S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Πως γίνεται να χαλάει λιγότερη μπαταρία οταν το κλείνω σε hibernate mode από όταν το κλείνω κανονικά(κόκκινη μπάρα)?
chaos748 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ IPOD TOUCH TON 8GB K EXV MERIKEΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...μην το παρω τσαμπα...ακουστε...καταρχην θελω να ρωτησω αν η εκδοση των 8gb εχει wifi...ακομα μπορω να κατεβασω καποια παιχνιδια η καποιες εφαρμογες κ να τισ κανω install?κ αν ναι χρειαζεται καποιο προγραμμα για το install?μπορω να βαλω msn messenger?
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Eχει wifi, μπορείς να κατεβάζεις τις δωρεάν εφαρμογές, δεν θέλει installer. Δεν ξέρω για το msn.
The_Mentor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 για messanger προφανώς δεν έχει τον MSN αλλά εγώ χρησιμοποιώ τον IM+ Lite που είναι δωρεάν και είναι εξαιρετικό. Επίσης συνδέεται σε διάφορους client όπως MSN, ICQ, yahoo κλπ κλπ κλπ...
chaos748 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτησω κ κατι αλλο...τις ταινιες π κατεβαζουμε απο το ιντερνετ...αυτες π δεν ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι τις παιζει?θελω να πω οτι θα βαλω κανονικα το αρχειο τις ταινιας κ μετα θα βαλω κ το αρχειο των υποτιτλων...θα το αναγνωριζει?κ κατι αλλο...μεσα στο cd π δινεται κατα την αγορα υπαρχει καποιο προγραμμα convertor gia τα video?
Tracer27 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Παιδια χρόνια πολλά και καλή χρονιά...Απο χτες το βράδυ με την αλλαγή του χρόνου δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο μου με το iPodTouch...Μου βγάζει το εξής:Unable to connect to the network και το όνομα του δικτύου μου..Έχω δοκιμάσει τα πάντα...Το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες..Υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάποια βλάβη??
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά του Ipod απο πλαίσιο αλλά θέλω να το πάρω με δόσεις.Ξέρετε αν γίνετε με δόσεις;Σκέφτομαι για 12 ή 24... Είναι άτοκες ή με τόκο; Και επίσης θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλα και ας απαντήσει όποιος μπορεί και έχει καλή διάθεση.Επειδή θα χρησιμοποιώ το wifi του πολύ για κυρίως chat και surfing σε ιστοσελίδες...Θα με κουράζει ή θα το κάνω ευχάριστά χωρίς να με κουράζει στα μάτια; Και επίσης έχει αυτές τις "μαγκές" ( ) που κάνει το iphone όταν...Ξέρετε,γυρίζοντας τη συσκευή να γυρίζει και η οθόνη.... Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να έχετε όλη μια καλή χρονιά και να πραγματοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας Εκτός και αν μου προτείνετε να πάρω κάτι φτηνότερο για αυτά που θέλω(chat+mail). Σκεφτόμουν και αυτό μιας που θέλω κινητό.Απλά θέλω να μπορώ να κάνω και chat και να μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα...Γίνετε κάτι τέτοιο με αυτό το lg; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2009 από giorgos147
Tracer27 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 @S2Katana το πρόβλημα μου φτιάχτηκε ως δια μαγείας...Σε άλλα δίκτυα δεν έμπαινα και ακόμα και λάθος password να πατούσα στο δικό μου αυτό μου πέταγε το ίδιο μήνυμα... @giorgos147 κοίτα εγώ εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο το μηχανηματάκι Οκ το οτι το γυρνάς και ανάλογη κίνηση κάνει και η οθόνη δεν λέει πολλά οταν ακούς μουσική δεν θα σε τρελάνει...Οταν σερφάρεις όμως ειναι πολύ χρήσιμο.. Ίσως σε κουράσει λίγο το chat επειδή πρέπει να πατάς ενα-ενα τα γράμματα αλλά είναι μέχρι να το συνηθίσεις πιστεύω. Νομίζω πως ειναι έντοκες οι δόσεις.Δεν παίρνω κι όρκο
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πάρα πολύ tracer Αξίζει δηλαδή το μηχάνημα ε;Ειδικά για αυτά που το θέλω εγώ(chat+surfing+mails) Επίσης άκουσα σε ένα βίντεο στο youtube,ότι δεν υποστηρίζει hotmail.Εδώ στα 3:48 λεπτά Αληθεύει; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2009 από giorgos147
Poison6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 στην native εφαρμογή για μαιλ δεν το υποστηρίζει.. αλλα μέσω σαφάρι μπορείς να τα δεις κανονικά σαν να είσαι στο pc..αν και νομίζω πως υπάρχει μια εφαρμογή στο appstore(ακριβή νομίζω) που μπορείς και ρυθμίζεις και το hotmail..
Tracer27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Με τα ίδια λεφτά γιατί περίπου την ίδια τιμή έχει και το κινήτο που έχεις στο link εγώ θα επέλεγα το ipod..κι επειδή σε κόβω και για gadgetakia στο συνιστώ.Αυτό που λες για το mail δεν το έχω ελέγξει ακόμα..Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Κάτι άλλο που παρατήρησα αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει...Όταν έχω συνδεδεμένη την κεραιούλα του ρούτερ τότε δεν μπορώ να συνδεθώ wireless απο το ipod...Μόλις την βγάλω όλα οκ...Αυτο το παρατήρησα μόλις τώρα...Αρχικά συνδεόταν κανονικά...
vagner24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας κι απο μενα. Ας αρχισω με την εμπειρια μου με το pod touch για αυτους που ακομα το σκεφτονται. Αγορασα την εκδοση με τα 8GB.Δεν ειναι πολλα αλλα αν δε βαριεσαι να σβηνεις φτανουν. το μηχανημα ειναι εκπληκτικο. και τι δεν κανει. δινει απλα μια αλλη διασταση στα πραγματα. το τοθψη μεροσ του ειναι απλα τελειο. γρηγορο κτλ. το μονο προβλημα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι η μπαταρια. αν παιζεις η σερφαρεις τελειωνει γρηγορα. Τελοσποαντων εχω απορια, please help! Εχω βρει πολλα free games online αλλα λεει "not confirmed" και δεν τα βαζει στο ipod:mad:. ξερετε γιατι? Και τι ειναι αυτο το jailbreak? καμια ιδεα? γενικα θελω free applications και games.Βοηθήστε!!! Ευχαριστω
choutos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Είδα το μηχάνημα από ένα φίλο μου και ψήνομαι να το χτυπήσω, αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. 1. Προσανατολίζομαι προς το μοντέλο 2ης γενιάς με 16 g αποθηκευτικό χώρο. Είναι αρκετός? Όταν λέμε 16 g εννοούμε ότι αυτά υπάρχουν πέρα από το χώρο τον οποίο καταλαμβάνουν οι εφαρμογές με τις οποίες έρχεται φορτωμένο το ipod? Μια ταινία ας πούμε συνήθως πόσο χώρο καταλαμβάνει? 2. Τί αρχεία video υποστηρίζει? Αν έχω καταλάβει καλά δεν υποστηρίζει avi, οπότε πρέπει να τα μετατρέπω σε mp4. Προτείνετε κάποιον converter? 3. Υποστηρίζει μόνο WEP κρυπτογράφηση ή και WPA? Αν κατάλαβα σωστά υποστηρίζει και τα δύο. 4. Έχει αγοράσει κανείς από το ηλεκτρονικό κατάστημα της rainbow ( http://www.applestore.gr ) ? Μιας και αυτοί παρέχουν εγγύηση σκέφτηκα ότι ίσως είναι προτιμότερο να το πάρω από αυτούς αφού δεν είδα διαφορά στην τιμή τουλάχιστον με Public και Πλαίσιο.
S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 1.Και εγώ το 16άρι έχω και είναι υπεραρκετός ο χώρος.Εχω μέσα 65 καλλιτέχνες, 30-40 video clip και έχουν μείνει 8GB free ακόμη. 2.Προσωπικά τα κάνω όλα mp4, μέσω του Xilisoft Converter. 3.Εγώ με WEP το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά παίρνει και WPA. 4.Kαι εγώ από Rainbow ήθελα να το πάρω, αλλά είναι πολύπλοκη η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εκεί, οπότε το πήρα από Multirama.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα