Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπορει να ειναι καπως χαζη η απορια...

αν αγορασω ipod touch απο το εξωτερικο πχ τουρκια θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας.

ρωταω γτ νομιζω οτι στο Iphone υπαρχει αυτο το προβλημα

μηπως λεω βλακειες?

any answers?

plz

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για να μετατρεψουμε ταινια ; αναζητω την χρυση τομη σε ποιοτητα- χωρητικοτητα συμφωνα με τις εμπειριες σας.

επισης υπαρχει περιπστωση συγχρονισμου με το outlook ;

• Moderators
Δημοσ.
ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για να μετατρεψουμε ταινια ; αναζητω την χρυση τομη σε ποιοτητα- χωρητικοτητα συμφωνα με τις εμπειριες σας.

Σχετικο το συγκεκριμενο,θα πρεπει να παιξεις λιγο για να δεις τι θεωρεις ικανοποιητικο.Συνηθως τα προγραμματα που κανουν αυτοματα την μετατροπη για το iphone σου δινουν και 3-4 ρυθμισεις(good,best,max κλπ)περα της custom.

επισης υπαρχει περιπστωση συγχρονισμου με το outlook ;

Στο itunes υπαρχει επιλογη για το outlook.

• Moderators
Δημοσ.
κανενα προγραμμα που προτεινεις;

Το τελευταιο που χρησιμοποιησα ηταν το badaboomit λογω του cuda στην nvidia μου και την πολη γρηγορη μετατροπη των video.

Ενα search δινει μπολικες thread για το θεμα

πχ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314595

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=263287

Δημοσ.

Ένα shout-out και στο HandΒrake,

που μου έλυσε τα χέρια στις μετατροπές βίντεο (avi+mkv).

Καλές αυτόματες ρυθμίσεις για touch - ανάλoγες του εισαχθέντος format (+προσαρμογή aspect ratio),

ωραία (παραδόξως) εμφάνιση υποτίτλων (με on/off επιλογή) και ικανοποιητική,για μένα,διαχείριση μεγέθους.

Δημοσ.

εγω για να μετατρεψω βιντεακια χρησιμοποιω το moviePod.ειναι αρκετα γρηγορο και δεν χαλαει την ποιοτητα του αρχικου βιντεο.(σου χει και την επιλογη για να διαλεξεις εσυ την ποιοτητα ουτως η αλλως..)

εχω μετατρεψει αρχεια flv και MPG μεχρι στιγμης..

Δημοσ.

Απο οσο ξερω το ipod εχει κλειδωμενη την λειτουργια μικροφωνου μεσω bluetooth, και μπορεις μονο μεσω ενσυρματου μικροφωνου να κανεις δουλεια.

Συγκεκριμενα εγω που θελω να το χρησιμοποιησω στο skype τι πατεντα παιζει? Πρεπει να αγορασω καποιο, η φτιαχνω απο δικα μου κομματια. Τι παιζει με αυτα τα ακουστικα-μικροφωνα? Μπορω να πατω και απο το μαζαγι ηλεκτρικων της γειτονιας ή εχει συγκεκριμενες προδιαγραφες?

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι καινούριος στην "παρέα" (πριν 2 μέρες μου έκαναν δώρο ένα ipod).

Το μηχανάκι είναι τρομερό, όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο κολλάω. Όμως, αν και διάβασα όλο σχεδόν το topic (το πέρασα στα γρήγορα, οπότε μπορεί να μου διέφυγε κάτι) έχω αρκετές απορίες.

Μια βασική είναι το αν μπορώ να αποθηκεύω αρχεία από το internet στο ipod (από ότι έχω καταλάβει, όχι).

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω έστω τα attachments από τα mail (πχ pdf και docs) και να τα αποθηκεύω σε κάποιον φάκελο? Πρέπει να το χακάρω?

Οι χακαρισμένες εκδόσεις σε αφήνουν να το κάνεις αυτό? Μπορείς να μεταφέρεις κομμάτια μουσικής μεμονωμένα και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεις όλα τα κομμάτια του ίδιου καλλιτέχνη? Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια σταθερή jailbroken έκδοση, αν το ipod μου έχει λειτουργικό 3.1.2 (ο αριθμός μοντέλου ξεκινάει από MC)?

Δημοσ.

θα ηθελα τη βοηθεια σας. πηγα να κανω αναβαθμιση στην εκδοση 3.1.3 kai to ipod touch 3g κολλησε πανω στην αναβαθμιση. τωρα δε το αναγνωριζουν τα windows 7 ουτε το itunes σε 2 υπολογιστες που προσπαθησα. επισης προσπαθησα να κανω restart τη συσκευη κρατωντας πατημενα και τα 2 κουμπια και δε γινεται τιποτα. βασικα η συσκευη μου απο τοτε που κολλησε ειναι νεκρη. να προσθεσω οτι το ipod δεν ηταν jailbreak.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκίμασε να το βάλεις σε DFU Mode με τον από κάτω τρόπο:

Step 1. Connect iphone to USB then listen to the sound when it connect and disconnect.

Step 2. Hold the home and power buttons until hear the disconnect sound then release power button.

Step 3. Wait until you hear another sound then release home button.

και μετά προχώρα με το restore.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση, τα τραγουδια που περναμε στο ipod μπορουν να εχουν τα lyrics τα οποια θα ειναι συγχρονισμενα με το τραγουδι? Εβαλα σε καποια με copy/paste απο αρχεια txt χωρις να εχουν χρονους και αναγνωριστηκαν σωστα, αλλα φυσικα ειναι στασιμα οπως ειναι αναμενομενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...