλλα! ;-)).

[/quote']

Sorry παιδιά, εκφραστικό λάθος δικό μου.

Λοιπόν, το blackra1n είναι ένα .exe προγραμματάκι. Googleit και θα το βρείτε πολύ εύκολα!

Συνδέεις το ipod, κλείνεις το itunes αν σου ανοίξει μόνο του, και τρέχεις το blackra1n.exe.

Σε μερικά δευτερόλεπτα και μετά από την φάτσα του geohot (που έσπασε iphone/pod, κλπ) και μετά από κάνα δυο επανεκινήσεις είναι έτοιμο. Όταν ανοίξει, έχει πλέον μέσα σαν εφαρμογή το Cydia (απ'ότι θυμάμαι δλδ γιατί έχω καιρό που το έχω κάνει). Αυτό είναι όπως το appstore μόνο που έχει εφαρμογές (επί πληρωμή ή μη) που δεν έχει δώσει άδεια η apple.

Τώρα υπάρχουν και κάποια κόλπα για να μπαίνεις στην ουσία σε κάποια "μαγαζια(?)" (κάτι σαν ftp είναι που ο καθε ένας ανεβάζει τις εφαρμογές του) που όμως θέλουν ψάξιμο. Δλδ πιθανόν να ψάξετε για μια εφαρμογή, που σας λένε ότι βρίσκεται σε κάποιο link. Αυτά είναι τα sources. Κάποια links της μορφής "http://cydia.xsellize.com". Για να το προσθέσεις, αφού ανοίξεις το cydia πας:

Manage>Sources>Edit>Add και το γράφεις. Add Source> Done

Πλέον στο Manage>Sources θα έχουν προστεθεί νέοι φάκελοι με εφαρμογές που μπορείς να κάνεις instal, και από το Manage>Package μπορείς να δεις τι έχεις εγκαταστήσει και να το επεξεργαστείς.

Αυτά εν ολίγεις. Το θέμα θέλει και αρκετό ψάξιμο πάντως για "πηγές" κλπ...

@gesamgr: Το cydia δουλεύει ακριβώς όπως το appstore. Μπαίνεις, βρίσκεις αυτό που θέλεις (έχει και search) και πατάς το Install.

Τις ipa που θα κατεβάζεις από το internet στο pc σου, με διπλό κλικ περνάνε στο itunes και από κει κάνεις συγχρονισμό.

@Panahs: Κανένα πρόβλημα! Κατεβάζεις ότι θέλεις από το appstore (έχει καθημερινά πολλές free εφαρμογές) ή επι πληρωμή και είσαι OK.

Τώρα για το νορμάλ firmware... ας το καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ! Προσοχή λοιπόν στο τι θα κατεβάζετε! Δυστυχώς θα σου φορτώσει την 3.1.3, και μετά, αν θέλεις οποσδήποτε jb, έχει μεγάλη διαδικασία το downgrate! Μάλιστα πρέπει να κρατήσεις κάποια αρχεία πριν την πάθεις. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα και δεν τα ξέρω καλά. Θα το ψάξω όμως κάποια στιγμή.

Σημ. Άλλες οι εφαρμογές του cydia που αυξάνουν τις δυνατότητες της συσκευής (multitask κλπ), και άλλες οι sπ@sμΕνΕs εφαρμογές του appstore που τις βρίσκετε αλλού και τις κατεβάζετε στο pc σας. Υπάρχουν βέβαια και μέσα στο cydia αλλά καλύτερα να έχετε τα ipa στο pc σας για backup.

Πάντως μια γρήγορη ανάγνωση και στο θέμα για iphone ή σε κάποιο εξειδικευμένο forum θα σας λύσει πολλές απορίες μιας και ισχύουν ακριβώς τα ίδια και για το ipod touch...

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πω είναι: αφού το κανεις jailbreak μπορείς μετά να ανοίγεις iTunes ή/και να μπαίνεις στο official apple store ή αναγνωρίζει ότι είναι jailbroken και παει να το επαναφέρει?

Οι εφαρμογές που κατέβασες πριν το κανείς jailbreak μένουν ή είναι ασύμβατες με το Cydia?

Γενικά υπάρχει κανένας κίνδυνος απόρριψης/ κάποιου είδους ban από την Apple ή όλα δουλεύουν όπως πριν?

Το λέω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάποια λεξικά από το Apple Store που κάνουν κανά 20αρι ευρώ και δε θέλω να τα κλαίω αφού κάνω jailbreak.

• Moderators
Δημοσ.
Αυτό που θέλω να πω είναι: αφού το κανεις jailbreak μπορείς μετά να ανοίγεις iTunes ή/και να μπαίνεις στο official apple store ή αναγνωρίζει ότι είναι jailbroken και παει να το επαναφέρει?

Οι εφαρμογές που κατέβασες πριν το κανείς jailbreak μένουν ή είναι ασύμβατες με το Cydia?

Γενικά υπάρχει κανένας κίνδυνος απόρριψης/ κάποιου είδους ban από την Apple ή όλα δουλεύουν όπως πριν?

Το λέω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάποια λεξικά από το Apple Store που κάνουν κανά 20αρι ευρώ και δε θέλω να τα κλαίω αφού κάνω jailbreak.

Οχι δεν αναγνωριζεται οτι ειναι jailbroken και δεν θα στο επαναφερει. Αυτο που ενδεχομενως να αναγνωρισει αν βει νεο firmware ειναι πως δεν εχεις την τελευταια εκδοση και θα σου προτεινει να στο εγκαταστησει (με πληρωμη).

Οι εφαρμογες (ολες οι εφαρμογες, ασχετα αν ειναι απο το cydia, απο το app store, ή δωρο απο καποιον θειο) ειναι συμβατες μετα το jailbreak. Mην μπερδευεσαι με το cydia, αυτο ειναι ανεξαρτητη εφαρμογη και οπως ειπε ο φιλος παραπανω ειναι σαν unofficial appstore, το οποιο λειτουργει ανεξαρτητα απο το official app store, δεν συσχετιζονται. Επισης αν το κανεις τελικα το jb δεν εχεις καμια δυσλειτουργια του τυπου που προανεφερες.

Τελος, αφου θα το κανεις που θα το κανεις το jb, περιμενε πριν αγορασεις τα λεξικα σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...