Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβα την ερωτηση σου..

το jb πιανει χωρις προβληματα αν εχεις μεχρι την firmware 3 αποσο ξερω..απο την 3 και πανω παρουσιαζει τα προβληματα που προειπαμε

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hi ρε παιδια.

Πηραμε 1 Ipod touch 32 Gb.

Καναμε το account που πρεπει στο I-tunes αλλα ειχε βλαβη και μας εδωσαν 1 καινουργιο Ipod.

Στο account που καναμε πατησαμ την επιλογη "μονο μια μηχανη να φορτωνει απο αυτο το account" και τωρα δεν μπορω να το αλλαξω.

Το αποτελεσμα ειναι να κατεβαζω εφαρμογες , αλλά να μην τις ανοιγει....

Εφαγα τον τοπο αλλα δεν βρηκα ακρη.

Πηγα να κανω νεο λογαριασμό αλλα τωρα ζηταει ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Την επιλογη NONE δεν την εχει πια !!!

Τι να κανω ???????????????????????? :whistle:

Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα γινει ή μήπως μπορειτε να μου κανετε 1 account ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Hi ρε παιδια.

Πηραμε 1 Ipod touch 32 Gb.

Καναμε το account που πρεπει στο I-tunes αλλα ειχε βλαβη και μας εδωσαν 1 καινουργιο Ipod.

Στο account που καναμε πατησαμ την επιλογη "μονο μια μηχανη να φορτωνει απο αυτο το account" και τωρα δεν μπορω να το αλλαξω.

Το αποτελεσμα ειναι να κατεβαζω εφαρμογες , αλλά να μην τις ανοιγει....

Εφαγα τον τοπο αλλα δεν βρηκα ακρη.

Πηγα να κανω νεο λογαριασμό αλλα τωρα ζηταει ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Την επιλογη NONE δεν την εχει πια !!!

Τι να κανω ???????????????????????? :whistle:

Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα γινει ή μήπως μπορειτε να μου κανετε 1 account ?

Ευχαριστώ

Ξεκίνα να κατεβάσεις μια δωρεάν εφαρμογή χωρίς να έχεις φτιάξει account. Θα σου ζητήσει να φτιάξεις νέο account και αυτή τη φορά θα υπάρχει και η επιλογή να ΜΗΝ δηλώσεις πιστωτική κάρτα.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τα φωτα σας.

Ο κολλητος μου πηρε το ipod touch 8gb το οποιο ηρθε με την εκδοση 3.1.2.

Εγω εχω την 3 (δεν εχω βρει τον λογο να αναβαθμισω ακομα, τεσπα) jailbroken και full extra lol.

Επειδη ημουν ασχετος με τον νεο τροπο JB εφαγα 4 ωρες να το πραγματοποιησω (κυριως γιατι δεν μπορουσα ποτε να μπω σε dfu για downgrading στα δικα μου λημερια). Στο τελος πηρα την συσκευη σπιτι μου, τα καταφερα τελικα με blackrain, του κατεβασα και μια δωρεαν εφαρμογη να εχει να παιζει και μετα εκανα synchronise με καποιες που μου ειχαν χαρισει εμενα...

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

1. Διαβασα πως δεν πρεπει να κλεισει την συσκευη του διοτι διαφορετικα θα πρεπει να κανει JB απο την αρχη (δηλαδη εγω παλι!). Ισχυει?

2. Η δωρεαν εφαρμογη κατεβηκε με τον δικο μου λογαριασμο στο itunes (ημουν πολυ εκνευρισμενος απο την ολη διαδικασια για να τον παρω να μου δωσει αυτον που ειχε φτιαξει εκεινος). Υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο σε περιπτωση που θελησει να περασει καποια αγορασμενη απο το appstore με δικο του λογαριασμο, ή αλλες που μπορει να του χαρισουν?

3. Ο συγχρονισμος εγινε στον δικο μου υπολογιστη, με δικες μου εφαρμογες στον δικο μου υπολογιστη (μονο εφαρμογες περασα btw). Οταν εκεινος θα το συνδεσει στον δικο του, υπαρχει περιπτωση οποιουδηποτε λαθους?

Οι παραπανω ερωτησεις (με εξαιρεση την πρωτη) νιωθω πως ειναι γελοιες, αλλα δεν εχω ασχοληθει τρελα με το θεμα του ipod πλην του τυπικου jb της δικης μου συσκευης (που αφενος εγινε πιο ευκολα λογω firmware) και install... εχμ.. χαρισμενων εφαρμογων και αφετερου δεν εχω δοκιμασει ποτε να το συνδεσω σε αλλον υπολογιστη για να δω πως θα συμπεριφερθει..

Ευχαριστω :-)

• Moderators
Δημοσ.

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

1. Διαβασα πως δεν πρεπει να κλεισει την συσκευη του διοτι διαφορετικα θα πρεπει να κανει JB απο την αρχη (δηλαδη εγω παλι!). Ισχυει?

Δεν το χω ψαξει για ipod αλλα μια και μιλαμε για την τελευταια εκδοση+blackrain,λογικο μου ακουγεται,tethered jailbreak.

2. Η δωρεαν εφαρμογη κατεβηκε με τον δικο μου λογαριασμο στο itunes (ημουν πολυ εκνευρισμενος απο την ολη διαδικασια για να τον παρω να μου δωσει αυτον που ειχε φτιαξει εκεινος). Υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο σε περιπτωση που θελησει να περασει καποια αγορασμενη απο το appstore με δικο του λογαριασμο, ή αλλες που μπορει να του χαρισουν?

Απο κατεβηκε στον δικο σου υπολογιστη με δικο σου λογαριασμο?Αν ναι,τοτε θα πρεπει να την ξανακατεβασει στον δικο του υπολογιστη αν θελει να κανει sync τα apps και να μην σβηστει η συγκεκριμενη.Αν χρησιμοποιησει και τον δικο του λογαριασμο,θα πρεπει να την αγορασει για τον εαυτο του.Αλλα μια και μιλαμε για δωρεαν εφαρμογη,η αγορα δεν αποτελει προβλημα.Για τις χαρισμενες δεν υπαρχει προβλημα οσον αφορα τον λογαριασμο με τον οποιο εγιναν sync.Κατι που δεν διευκρινιζεις ειναι το πως χαριστηκαν.Αν χαριστηκαν μεσω itunes θα πρεπει να γινουν εγκατασταση και στο pc του φιλου σου προκειμενου να μην σβηστουν στο επομενο sync.

3. Ο συγχρονισμος εγινε στον δικο μου υπολογιστη, με δικες μου εφαρμογες στον δικο μου υπολογιστη (μονο εφαρμογες περασα btw). Οταν εκεινος θα το συνδεσει στον δικο του, υπαρχει περιπτωση οποιουδηποτε λαθους?

Ναι.Αν επιλεξει να κανει sync τις εφαρμογες εκτος απο την μουσικη,θα σβηστει οτι εφαρμογη υπαρχει μεσα και θα περαστουν αυτες που βρισκονται στο pc του φιλου σου.

Εκτος και αν χρησιμοποιησες κατι αλλο για να τις χαρισεις εκτος απο το itunes.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν το χω ψαξει για ipod αλλα μια και μιλαμε για την τελευταια εκδοση+blackrain,λογικο μου ακουγεται,tethered jailbreak.

Απο κατεβηκε στον δικο σου υπολογιστη με δικο σου λογαριασμο?Αν ναι,τοτε θα πρεπει να την ξανακατεβασει στον δικο του υπολογιστη αν θελει να κανει sync τα apps και να μην σβηστει η συγκεκριμενη.Αν χρησιμοποιησει και τον δικο του λογαριασμο,θα πρεπει να την αγορασει για τον εαυτο του.Αλλα μια και μιλαμε για δωρεαν εφαρμογη,η αγορα δεν αποτελει προβλημα.Για τις χαρισμενες δεν υπαρχει προβλημα οσον αφορα τον λογαριασμο με τον οποιο εγιναν sync.Κατι που δεν διευκρινιζεις ειναι το πως χαριστηκαν.Αν χαριστηκαν μεσω itunes θα πρεπει να γινουν εγκατασταση και στο pc του φιλου σου προκειμενου να μην σβηστουν στο επομενο sync.

Ναι.Αν επιλεξει να κανει sync τις εφαρμογες εκτος απο την μουσικη,θα σβηστει οτι εφαρμογη υπαρχει μεσα και θα περαστουν αυτες που βρισκονται στο pc του φιλου σου.

Εκτος και αν χρησιμοποιησες κατι αλλο για να τις χαρισεις εκτος απο το itunes.

Οι εφαρμογες χαριστηκαν ως αρχεια ipa (καταραμενο censorship lol) και εγω τις περασα στο itunes μου.

Εγω θεωρουσα πως οταν συνδεσει το ipod στον υπολογιστη του θα του ζητησει αν θελει να τις κανει backup στο itunes. Αρα αυτο δεν ισχυει οποτε θα πρεπει να του δωσω τα ipa και να τις ξαναπερασει αν το συγχρονισει, σωστα?

Η δωρεαν εφαρμογη δεν με απασχολει, απλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η διαδικασια εγκαταστασης της για να μπορεις να περνας μετα τα ipa. Αν εχει να κανει καθαρα και μονο με την εγκατασταση τοτε λογικα δεν θα υπαρξει προβλημα αν εγκαταστησει ο ιδιος αλλα ipa. Αν ομως ειναι συνδυασμος εγκαταστασης και itune λογαριασμου δεν ξερω τι γινεται, αλλα αφου λες πως πρεπει να ξανακατεβει i get it :-)

Παρεμπιπτοντως αυτην θα πρεπει να την κατεβασει απο τον υπολογιστη φανταζομαι. Γιατι απο την συσκευη δεν σε ρωταει ποιον λογαριασμο να επιλεξεις...

Απαντηση στον Anubis13 που ρωτησε δυο σελιδες πριν: Η εφαρμογη colloquy κανει αυτο που θελεις.

• Moderators
Δημοσ.
Οι εφαρμογες χαριστηκαν ως αρχεια ipa (καταραμενο censorship lol) και εγω τις περασα στο itunes μου.

Εγω θεωρουσα πως οταν συνδεσει το ipod στον υπολογιστη του θα του ζητησει αν θελει να τις κανει backup στο itunes. Αρα αυτο δεν ισχυει οποτε θα πρεπει να του δωσω τα ipa και να τις ξαναπερασει αν το συγχρονισει, σωστα?

Σωστα.

Η δωρεαν εφαρμογη δεν με απασχολει, απλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η διαδικασια εγκαταστασης της για να μπορεις να περνας μετα τα ipa.

Τα χαρισμενα ειναι που σε μπερδευουν.Για τα χαρισμενα,θα πρεπει να παρει τα ipa και να κανει ενα διπλο κλικ.Λογαριασμοι και ιστοριες δεν παιζουν ρολο.

Για τα υπολοιπα,δικος του υπολογιστης,δικος του λογαριασμος.

• Moderators
Δημοσ.
Σωστα.

Τα χαρισμενα ειναι που σε μπερδευουν.Για τα χαρισμενα,θα πρεπει να παρει τα ipa και να κανει ενα διπλο κλικ.Λογαριασμοι και ιστοριες δεν παιζουν ρολο.

Για τα υπολοιπα,δικος του υπολογιστης,δικος του λογαριασμος.

Οκ, καταλαβα :lol:

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

Δημοσ.

Παιδες επειδη το καλοβλεπω και ειναι και σε καλη τιμη στο πλαισιο, αξιζει για Mp3/4 player?? Υπαρχει η δυνατοτητα για ραδιο, ή θα υπαρξει μελλοντικα? (εστω με ειδικα ακουστικα??) Υπ οψιν ειμαι εντελως ασχετος με οτι αφορα τον κοσμο της apple

• Moderators
Δημοσ.
Παιδες επειδη το καλοβλεπω και ειναι και σε καλη τιμη στο πλαισιο, αξιζει για Mp3/4 player?? Υπαρχει η δυνατοτητα για ραδιο, ή θα υπαρξει μελλοντικα? (εστω με ειδικα ακουστικα??) Υπ οψιν ειμαι εντελως ασχετος με οτι αφορα τον κοσμο της apple

Aυτο το gadgetακι αξιζει τρελα φιλε μου. Στο λεει καποιος εξισου ασχετος με την apple και ισως αρνητικος στο ολο θεμα του iphone και του ipod απο την αρχη. Επειτα απο δυο αποτυχημενες αποπειρες αγορας καποιων αλλων mp3/4 συσκευων (που πουλησα στο καπακι), κατεληξα και εγω στο ipod.

Μεχρι να το φορτισω ελεγα στον εαυτο μου πως παλι πατατα αγορα εκανε, αλλα οταν εβαλα μουσικη και καποια παιχνιδια εφτασα στο σημειο να μην εχω μετανιωσει ουτε cent απο αυτα που εδωσα. Η αληθεια βεβαια ειναι πως δεν το εχω τοσο για βιντεο (ας ειναι καλα το TP2 μου σε αυτο), αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι σουπερ!

Δημοσ.
Aυτο το gadgetακι αξιζει τρελα φιλε μου. Στο λεει καποιος εξισου ασχετος με την apple και ισως αρνητικος στο ολο θεμα του iphone και του ipod απο την αρχη. Επειτα απο δυο αποτυχημενες αποπειρες αγορας καποιων αλλων mp3/4 συσκευων (που πουλησα στο καπακι), κατεληξα και εγω στο ipod.

Μεχρι να το φορτισω ελεγα στον εαυτο μου πως παλι πατατα αγορα εκανε, αλλα οταν εβαλα μουσικη και καποια παιχνιδια εφτασα στο σημειο να μην εχω μετανιωσει ουτε cent απο αυτα που εδωσα. Η αληθεια βεβαια ειναι πως δεν το εχω τοσο για βιντεο (ας ειναι καλα το TP2 μου σε αυτο), αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι σουπερ!

Eυχαριστω για την απαντηση...

Ραδιο δεν εχει ε??

Υπ οψιν, μιλαω γ αυτο: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Apple-iPod/Apple-iPod-Touch-MP4-Player-8GB-MC086BT-A.htm

Eναλλακτικα υπαρχει κ αυτο, με ραδιοφωνικο δεκτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/Apple-iPod-Nano-Blue-MP4-Player-5th-Generation-8GB-XA-M4-Black-Speaker.htm

Ποιο μου προτεινετε?

• Moderators
Δημοσ.
Eυχαριστω για την απαντηση...

Ραδιο δεν εχει ε??

Υπ οψιν, μιλαω γ αυτο: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Apple-iPod/Apple-iPod-Touch-MP4-Player-8GB-MC086BT-A.htm

Eναλλακτικα υπαρχει κ αυτο, με ραδιοφωνικο δεκτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/Apple-iPod-Nano-Blue-MP4-Player-5th-Generation-8GB-XA-M4-Black-Speaker.htm

Ποιο μου προτεινετε?

Ραδιοφωνο οχι δεν εχει, τωρα αν γινεται με ειδικα ακουστικα δεν το γνωριζω. Εννοειται το touch και οχι το nano λογω μεγεθους οθονης κατα την γνωμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...