Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση, τα τραγουδια που περναμε στο ipod μπορουν να εχουν τα lyrics τα οποια θα ειναι συγχρονισμενα με το τραγουδι? Εβαλα σε καποια με copy/paste απο αρχεια txt χωρις να εχουν χρονους και αναγνωριστηκαν σωστα, αλλα φυσικα ειναι στασιμα οπως ειναι αναμενομενο. Mεχρι στιγμης δεν εχω πετυχει κατι που να"προχωραει".Ολα στασιμα.Δεν το χω ψαξει αν γινεται κιολας.
nikosjc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση, τα τραγουδια που περναμε στο ipod μπορουν να εχουν τα lyrics τα οποια θα ειναι συγχρονισμενα με το τραγουδι? Εβαλα σε καποια με copy/paste απο αρχεια txt χωρις να εχουν χρονους και αναγνωριστηκαν σωστα, αλλα φυσικα ειναι στασιμα οπως ειναι αναμενομενο. Κανε στο google μια αναζήτηση για iPod touch karaoke και θα σου βγάλει διάφορα apps. Κάποιο μπορεί να σου κάνει... Επίσης κανε ένα search και στο AppStore για karaoke η lyrics. Και εκεί θα βρεις διάφορα...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κανε στο google μια αναζήτηση για iPod touch karaoke και θα σου βγάλει διάφορα apps. Κάποιο μπορεί να σου κάνει... Επίσης κανε ένα search και στο AppStore για karaoke η lyrics. Και εκεί θα βρεις διάφορα... Βασικα δεν θελω ακριβως karaoke προγραμμα, απλα θελω να βλεπω τα lyrics απο τα τραγουδια που ακουω στον default player και αν ειναι δυνατον αυτα να ειναι συγχρονισμενα. Λογικα ομως δεν πρεπει να γινεται οπως ειπε και ο φιλος Gi0, αφου θα επρεπε να υποστηριζονται αρχεια υποτιτλων (δεν θυμαμαι τι καταληξη εχουν αυτα). Ευχαριστω για την βοηθεια
grizano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά, τη περασμένη εβδομάδα πήρα ένα ipod touch 3G 64GB από την expansys. Είχα πριν ένα ipod classic 80GB και το πούλησα για να πάρω αυτό οπότε δεν έχω κάτι παρόμοιο με το οποίο να το συγκρίνω (π.χ. για κινιτό έχω HTC Touch Diamond 2 με Windows Mobile 6.5). Όλα ωραία και καλά όσον αφορά την expansys και τις υπηρεσίες τους. Όμως, έχω παρατηρήση ένα "πρόβλημα" στην οθόνη/πρόσοψη της συσκευής. Στη κάτω αριστερά και δεξιά γωνία της οθόνης/πρόσοψης βλέπω ότι αν πιέσω λίγο (όχι πολύ δυνατά) "βουλιάζει" λιγο (στη ουσία λυγίζει προς τα κάτω). Στην κάτω αριστερή γωνία κάνει ένα "κλικ" αλλά στη δεξια κάτω γωνία βουλιάζει λιγάκι, τόσο που το προστατευτικό οθόνης που έχω βάλει να μένει "πανω" ενω η οθόνη να βουλιάζει (δηλ ξεκολάει σε κείνο το σημείο. Έκανα λίγο google το θέμα και βρήκα διάφορες αναφορές για "loose screen" ή "screen problem" για ipod touch (σχεδόν όλα για το 2g μοντέλο). Οι ερώτησεις μου είναι οι εξής: 1) το έχει δει κανένας άλλος ιδιοκτήτης του ipod touch (είτε 2g ή 3g) αυτό το πρόβλημα με την οθόνη; 2) Αν το έχει δει κάποιος, το θεωρεί πρόβλημα ώστε να είναι απαραίτητη η επιστροφή (για επισκευή) ή αντικατάσταση της συσκευής; 3) Έχει κανείς εμπειρία με επιστροφές/αντικατάστασεις με expansys; Ενώ έχω πάρει κι άλλες φορές πράγματα από κει, δεν μου είχε τύχει να χρειαστεί να επιστρέψω κάτι. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω ένα iPod Touch που η κάτω αριστερή γωνία έχει το ζήτημα που αναφέρεις. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό, απλά το έχω παρατηρήσει. Δεν επηρεάζει σε τίποτα την απόδοση της συσκευής. Ούτε καν το πόσο γερό είναι, γιατί έχει φάει μια πάρα πολύ γερή πτώση και δεν έπαθε τίποτα. Για να καταλάβεις, έκανα διάδρομο γυμναστικής και όπως είχα τα ακουστικά στα αυτιά μου και κουνούσα τα χέρια, τραβάω με το χέρι τα ακουστικά με πολλή δύναμη και πετάω το iPod στο πάτωμα (θα μπορούσα πραγματικά να το έχω πάρει και να το έχω πετάξει κάτω με δύναμη να το σπάσω, κάτι αντίστοιχο ήταν αυτό που έκανα). Φυσικά ήμουν σίγουρος ότι... πέθανε. Κι όμως, το σήκωσα και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Έμεινα εντελώς μ... Δε μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα από τότε.
grizano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά μάλλον λέω να το κρατησω όπως έχει. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό το προβλημα αλλά πιο πολύ είναι το «γαμ@@@» της υπόθεσης. Δηλ αγοράζοντας κάτι περιμένεις να είναι σε «άψογη» κατάσταση, αυτό είναι όλο. Τώρα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω παρατηρήσει κανά δυο φορές, μετα από αρκετή ώρα παιχνιδιών (που το σκίζουν τα παιδιά) με έντονα γραφικά, πχ FIFA 2010, να ζεσταινετε αρκετά. Αυτό είναι το φυσιολογικό του πράγματος. Αυτό ως που δεν είναι φυσιολογικο είναι η touch οθόνη να αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα. Δηλ αλλού παταω εγώ, αλλού πατιεται! Αυτό πάντα όταν έχει ζεσταθει πολύ. Θεωρώ ότι είναι αναμενωμενο από τη στιγμή που δεν είναι να το τσακιζεις (2+ ώρες) σε παιχνίδια με έντονα γραφικά. σωστά δεν το βλέπω;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Χμ... δε γνωρίζω. Και μένα μου ζεσταίνεται πολύ. Δε θυμάμαι να μου παρουσιάζει απρόσμενη συμπεριφορά. Αλλά γενικά δεν το τσακίζω κιόλας συχνά.
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά μάλλον λέω να το κρατησω όπως έχει. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό το προβλημα αλλά πιο πολύ είναι το «γαμ@@@» της υπόθεσης. Δηλ αγοράζοντας κάτι περιμένεις να είναι σε «άψογη» κατάσταση, αυτό είναι όλο. Τώρα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω παρατηρήσει κανά δυο φορές, μετα από αρκετή ώρα παιχνιδιών (που το σκίζουν τα παιδιά) με έντονα γραφικά, πχ FIFA 2010, να ζεσταινετε αρκετά. Αυτό είναι το φυσιολογικό του πράγματος. Αυτό ως που δεν είναι φυσιολογικο είναι η touch οθόνη να αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα. Δηλ αλλού παταω εγώ, αλλού πατιεται! Αυτό πάντα όταν έχει ζεσταθει πολύ. Θεωρώ ότι είναι αναμενωμενο από τη στιγμή που δεν είναι να το τσακιζεις (2+ ώρες) σε παιχνίδια με έντονα γραφικά. σωστά δεν το βλέπω; Φιλε πηγαινε το τους πίσω οσο μπορεις να σου δώσουν αλλο και θα εισαι ΟΚ μετα!εχεις περίεργα προβλήματα...
nikosjc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα δεν θελω ακριβως karaoke προγραμμα, απλα θελω να βλεπω τα lyrics απο τα τραγουδια που ακουω στον default player και αν ειναι δυνατον αυτα να ειναι συγχρονισμενα. Λογικα ομως δεν πρεπει να γινεται οπως ειπε και ο φιλος Gi0, αφου θα επρεπε να υποστηριζονται αρχεια υποτιτλων (δεν θυμαμαι τι καταληξη εχουν αυτα). Ευχαριστω για την βοηθεια Το καραοκε εκτός του ότι είναι τραγούδια χωρίς να ακούγεται ο τραγουδιστής, κάνει και αυτό ακριβώς που θέλεις, γι'αυτό σου είπα να ψάξεις έτσι. Εγώ πάντως το έψαξα λίγο και κάτι βρήκα αλλά μόνο για αυτά που υποστηρίζει και όχι με δικά μας αρχεία. Έτσι είναι δυστυχώς μόνο για ξένα τραγούδια, αλλά είναι τρομερό. Λέγεται TuneWiki, είναι free στο appstore! και μου δούλεψε άψογα σε τραγούδια των linkin park που είχα πρόχειρα. Μάλιστα, εκτός από τους στοίχους στη γλώσσα του τραγουδιού, έχει τη δυνατότητα μετάφρασης τους και στα Ελληνικά!!! (έχει λαθάκια αλλά σίγουρα βγάζεις νόημα) Δοκίμασε το, αξίζει! Α, έχει και ιντερνετ ραδιο...
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το καραοκε εκτός του ότι είναι τραγούδια χωρίς να ακούγεται ο τραγουδιστής, κάνει και αυτό ακριβώς που θέλεις, γι'αυτό σου είπα να ψάξεις έτσι. Εγώ πάντως το έψαξα λίγο και κάτι βρήκα αλλά μόνο για αυτά που υποστηρίζει και όχι με δικά μας αρχεία. Έτσι είναι δυστυχώς μόνο για ξένα τραγούδια, αλλά είναι τρομερό. Λέγεται TuneWiki, είναι free στο appstore! και μου δούλεψε άψογα σε τραγούδια των linkin park που είχα πρόχειρα. Μάλιστα, εκτός από τους στοίχους στη γλώσσα του τραγουδιού, έχει τη δυνατότητα μετάφρασης τους και στα Ελληνικά!!! (έχει λαθάκια αλλά σίγουρα βγάζεις νόημα) Δοκίμασε το, αξίζει! Α, έχει και ιντερνετ ραδιο... Thanks! Το κατεβαζω και τσεκαρω... Ετσι κι αλλιως για ξενα με ενδιαφερει ΕΔΙΤ: Καλοοοο! Βρηκε και αρκετα κουλα που ειχα φορτωσει!
Panahs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά υπάρχει jailbroken έκδοση για ipod 2g 3.1.2? Βοηθήστε έναν νέο. Ψάχνω στο Internet και βρίσκω κάτι Redsnow, κάτι Pwnage, κάτι Cydia και έχω μπερδευτεί. Εσείς τι έχετε κάνει?
rigasrigas1980 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας, ξερετε μηπως γιατι οταν συγχρονιζω το Ipod classic δε μεταφερει ολα τα περιεχομενα της library στο ipod, αλλα οτι θελει αυτο? ευχαριστω
Panahs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας, ξερετε μηπως γιατι οταν συγχρονιζω το Ipod classic δε μεταφερει ολα τα περιεχομενα της library στο ipod, αλλα οτι θελει αυτο? ευχαριστω Αν σου έχει σπάσει τα νεύρα το gay-tunes, δοκίμασε το sharepod: http://www.getsharepod.com/ Με αυτό μπορείς να μεταφέρεις και μεμονωμένα τραγούδια ξεχωριστά. Πρόσεξε όμως να απενεργοποιήσεις το music/ video sync και να ενεργοποιήσεις το "manually manage music and videos" από το shit-tunes, γιατί την επόμενη φορά που θα το ξανανοίξεις ενδέχεται να στα αδειάσει όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά υπάρχει jailbroken έκδοση για ipod 2g 3.1.2? Βοηθήστε έναν νέο. Ψάχνω στο Internet και βρίσκω κάτι Redsnow, κάτι Pwnage, κάτι Cydia και έχω μπερδευτεί. Εσείς τι έχετε κάνει? Εγώ χρησιμοποίησα το Pwnage πάντως. Το Cydia δεν είναι πρόγραμμα ΓΙΑ να κάνεις jailbreak. Είναι ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται ΟΤΑΝ κάνεις jailbreak, ώστε να κατεβάζεις από εκεί εφαρμογές που δεν έχουν εγκριθεί από το iTunes Store.
-WISE- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μια απλη ερωτησουλα παιδες! υπαρχει εφαρμογη που σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις backround στο μενου?εννοω πισω απο τα εικονιδια.οχι στην οθονη αναμονης. κατι free γτ εχω το 3.1.2 και δεν εχω κανει jb..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα