Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδες επειδη το καλοβλεπω και ειναι και σε καλη τιμη στο πλαισιο, αξιζει για Mp3/4 player?? Υπαρχει η δυνατοτητα για ραδιο, ή θα υπαρξει μελλοντικα? (εστω με ειδικα ακουστικα??) Υπ οψιν ειμαι εντελως ασχετος με οτι αφορα τον κοσμο της apple

παιζει προβλημα διαθεσιμοτητας γενικα

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια επειδη ειμαι νεος στο αθλημα, μολις 2-3 μερες.

υπαρχει κανενας τροπος να περναμε αρχεια εκτος του itunes;

σημειωση: του εκανα jailbreak με blackrain αν αυτο βοηθα σε κατι.

συγκεκριμενα με ενδιαφερει να περναω ταινιες διαφορων format και να τις παιζω με vlc αλλα το itunes δεν με αφηνει να πιασω αρχεια που δεν του αρεσουν.

επισης παιζει κανενας συγχρονισμος με outlook;

• Moderators
Δημοσ.

συγκεκριμενα με ενδιαφερει να περναω ταινιες διαφορων format και να τις παιζω με vlc αλλα το itunes δεν με αφηνει να πιασω αρχεια που δεν του αρεσουν.

Στο ipod σου εννοεις?Ο vlc που θα ειναι?

• Moderators
Δημοσ.
υπάρχει πρόγραμμα που να μπορείς να επιλέξεις αν το ipod θα φορτίζει η όχι όταν είναι συνδεδεμένο στο pc?

Nop.

αααααα

Δημοσ.

Όχι ακριβώς αυτό που θες, αλλά δε νομίζω να μπορέσεις να βρεις player που να το κάνει anyway, οπότε ρίξε μια ματιά.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3096506&postcount=89

Δημοσ.

Όχι παιδιά υπάρχει app vlc4iphone το οποίο το κατεβαζεις σαν πακέτο μέσω cydia,.το θέμα είναι πως περνάς αρχεία,οτι τα παίζει τα παίζει

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Όχι παιδιά υπάρχει app vlc4iphone το οποίο το κατεβαζεις σαν πακέτο μέσω cydia,.το θέμα είναι πως περνάς αρχεία,οτι τα παίζει τα παίζει

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Εμένα τα έπαιζε με διακοπές και παράσιτα. Εσύ είσαι σίγουρος ότι τα παίζει; Τα περνάς με το diskaid που σου είπα. Υπάρχουν και άλλα, αλλά εγώ αυτό χρησιμοποιώ.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει να σου πω,αλλα υπαρχουν κ αλλοι αντιστοιχοι players οπου το δεν εχουν και οτι πιο smooth υπαρχει απο αποψη framerate.

Οπως και να χει,ενας τροπος να περασεις οτιδηποτε αρχειο θελεις μεσα ειναι το ssh(προφανως εχεις κανει jailbreak και εχεις περασει το ssh στο iphone σου).Ενας αλλος ειναι μεσω usb και αν χρησιμοποιεις total commander θα σου φανει ο πιο ευκολος.

Μεσω total commander

"]Mεσω ssh

και επισης το ssh απο τον ιδιο τον zodttd

Δημοσ.

ευχριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.

νομιζω παιζουν απροβληματιστα τα βιντεο αν τα κανεις convert σε μικροτερη αναλυση,αλλα δεν παιρνω ορκο.

εχω εναν φιλο που εχει χακεψει το ipod σου σε τρελο βαθμο και αυτος μου ειπε τι και πως,απλα εχω να τον δω μερες τωρα και ειπα να ρωτησω εδω.αν μαθω κατι διαφορετικο θα σας ενημερωσω,ευχαριστω και παλι

• Moderators
Δημοσ.
ευχριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.

νομιζω παιζουν απροβληματιστα τα βιντεο αν τα κανεις convert σε μικροτερη αναλυση,αλλα δεν παιρνω ορκο.

εχω εναν φιλο που εχει χακεψει το ipod σου σε τρελο βαθμο και αυτος μου ειπε τι και πως,απλα εχω να τον δω μερες τωρα και ειπα να ρωτησω εδω.αν μαθω κατι διαφορετικο θα σας ενημερωσω,ευχαριστω και παλι

Ναι,θα παιζουν καλυτερα,οσο μικροτερη η αναλυση.Aν ειναι να καθεσαι να κανεις μετατροπες,καντα mp4,περνα τα με το itunes και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δεν εχει σχεση με το ποσο εχει"χακεψει"κανεις το ipod του,αλλα με τις δυνατοτητες του ιδιου του μηχανηματος.

Δημοσ.

μπορει να ειναι καπως χαζη η απορια...

αν αγορασω ipod touch απο το εξωτερικο πχ τουρκια θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας.

ρωταω γτ νομιζω οτι στο Iphone υπαρχει αυτο το προβλημα

μηπως λεω βλακειες?

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια βοήθεια με αυτό το itunes γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.

1) Θέλω να κάνω πλήρες backup του ipod (3g 32gb) ώστε από μηδενική βάση να μπορώ να ξανακάνω το ipod όπως ακριβώς το έχω τώρα. (Δλδ φωτογραφίες, επαφές, εφαρμογές, ακόμα και την οργάνωση που του έχω τώρα). Γίνεται???

2) Πολλές φορές εισάγω εφαρμογές(hck) από το PC στο σπίτι, άλλες πάλι από ένα άλλο pc. Πως γίνεται το itunes να μη μου τα κάνει μπάχαλο κάθε φορά? Δλδ έχω περάσει 5 εφαρμογές από το σπίτι, μετά πάω να περάσω 1 εφαρμογή από τον 2ο Η/Υ και μου χάνει/σβήνει τις πρώτες 5 εφαρμογές γιατί δεν είναι περασμένες σε αυτό!!!

3) Τι παίζει με το authorization σε κάθε itunes?

4) Κάποιες εφαρμογές(hck) που κατεβάζω δεν γίνονται εγκατάσταση γιατί λέει δεν έχω γίνει authorized στο itunes store(?) ενώ όταν πάω και βάζω τον κωδικό μου λέει ότι είμαι ήδη...

5) Με τις εφαρμογές cydia...? backup?

Αν κανένας έχει καταλάβει τι παίζει please help...

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά μια βοήθεια με αυτό το itunes γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.

1) Θέλω να κάνω πλήρες backup του ipod (3g 32gb) ώστε από μηδενική βάση να μπορώ να ξανακάνω το ipod όπως ακριβώς το έχω τώρα. (Δλδ φωτογραφίες, επαφές, εφαρμογές, ακόμα και την οργάνωση που του έχω τώρα). Γίνεται???

Καθε φορα που κανεις sync το itunes παιρνει ενα τετοιο backup.Οταν καποια στιγμη κανεις restore ενα firmware,την επομενη φορα που θα το συνδεσεις στο itunes θα σε ρωτησει αν θελεις να κανεις restore στο backup που εχει κρατημενο ή να κανεις setup το ipod σου να να ειναι καινουριο.

Οσον αφορα τις φωτογραφιες/mp3/video πολυ απλα αντιγραφεις τον φακελο που τα εχεις ολα αυτα σε καποιο σκληρο.

2) Πολλές φορές εισάγω εφαρμογές(hck) από το PC στο σπίτι, άλλες πάλι από ένα άλλο pc. Πως γίνεται το itunes να μη μου τα κάνει μπάχαλο κάθε φορά? Δλδ έχω περάσει 5 εφαρμογές από το σπίτι, μετά πάω να περάσω 1 εφαρμογή από τον 2ο Η/Υ και μου χάνει/σβήνει τις πρώτες 5 εφαρμογές γιατί δεν είναι περασμένες σε αυτό!!!

Καθε φορα μπορεις να κανεις synchronize με ενα μονο itunes.Σε διαφορετικη περιπτωση,περνας στο ipod σου την βαση του τελευταιου itunes με το οποιο εκανες sync.

Yπηρχε μια εφαρμογη στο cydia με την οποια μπορουσες να κανεις sync με 2 itunes libraries(mp3s,videos,photos)και λεγοταν swaptunes.Δεν εχω ιδεα αν υπαρχει ακομα.

3) Τι παίζει με το authorization σε κάθε itunes?

Τι εννοεις?Τι προβλημα εχεις?

4) Κάποιες εφαρμογές(hck) που κατεβάζω δεν γίνονται εγκατάσταση γιατί λέει δεν έχω γίνει authorized στο itunes store(?) ενώ όταν πάω και βάζω τον κωδικό μου λέει ότι είμαι ήδη...

Προφανως μιλας για cracked εφαρμογες ε?Πρεπει να περασεις και κατι αλλο στο ipod σου για να δουλεψουν.

5) Με τις εφαρμογές cydia...? backup?

Pkgbackup

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...